Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero World Tour και 2 κιθάρες 30€ από το Game Explorers

parispau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αν κανεις δεν θελει τα ντραμς και μονο αυτα περιμενω πμ... θελω μονο ντραμς λετε μπορω να τα βρω μονα τους? ολο σε πακετα τα βλεπω

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια αν κανεις δεν θελει τα ντραμς και μονο αυτα περιμενω πμ... θελω μονο ντραμς λετε μπορω να τα βρω μονα τους? ολο σε πακετα τα βλεπω

Εγώ τα έχω βρει μόνα τους στα 90€ από multirama...

Δημοσ.

Μπαααα... Γραμμένους μας έχουν...

Το παρέλαβα εγω σήμερα με την παρέα μου.Πήγαμε απο εκεί και το είχαν αμεσα διαθέσιμο.Απο οτι είδα είχαν πολλά κομμάτια.

Δημοσ.

Το παρέλαβα εγω σήμερα με την παρέα μου.Πήγαμε απο εκεί και το είχαν αμεσα διαθέσιμο.Απο οτι είδα είχαν πολλά κομμάτια.

Αυτό θα έλεγα τώρα. Το πήγαν σε άμεσα διαθέσιμο!

Το e-shop πάλι... Γραμμένους στα τέτοια του μας έχει...

Δημοσ.

Τελικά από gameexplorers παρέλαβε κανένας???

Το eshop... :mad: :mad: :mad:

Με πήραν και εμένα τηλ,οτι ήρθαν.

Δημοσ.
Καλησπέρα σας,

Μετά από επικοινωνία που είχαμε με τον προμηθευτή μας πριν λίγη ώρα, η μόνη πληροφορία που μπορέσαμε να λάβουμε είναι για προσωρινή έλλειψη του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Θα μπορέσουμε να το έχουμε δηλαδή να σας το στείλουμε αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά.

Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το πως θέλετε να προχωρήσουμε την παραγγελία σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2115000500 ή στο e-mail [email protected].

Ασχολούμαι τόσο πολύ με το e-shop γιατί έχω πιστωτικό εκεί. :rolleyes:

Δημοσ.

Ασχολούμαι τόσο πολύ με το e-shop γιατί έχω πιστωτικό εκεί. :rolleyes:

Εγώ πάντως μόλις ακύρωσα την παραγγελία μου από το e-shop...

Δημοσ.

θέλω να πάρω το band hero super bundle αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τα όργανα για guitar hero σε PC, ξέρει κανείς αν τα όργανα για το PS3 παίζουν out of the box στο PC ή να πάρω τη version για XBOX και να παίζω με τον αντάπτορα;

ευχαριστώ.

Υ.Γ.:sorry για το offtopic.

Δημοσ.

θέλω να πάρω το band hero super bundle αλλά θέλω να χρησιμοποιήσω τα όργανα για guitar hero σε PC, ξέρει κανείς αν τα όργανα για το PS3 παίζουν out of the box στο PC ή να πάρω τη version για XBOX και να παίζω με τον αντάπτορα;

ευχαριστώ.

Υ.Γ.:sorry για το offtopic.

Όχι και τόσο off topic!

Όσο για την ερώτηση σου, του xbox με αντάπτορα παίζουν τέλεια, του ps3 απ'ότι μας είπε ο φίλος από πάνω, παίζει μόνο η κιθάρα. Διάβασε παραπάνω τα σχόλια.

μπήκα στην μπρίζα και πήγα και πήρα το band hero με τα ντράμς και την κιθάρα αλλα δεν το κατεχω οπότε το πουλάω δείτε εδώ

Για xbox360 ή PS3;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...