Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero World Tour και 2 κιθάρες 30€ από το Game Explorers

parispau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επίτηδες το κάνουν.

Μεγάλη βδομάδα είναι βδομάδα πένθους.

Σου λέει να μην τα έχουν στο σπίτι και δεν μπορούν να παίξουν... :devil:

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα σας,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με το προιόν Guitar Hero - World Tour (Guitar Bundle) + Solo Guitar ότι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αντιπροσωπείας αναμένεται στις 27 Απριλίου. Αν υπάρξει κάτι νεότερο και πάλι θα ενημερωθείτε.

Δημοσ.

στο MediaMarkt Θεσσαλονικης πισω απο τον Σταθμο εχει το World Tour μαζι με μικροφωνο - κιθαρα - drums στα 50 € ....Wii - Xbox - PS3 ... θα το προτιμησω απο το να περιμενω το ποτε και που καποιων αλλων

Δημοσ.
Αγαπητέ/ή κύριε/α, με το παρόν mail θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία της παραγγελίας σας. Δυστυχώς έχει προκύψει έλλειψη στον κωδικό που επιλέξατε (PCG.02340) GUITAR HERO WORLD TOUR BUNDLE + EXTRA GUITAR. Η αναμενόμενη νέα παραλαβή , από τον προμηθευτή μας, θα πραγματοποιηθεί στις 05/05 όπου και θα είμαστε σε θέση ν' αποστείλουμε την παραγγελία σας. Παρακαλώ ενημερώστε μας αν θέλετε να παραμείνει η παραγγελία σας σε αναμονή έως ότου παραλάβουμε ή αν επιθυμείτε κάποιο εναλλακτικό προϊόν ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας. Σας ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση της παραγγελίας σας και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ευχαριστούμε θερμά!

Με εκτίμηση, H ομάδα του e-shop.

Απο φίλο....

Δημοσ.

Απο φίλο....

Εμένα ακόμα δεν το έστειλαν... Στο τέλος θα πάει 30 Φεβρουαρίου :P

Καλύτερα ακυρώστε το. Μου έδωσαν τα drums-κιθάρα-μικρόφωνο του band Hero για xbox, έβαλα τον αντάπτορα που πήρα απο e-bay και δουλεύουν κανονικά! Με 50€ νομίζω αξίζει περισσότερο!

Δημοσ.

Μου έδωσαν τα drums-κιθάρα-μικρόφωνο του band Hero για xbox, έβαλα τον αντάπτορα που πήρα απο e-bay και δουλεύουν κανονικά! Με 50€ νομίζω αξίζει περισσότερο!

για PC μιλάς φίλε μου; σε PC παίζουν τα όργανα του band Hero για xbox με τον αντάπτορα που αναφέρεις;

αν δε σου κάνει κόπος πόσταρε και ένα λινκ για τον αντάπτορα από ebay.

thanks

Δημοσ.

για PC μιλάς φίλε μου; σε PC παίζουν τα όργανα του band Hero για xbox με τον αντάπτορα που αναφέρεις;

αν δε σου κάνει κόπος πόσταρε και ένα λινκ για τον αντάπτορα από ebay.

thanks

Ναι, για pc! Όσο για το link, υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες. Αυτό είναι! Από αυτόν ήρθε Χανιά σε 10 περίπου μέρες(εκτός Σαββατοκύριακου).

Δημοσ.

Ναι, για pc! Όσο για το link, υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες. Αυτό είναι! Από αυτόν ήρθε Χανιά σε 10 περίπου μέρες(εκτός Σαββατοκύριακου).

να'σαι καλά ρε παλικάρι.

ευχαριστώ.

Δημοσ.

να'σαι καλά ρε παλικάρι.

ευχαριστώ.

Παρακαλώ!

Θα το πάρεις;

Όσο για τον αντάπτορα, αν έχεις Win 7, θα πρέπει να κάνεις αυτόαν δεν το αναγνωρίζει.

Δημοσ.

Το έγραψα και στα Ελληνικά.

Πας:

- Υπολογιστής

- (δεξί κλικ) Ιδιότητες

- (αριστερά) Διαχείριση Συσκευών

- Άλλες Συσκευές

- Άγνωστη Συσκευή

- (δεξί κλικ) Ιδιότητες

- Πρόγραμμα Οδήγησης

- Ενημέρωση

- Αναζήτηση από τον υπολογιστή μου

- επιλογή από μια λίστα...

- Microsoft Common Controller For Windows Class

- Επόμενο

- Xbox 360 Controller for Windows Έκδοση: 2.1.0.1349[13/8/209]

- Επόμενο

- Ναι

- Κλείσιμο

- ΕΤΟΙΜΟ!

Εύχομαι να αρέσει στο γιο σου!

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα για το σετάκι με τις 2 κιθάρες (για pc) στα 30 ευρό με ενημέρωσε φιλαράκι που δουλεύει στο Media Markt :mrgreen: (θεσσαλονίκη)

ότι περιμένουν παραλαβή αύριο το πρωί. Ήδη έχουν αρκετά κομμάτια από το μεγάλο σετ των 50 ευρό (με μικρόφωνο, ντραμς κλπ) για όποιον το θέλει....

Εγώ πάντως αύριο το πρωί θα πάω να να παραλάβω τις κιθαρίτσες! :devil:

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ακόμα για το σετάκι με τις 2 κιθάρες (για pc) στα 30 ευρό με ενημέρωσε φιλαράκι που δουλεύει στο Media Markt :mrgreen: (θεσσαλονίκη)

ότι περιμένουν παραλαβή αύριο το πρωί. Ήδη έχουν αρκετά κομμάτια από το μεγάλο σετ των 50 ευρό (με μικρόφωνο, ντραμς κλπ) για όποιον το θέλει....

Εγώ πάντως αύριο το πρωί θα πάω να να παραλάβω τις κιθαρίτσες! :devil:

Αν και είναι λίγο μακριά, ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Πάντως, εγώ μάλλον θα ακυρώσω την παραγγελία μου για τις κιθάρες και θα δώσω 20 ακόμα ευρουλάκια για όλο το πακέτο!

Και αυτό το Media Markt στο 2011 δεν στέλνει σε σπίτι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...