phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Έχω πεισθεί κι εγώ, αλλά θα μου άρεσε να 'χα και μια εναλλακτική σε κάτι ελαφρώς ακριβότερο..
zealavor Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Μακάρι να 'ναι τόσα βασικά.. Για ασύρματα έχει κανείς άποψη μιας και συζητάμε για ακουστικά; Τι μάκρος έχει το καλώδιο των HD201; Καλημέρα, Είχα πάρει κάτι σαν αυτά. Κινέζικα φυσικά. Link 13 $ με μεταφορικά. Συνδέοουν ότι θες πάνω...6 in 1...έχουν και FM (όχι πολύ καλό αν κουνιέσαι). Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μου φάνηκαν καλά. Για τα λεφτά και τις δυνατότητές τους τσάμπα. Από ποιότητα δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία για να συγκρίνω αλλά δεν είναι σίγουρα άθλια.
phanispal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Thanks zealavor, αν και μάλλον θα πάω σε ενσύρματα τελικά
Mercyful_Fate Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Καλημέρα, Είχα πάρει κάτι σαν αυτά. Κινέζικα φυσικά. Link 13 $ με μεταφορικά. Συνδέοουν ότι θες πάνω...6 in 1...έχουν και FM (όχι πολύ καλό αν κουνιέσαι). Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει πολύ αλλά μου φάνηκαν καλά. Για τα λεφτά και τις δυνατότητές τους τσάμπα. Από ποιότητα δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία για να συγκρίνω αλλά δεν είναι σίγουρα άθλια. Έχω τα ίδια, και είναι αίσχος. Πολλά παράσιτα, όταν τα συνδέω με καλώδιο έχουν ποιότητα ήχου για τον λούτσο, και γενικά δεν λένε μία! Από τις χειρότερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. ΜΑΚΡΙΑ!
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παίδες σκέφτομαι να τα τσιμπήσω σήμερα και αναρωτιέμαι πώς τα πάνε με κινητό, mp3 player κ.λπ.. Γιατί κάπου διάβασα ότι χρειάζονται ενίσχυση για να αποδώσουν τα μέγιστα.
probe Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Παίδες σκέφτομαι να τα τσιμπήσω σήμερα και αναρωτιέμαι πώς τα πάνε με κινητό, mp3 player κ.λπ.. Γιατί κάπου διάβασα ότι χρειάζονται ενίσχυση για να αποδώσουν τα μέγιστα. Με την επιφύλαξη ότι είμαι κουφάλογο και ακούω σε πραγματικά δυνατές στάθμες, συνδέοντας τα στην onboard απευθείας παίζαν όντως χαμηλά. Τα δοκίμασα επίσης στην έξοδο ακουστικών ενός μίκτη και εκεί πραγματικά ήταν διαφορετική η εικόνα. Έχουν μια έλλειψη στις χαμηλές όπως προαναφέρθηκε και μια έμφαση στις μεσαίες, υψηλές (τα άκουσα και συγκριτικά με κάποια AKG K141 που είναι σχετικά έστω ουδέτερα) αλλά για 20 ευρώ είναι πολύ καλά θα έλεγα, δεν μετάνοιωσα καθόλου που τα πήρα. Επίσης και από έξοδο ακουστικών από ηχεία υπολογιστή (έξοδο από τον ενισχυτή τους) μια χαρά είναι οι στάθμες, αναμενόμενο βέβαια. Το ξέρω ότι δεν απαντώ στο ερώτημά σου ουσιαστικά αλλά εικάζω ότι θα έχεις θέμα. Τέσπα ας απαντήσει κάποιος που τα έχει χρησιμοποιήσει με κινητό ή player.
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Καλά, θα τα τσιμπήσω εγώ κι αν δεν κάνουν για κινητό, τα κρατάω μόνο για το σπίτι και βλέπουμε για outdoors :Ρ
Mercyful_Fate Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι θέλουν μια κάποια ενίσχυση, οπότε αν προορίζονται ΜΟΝΟ για mp3 player τότε ίσως να κοιτάξεις και κάτι άλλο. Άλλωστε παραείναι μεγάλα, και με μακρύ καλώδιο, για να θεωρηθούν φορητά.
phanispal Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Όχι, θα τα χρησιμοποιώ και στο σπίτι, αλλά πρωτίστως μ' ενδιαφέρει κάτι για έξω. Οπότε θα τα πάρω ούτως ή άλλως, και για έξω θα 'θελα ν' ακούσω προτάσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.