dukas77 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Καλημερα παιδια, ξερει κανεις αν οι κιθαρες ειναι συμβατες με το ps3? Ευχαριστω
parispau Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Από ότι έχω διαβάσει, είναι οι ίδιες με του PS3!
Darth Revan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τελικά πήρε κανένας το παιχνίδι με τις 2 κιθάρες?Είναι συμβατή με ps3?Κάνει για το warriors of rock?
Darth Revan Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τελικά πήρε κανένας το παιχνίδι με τις 2 κιθάρες?Είναι συμβατή με ps3?Κάνει για το warriors of rock? ¨Ακυρο!Είδα πως λένε για 31/3!Αναμένουμε λοιπόν!
nem52 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ωραία... Αν και κάνουν 100€! τοσο κανουν. τα πετυχα στα μουλτιδραμα!
bloodlessz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Τα πέτυχες έτοιμοπαράδοτα ή με παραγγελία; Edit:τώρα είδα ότι μιλάς για τα ντραμς Sent from my U20i using Tapatalk
parispau Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Παιδιά μην κάνετε το λάθος να τα πάρετε απο το multirama! Μπορείτε να πάρετε το Super bundle του Band Hero και τα drums δουλεύουν κανονικά! Ένας φίλος μου το περιμένει για 360, θα τα δοκιμάσω και θα σας πω με σιγουριά! Link_1 Link_2 Link_3 Link_4 Link_5 Link_6! Καλό ε;
nem52 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Παιδιά μην κάνετε το λάθος να τα πάρετε απο το multirama! Μπορείτε να πάρετε το Super bundle του Band Hero και τα drums δουλεύουν κανονικά! Ένας φίλος μου το περιμένει για 360, θα τα δοκιμάσω και θα σας πω με σιγουριά! Link_1 Link_2 Link_3 Link_4 Link_5 Link_6! Καλό ε; αυτα ομως μπαινουν σε pc?? ειναι με usb οπως τα ασυρματα?
parispau Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Ναι με usb είναι και άμα διαβάσετε για το guitar hero στο pc λέει: Τα αξεσουάρ (ντραμς-χειριστήριο και το μικρόφωνο) του PS3 Guitar Hero World Tour είναι συμβατά και με την PC έκδοση του παιχνιδιού. Τα ντραμς και το μικρόφωνο πουλιούνται ξεχωριστά. Και αυτά είναι τα ίδια με του multirama... Πάντως θα τα δοκιμάσω μόλις έρθουν του φίλου μου και θα σας πω με σιγουριά! Πάντως από ότι έχω διαβάσει παίζουν κανονικά και του xbox και του ps3 σε pc. Θα δείξει...
Chaos3X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Παιδιά μην κάνετε το λάθος να τα πάρετε απο το multirama! Μπορείτε να πάρετε το Super bundle του Band Hero και τα drums δουλεύουν κανονικά! Ένας φίλος μου το περιμένει για 360, θα τα δοκιμάσω και θα σας πω με σιγουριά! Link_1 Link_2 Link_3 Link_4 Link_5 Link_6! Καλό ε; Τα link από eshop δεν έχουν τιμές. Τελικά δοκίμασες του φίλου σου??? Στο eshop πάντως χρόνο παράδωσης για το bundle με τις δύο κιθάρες έχει 8/4/11...
parispau Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Τα link από eshop δεν έχουν τιμές. Τελικά δοκίμασες του φίλου σου??? Στο eshop πάντως χρόνο παράδωσης για το bundle με τις δύο κιθάρες έχει 8/4/11... Εγώ το παρήγγειλα από το e-shop τελικά και το περιμένω στις 8 του μήνα. Του φίλου μου δεν ήρθε ακόμα, αλλά έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι για να παίξουν τα drums και οι κιθάρες του xbox στο pc, χρειάζετε ένας αντάπτορας που τον πουλάνε σε amazon και e-bay. Στην Ελλάδα το πουλάνε μόνο με ασύρματο χειριστήριο. Μπορεί να το πάρω να δοκιμάσω, Αλλά έτσι κι αλλιώς συμφέρει, γιατί έρχεται το bundle με κιθάρα και drums και μικρόφωνο, αλλά και το παιχνίδι σε σύνολο 60€ μαζί και με τον αντάπτορα και ακόμα και αν δεν έχεις xbox, πουλάς ότι δεν σας χρειάζεσαι. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι τα link από το e-shop δεν έχουν τιμές. Εγώ τις βλέπω κανονικά. Πάντως από το σκρούτζ τα βρίσκεις και σε άλλα μαγαζιά. Το WT με τις δύο κιθάρες(Το Πλαίσιο το έχει με μία κιθάρα) και το Band Hero Super Bundle. Εσύ το έχεις παραγγείλει;
Chaos3X Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Εγώ το παρήγγειλα από το e-shop τελικά και το περιμένω στις 8 του μήνα. Του φίλου μου δεν ήρθε ακόμα, αλλά έψαξα στο ίντερνετ και είδα ότι για να παίξουν τα drums και οι κιθάρες του xbox στο pc, χρειάζετε ένας αντάπτορας που τον πουλάνε σε amazon και e-bay. Στην Ελλάδα το πουλάνε μόνο με ασύρματο χειριστήριο. Μπορεί να το πάρω να δοκιμάσω, Αλλά έτσι κι αλλιώς συμφέρει, γιατί έρχεται το bundle με κιθάρα και drums και μικρόφωνο, αλλά και το παιχνίδι σε σύνολο 60€ μαζί και με τον αντάπτορα και ακόμα και αν δεν έχεις xbox, πουλάς ότι δεν σας χρειάζεσαι. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς ότι τα link από το e-shop δεν έχουν τιμές. Εγώ τις βλέπω κανονικά. Πάντως από το σκρούτζ τα βρίσκεις και σε άλλα μαγαζιά. Το WT με τις δύο κιθάρες(Το Πλαίσιο το έχει με μία κιθάρα) και το Band Hero Super Bundle. Εσύ το έχεις παραγγείλει; Όχι δεν το έχω παραγγείλει αλλά θα το κάνω. Θα έπαιρνα το band edition με το 60άρι αλλά φοβάμαι μην είναι αυτά με τα τέσσερα τύμπανα και όχι αυτό με τα τρία τύμπανα και τα δύο πιατίνια...
parispau Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Όχι δεν το έχω παραγγείλει αλλά θα το κάνω. Θα έπαιρνα το band edition με το 60άρι αλλά φοβάμαι μην είναι αυτά με τα τέσσερα τύμπανα και όχι αυτό με τα τρία τύμπανα και τα δύο πιατίνια... Νομίζω πως είναι αυτό που δείχνει η εικόνα, αλλά θα σου πω με σιγουριά όταν το φέρουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.