Προς το περιεχόμενο

Guitar Hero World Tour και 2 κιθάρες 30€ από το Game Explorers

parispau

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στα 7 που έβαλα το παιχνίδι δε μπορούσα να παίξω με την κιθάρα, με το που την έβαζα κολλούσε.

έπρεπε να να απενεργοποιήσω το nuvoton cir transceiver (Συσκευές διασύνδεσης χρήστη) από την διαχείριση συσκευών.

για την pc version μιλάω, αλλά μπορεί να πιάνει και στις άλλες.

για δοκίμασε και αυτό, δε χάνεις κάτι.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι.

Μιλάμε πάντα για GHWT και ασύρματη κιθάρα από PS3.

Σύνδεσα το wireless transmiter σε μία USB, έτρεξα το παιχνίδι και έλιωσα για εβδομάδες!!!

Δημοσ.

Ο φίλος μου πήρε το Band Hero Super Bundle από το πλαίσιο στα 50€ για το 360 και τώρα το καίει! Εγώ παρήγγειλα το Wireless adapter to pc από το e-bay και θα δοκιμάσω τα drums στο pc

Τελικά τα ντράμς πώς είναι? Τέσσερα τύμπανα ή τρία τύμπανα και δύο πιατίνια???

Δημοσ.

Τελικά τα ντράμς πώς είναι? Τέσσερα τύμπανα ή τρία τύμπανα και δύο πιατίνια???

Θα πάω το Σάββατο να τα δω και θα σου πω! Ελπίζω να μην το ξεχάσω...

Δημοσ.
Kαλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Guitar Hero - World Tour (Guitar Bundle) + Solo Guitar (PC) αναβλήθηκε για τις 13-15 Απριλίου μετά από σημερινή ενημέρωση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειαστείτε.

Ευχαριστούμε

www.gameexplorers.gr

Θα περιμένουμε ενάμιση μήνα να το πάρουμε...

Ξέρει κανείς μήπως αν το μικρόφωνο του ps3 παίζει σε pc;

Η κιθάρα παίζει σίγουρα;

Δημοσ.

Ρε παιδια επειδη ειπατε πολλα και μπερδευτηκα.. εγω θελω τα ντραμς για αν παιξω στο πισι.. τυγχανει να εχω και το receiver αυτο της microsoft απο τον μοχλο tou xbox που εχω αγορασει.. τι με συμφερει να παρω? (οτι πιο φθηνο φυσικα.. αν τυχει να εχει μεσα κιθαρα οκ για να παιζει και κανα φιλαρακι μου οταν ερχεται.. βοηθηστε με :fear: )

Δημοσ.

Στο Media Markt Φαλήρου υπήρχε μέχρι χθες το Band Hero Super Bundle (κιθάρα, μικρόφωνο και τα ντραμς με 3 "τύμπανα" και 2 "πιατίνια") για όλες τι εκδόσεις (Wii, XboX, PS3) στα 52€

Δημοσ.

Αυτό που λέτε υπάρχει και πλαίσιο... Όσο για την αναβολή, το e-shop λέει κανονικά 8 Απρίλη. Αν αναβληθεί θα μου την σπάσει άγρια. Πάντως εγώ περιμένω το receiver και θα σας πω με σιγουριά αν δουλεύει. Αν δουλεύει, συμφέρει το super bundle γιατί έχει και την κιθάρα και κάνει 50€! Όσο για το μικρόφωνο, υπάρχει τρόπος να παίξεις με κανονικό μικρόφωνο στο pc! Απλά πας στην "Διαχείριση συσκευών ήχου", "Εγράφη", βρίσκεις το μικρόφωνο, κάνεις δεξί κλικ, ιδιότητες και το μετονομάζεις σε "Logitech USB Mic". Το ενεργοπιεις και είσαι ok. Το μόνο θέμα(που ισχύει και για το αυθεντικό μικρόφωνο), είναι ότι δεν θα μπορείς να παίζεις κιθάρα με πληκτρολόγιο. Τώρα αν δεν τα καταφέρεις έτσι, υπάρχει και πιο περίπλοκος τρόπος.

Δημοσ.

Αυτό που λέτε υπάρχει και πλαίσιο... Όσο για την αναβολή, το e-shop λέει κανονικά 8 Απρίλη. Αν αναβληθεί θα μου την σπάσει άγρια. Πάντως εγώ περιμένω το receiver και θα σας πω με σιγουριά αν δουλεύει. Αν δουλεύει, συμφέρει το super bundle γιατί έχει και την κιθάρα και κάνει 50€! Όσο για το μικρόφωνο, υπάρχει τρόπος να παίξεις με κανονικό μικρόφωνο στο pc! Απλά πας στην "Διαχείριση συσκευών ήχου", "Εγράφη", βρίσκεις το μικρόφωνο, κάνεις δεξί κλικ, ιδιότητες και το μετονομάζεις σε "Logitech USB Mic". Το ενεργοπιεις και είσαι ok. Το μόνο θέμα(που ισχύει και για το αυθεντικό μικρόφωνο), είναι ότι δεν θα μπορείς να παίζεις κιθάρα με πληκτρολόγιο. Τώρα αν δεν τα καταφέρεις έτσι, υπάρχει και πιο περίπλοκος τρόπος.

Του xbox360 παιζει αραγε στο ps3?

Δημοσ.

Υπάρχει και του ps3! Κοίτα!

Και κάνει και 45€!

χαχαχα, επεσε και αλλο... ^_^

Επειδη εχω και τις 2 κονσολες απλα η μια ειναι Κερκυρα ή αλλη Αθηνα θα θελα να παιζει αν γινεται και στα δυο...

(Του Wii πχ δεν παιζει σε κανενα απο τα 2)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...