Antonis3d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά, πρόσφατα ένας φίλος μου αγόρασε το turbo-x cardio-gi37-432 το οποίο κανονικά έχει Intel Core i3 370M 2.4Ghz, 4GB DDR3 RAM Το πρόβλημα είναι πως ενώ του φίλου μου του τα βγάζει όλα αυτά ίδια στα Windows η κάρτα γραφικών που έπρεπε να είναι ATI Radeon HD 5165 του λέει πως είναι μια Intel HD Graphics!!! Δοκίμασε και με το gpuz και πάλι το ίδιο, και με everest πάλι το ίδιο και τα windows intel του λένε πως έχει. Είναι σίγουρα το ίδιο laptop και υποτίθετε πως έχει ATI Radeon HD 5165, πως το εξηγείτε? Του λέω να το πάει κατευθείαν πίσω?
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Χμμ, είστε σίγουροι ότι πρέπει να φοράει την 5165; Γιατί εδώ αν δεις αμέσως κάτω απ' την αναφορά στη σχετική κάρτα γραφικών, κάνει λόγο για Intel HD Graphics.
nikos903 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αφού γράφει: - Υβριδική Τεχνολογία: Το "έξυπνο" σύστημα των καρτών γραφικών ενεργοποιεί την ATi Radeon HD 5165 μόνο όταν έχετε αληθινή ανάγκη - ή αν εσείς το θελήσετε, με το πάτημα ενός κουμπιού. Άρα ή βρες το κουμπί που το κάνει αυτό ή τρέξε ένα furmark και θα αλλάξει λογικά... Απο την άλλη στις συσκευές συστήματος θα την έχει την ATI ε;
nikos903 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Σωστός, δεν το πρόσεξα καθόλου :Ρ Εμένα μου λες; Εγώ δεν είχα προσέξει οτι βγαίνουν ακόμα λάπτοπ turbo-x... Νόμιζα το είχαν αφήσει το άθλημα μετά τα γνωστά παλιά.... @Antonis3D Απο θερμοκρασίες πως τα πάει το pc όταν το στρεσάρεις; Ρωτάω γιατί πολλά απο τα προηγούμενα turbox είχαν την τάση να....... καίγονται.....
Antonis3d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Θα του πω να το κοιτάξει μια με τις θερμοκρασίες. Στις συσκευές συστήματος δεν έχει την Ati πουθενά :S
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ψάξ' τε το λίγο καλύτερα, δε μπορεί.. Και σχετικό πλήκτρο θα υπάρχει όπως λέει ο Νίκος.
Antonis3d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Στο Display Adapters δεν θα έπρεπε να είναι? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το Hubrid πάντως :S
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Να σου πω την αλήθεια εγώ το 'χω ξαναδεί, με nVidia και Intel Graphics, αλλά δε μου ΄κοψε. Ρίξτε μια ματιά στο μανουάλλι.
Antonis3d Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το βρήκε το κουμπάκι τελικά το στραβάδι Δοκίμασε και ένα παιχνίδι και όλα οκ παίζει μια χαρά, αλλά το CP ακόμα να το βρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.