Chaos3X Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Νομίζω πως είναι αυτό που δείχνει η εικόνα, αλλά θα σου πω με σιγουριά όταν το φέρουν... Ok, θα περιμένω εξελίξεις...
Chaos3X Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έκανα την παραγγελία για την προσφορά με τις δύο κιθάρες. Το θέμα είναι ότι εγώ τις θέλω για PS3 και ο υπάληλος μου έλεγε ότι είναι ΜΟΝΟ για PC και ΔΕΝ θα παίζουν στο PS3. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει??? Πάντως στο παρελθόν είχα δανειστεί από ένα φίλο την ασύρματη κιθάρα του PS3 και απλά έβαλα το wireless transmiter σε μία USB του PC και έπαιζα απροβλημάτιστα το World Tour στο PC! I guess we'll found out on 8/4/11...
parispau Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Έκανα την παραγγελία για την προσφορά με τις δύο κιθάρες. Το θέμα είναι ότι εγώ τις θέλω για PS3 και ο υπάληλος μου έλεγε ότι είναι ΜΟΝΟ για PC και ΔΕΝ θα παίζουν στο PS3. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει??? Πάντως στο παρελθόν είχα δανειστεί από ένα φίλο την ασύρματη κιθάρα του PS3 και απλά έβαλα το wireless transmiter σε μία USB του PC και έπαιζα απροβλημάτιστα το World Tour στο PC! I guess we'll found out on 8/4/11... Ε, καλά ο υπάλληλος στο έλεγε για να μην μπλέξει σε περίπτωση που δεν παίζει. Πάντως από ότι ξέρω είναι οι ίδιες με αυτές του ps3. Τώρα θα δούμε... 9 μέρες μένουν... Το wireless transmiter το είχε μαζί με την κιθάρα ή το πήρε ξεχωριστά; Γιατί τότε, ανεβαίνουν οι πιθανότητες να είναι συμβατά και τα drums του ps3 με το pc!
Genatos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Εγώ το παρήγγειλα από το e-shop τελικά και το περιμένω στις 8 του μήνα. Του φίλου μου δεν ήρθε ακόμα, αλλά έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι για να παίξουν τα drums και οι κιθάρες του xbox στο pc, χρειάζετε ένας αντάπτορας που τον πουλάνε σε amazon και e-bay. Στην Ελλάδα το πουλάνε μόνο με ασύρματο χειριστήριο. Μπορεί να το πάρω να δοκιμάσω, Αλλά έτσι κι αλλιώς συμφέρει, γιατί έρχεται το bundle με κιθάρα και drums και μικρόφωνο, αλλά και το παιχνίδι σε σύνολο 60€ μαζί και με τον αντάπτορα και ακόμα και αν δεν έχεις xbox, πουλάς ότι δεν σας χρειάζεσαι. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι τα link από το e-shop δεν έχουν τιμές. Εγώ τις βλέπω κανονικά. Πάντως από το σκρούτζ τα βρίσκεις και σε άλλα μαγαζιά. Το WT με τις δύο κιθάρες(Το Πλαίσιο το έχει με μία κιθάρα) και το Band Hero Super Bundle. Εσύ το έχεις παραγγείλει; Το Band Hero Super Bundle απο το πλαισιο εχει κανονικα τα οργανα που δειχνουν τα αλλα στο λινκ του σκρουτζ? Γιατι δειχνει μονο το κουτι και θελω να ξερω αν ειναι ολα κομπε μεσα...
parispau Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Λογικά καλά είναι και τα άλλα. Αν όμως σου τα φέρουν λάθος , τους τα γυρίζεις πίσω. Το πήρε κανείς;
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Με αυτό εδώ ξέρει κανείς τι παίζει??? Είναι stand alone???
parispau Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Με αυτό εδώ ξέρει κανείς τι παίζει??? Είναι stand alone??? Ναι, stand alone version είναι!
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ναι, stand alone version είναι! Α και είχα πάρει μία χαρά, αλλά stand alone τι να το κάνω???
parispau Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Α και είχα πάρει μία χαρά, αλλά stand alone τι να το κάνω??? Ε, είναι αν έχεις όργανα, αλλιώς, τίποτα.
zizu10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Ε, είναι αν έχεις όργανα, αλλιώς, τίποτα. Εμ ελα που δεν έχω...
Chaos3X Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Ε, καλά ο υπάλληλος στο έλεγε για να μην μπλέξει σε περίπτωση που δεν παίζει. Πάντως από ότι ξέρω είναι οι ίδιες με αυτές του ps3. Τώρα θα δούμε... 9 μέρες μένουν... Το wireless transmiter το είχε μαζί με την κιθάρα ή το πήρε ξεχωριστά; Γιατί τότε, ανεβαίνουν οι πιθανότητες να είναι συμβατά και τα drums του ps3 με το pc! Το wireless transmiter το είχε μαζί με την κιθάρα. Τα drums έχουν δικό τους wireless transmiter. Τα δοκίμασα και αυτά σε PC και αυτά δεν τα αναγνώρησε το παιχνίδι. Δεν ξέρω με καμιά μοντιά αν γίνεται να παίξουν, εγώ πάντως δεν τα κατάφερα να δουλέψουν... Μιλάμε πάντα για το official super bandle του PS3.
parispau Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Το wireless transmiter το είχε μαζί με την κιθάρα. Τα drums έχουν δικό τους wireless transmiter. Τα δοκίμασα και αυτά σε PC και αυτά δεν τα αναγνώρησε το παιχνίδι. Δεν ξέρω με καμιά μοντιά αν γίνεται να παίξουν, εγώ πάντως δεν τα κατάφερα να δουλέψουν... Μιλάμε πάντα για το official super bandle του PS3. Δεν τα αναγνώρισε το παιχνίδι; Όχι ρε γαμώτο!
Chaos3X Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δεν τα αναγνώρισε το παιχνίδι; Όχι ρε γαμώτο! Έ, όλο και κάποια μόντα θα υπάρχει...
Intruder7s Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 To παιχνιδι μπορει να μην το αναγνωρισε....ο υπολογιστης ομως;
Chaos3X Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ο υπολογιστής μια χαρά το αναγνώρησε. Το wireless transmiter τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.