parispau Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εχθές, μιας και έχω μόνο pc και έψαχνα για το world tour με κιθάρα, βρήκα το World Tour με 30€ και με δύο κιθάρες που δουλεύουν και σε PS3 και X360!Εδώ υπάρχουν οι δύο κιθάρες και το παιχνίδι στα 30€(30,60€ για την ακρίβεια) Έχετε δοκιμάσει αυτό το μαγαζί; Το εμπιστεύεστε; Ακούω...
ipal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Υπηρχε κα λλο thread με Band Hero PS3, τελικα δε ξερω αν υπηρχε κ παρελαβε κανεις . με ενα αλλο σκρουτζο-μαγαζο που ειχα σχολη8ει με εγγραφη, παραγγελια κλπ μετα απο 1 βδομαδα κ τηλεφωνα κλπ τελικα = "δεν εχει στοκ η εταιρια". κανονικο μαγαζι ειναι παντως, παρτους ενα τηλεφωνο να δεις τι παιζει κ αν το εχουν.
garrett156 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχω ψωνισει διαφορα απο εκει και ειναι οκ.δεν φημιζετε βεβαια για τις προσφορες του το καταστημα (καθε αλλο)αλλα ειναι κοντα μου και παω που κ που οταν βιαζομαι καποιο game.παρε τηλ και ρωτα ο ανθρωπος ειναι ευγενεστατος και εξυπηρετικος συνηθως
parispau Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Οκ ευχαριστώ παιδιά, αν ξέρετε και κάτι άλλο, πείτε μου. @keeper το ξέρω, αυτή ψάχνω! Edit: Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι αναμένεται 24 του μήνα! Ευχαριστώ και πάλι! Παίζει κανείς online στο pc;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Οκ ευχαριστώ παιδιά, αν ξέρετε και κάτι άλλο, πείτε μου. @keeper το ξέρω, αυτή ψάχνω! Γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεφωνακι οπως σου ειπε ο garrett να σου πουν οτι ειναι λαθος (αν ειναι) να μην το εχεις στο μυαλο σου αδικα; Να ξερεις και εσυ τι θα κανεις... ΤΙ να σου πουν τα παιδια εδω; Edit: ΟΚ!
bloodlessz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Για 24 του μήνα σου είπαν? Στο site γράφει για 14. Πάντως σου είπαν ότι δεν είναι λάθος η προσφορά ε?
parispau Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 NAI δεν είναι λάθος!Πάντως όσο για την ημερομηνία, δεν τον άκουγα καλά, αλλά νομίζω ότι αυτό μου είπε! Ελπίζω να έρθει 14 γιατί στην παραγγελία λέει και εμένα 14! Αναμένουμε... Κι εσύ το παρήγγειλες;
bloodlessz Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Το παρήγγειλα και γω αλλά δεν βλέπω να το παίρνουμε. Διαθέσιμο από 31/03/2011 γράφει πλέον...
parispau Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Ναι, εγώ τους πήρα και μου είπαν ότι θα πάρουν τηλέφωνο τον προμυθευτή. Μάλλον τους είπε ότι θα τους το φέρει τότε... Πάντως και στο πλάισιο το ίδιο με 1 όμως κιθάρα θα το έχουν διαθέσιμο στις 31/03. Κοίτα
diplo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 offtopic αν κάποιος το πάρει και δεν χρειάζεται/θέλει την 2η κιθάρα, θα ήθελα να την αγοράσω για να παίζω μαζί με τον πιτσιρικά μου αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα ΠΜ thanks εγώ είχα πάρει το guitar buddle από το ebay στα 20 ευρώ, ήταν προσφορά μιας ημέρας και ομολογώ ότι είναι από τα καλύτερα 20 ευρώ που έχω ξοδέψει.
nem52 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ειδα στο πλαισιο οτι γραφει οτι τα ντραμς απο ps3 λειτουργουν και σε πισι. ποια ειναι αυτα? κανενα λινκ?
parispau Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αυτά μάλλον εννοεί αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά!
nem52 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Αυτά μάλλον εννοεί αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά! yep! αυτα ειναι και επιβεβαιωσα κιολας στο φορουμ της logitech The question is a bit old, but somebody else might be wondering as well... " I got the Logitech wireless drum controller for PS3/PS2, and it's working perfectly on my PC. When connected through the usb receiver, the peripherals manager displays it (as Guitarhero for PS3, but that's ok) and you can test the buttons response if you check the parameters or properties (can't remember exactly). Needless to say, GH World tour works fine with it. OS: win7 64bits."
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.