Προς το περιεχόμενο

Wii drum

ffilz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά θα κάνω την ποιο ηλίθια ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα για το θέμα

Θέλει η γυναίκα μου το wii drum μόνο για να παίζει drums. Τι πρέπει να αγοράσω? Μόνο τη κονσόλα και το παιχνίδι ή και τίποτα αξεσουάρ? Και ποια κονσόλα? Έχει πολλές? Το κόστος? Και το βασικότερο. Αξίζει ή είναι τελείως βλακεία. Βασικά δεν έχει ιδέα από drums αλλά πάντα ήθελε να παίζει

Δημοσ.

τι εννοεις οταν λες wii drum?για βαλε ενα λινκ γιατι wii προσωπικα εχω αλλα το wii drum πρωτη φορα το ακουω.αν εννοεις κατι σε guitar hero ντραμς τοτε βλεπουμε

Επισκέπτης
Δημοσ.

Υπάρχουν ψηφιακά ντραμς, που (πιθανόν) να σου βγούνε και φθηνότερα και τα χρησιμοποιούν στην εκπαίδευση.

Το Wii είναι για παιχνίδια.

Δημοσ.

φθηνότερα? δηλαδή τι ειναι τα ψηφιακά?

βασικά κάπου έχω δει ένα τύπο που είχε τα δύο μαραφέτια του wii και τα βάραγε στον αέρα και αυτά έπαιζαν drums. και έπαιζε και η μουσική και στην οθόνη έδειχνε με χρώματα που να κοπανίσει ο άλλος τα μαραφέτια του...ή κάπως έτσι τέλος πάντων

δεν θέλω να πάρω και τα ταπερ μαζί γιατι πιάνουν χώρο και χώρος δεν υπάρχει.

υπάρχει αυτό που λέω ή λέω βλακίες ???

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπες σε ένα site με μουσικά όργανα και δες. Κάντε και μια επίσκεψη από εκεί, να τα δείτε από κοντά.

Το Wii είναι παιχνιδοκονσόλα και δεν είναι τζάμπα. Έχει κόστος.

Αν σκοπεύετε να παίξετε και παιχνίδια, είναι εντελώς άλλη ιστορία. Αλλά να ξοδέψετε λεφτά για να χρησιμοποιήσετε μια λειτουργία και μόνο, κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.

Δημοσ.

βασικά κάπου έχω δει ένα τύπο που είχε τα δύο μαραφέτια του wii και τα βάραγε στον αέρα και αυτά έπαιζαν drums. και έπαιζε και η μουσική και στην οθόνη έδειχνε με χρώματα που να κοπανίσει ο άλλος τα μαραφέτια του...

δεν θέλω να πάρω και τα ταπερ μαζί

:whistle: :eek: :lol:

WINNING!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...