lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Thanks Νίκο, 3 μέτρα μου κάνουν Μπας και γλυτώσω και τα παράσιτα. Tίποτα mate. Και γω όταν έψαχνα φθηνά μου είχαν προτείνει αυτά της sennheiser και κάποια άλλα που δεν μου ρχονται τώρα. Τα AKG είναι και αυτά αξιόλογα αλλά πιστεύω ότι δεν θα βρείς akg σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αν σε ενδιαφέρει εκτός της μουσικής και για παιχνίδια (αν δεν θέλεις να ενοχλείς) πίστεψέ με τα σπάνε. Η Sennheiser είχε βγάλει και τα αντίστοιχα σε gaming αυτά : http://www.amazon.com/Sennheiser-HD-201-Game-Bass-Driven/dp/B0014FHJ4K Είχα λοιπόν διάβασει τότε ένα review των HD-201 gaming όπου έλεγαν ότι δεν βρήκαν διαφορά μεταξύ αυτών και των απλών HD-201 απλά η διαφορά ήταν στην ονομασία και μόνο. Για την υψηλή τους τιμή λοιπόν έναντι των απλών, πρότειναν τα απλά που ουσιαστικά ήταν τα ίδια ακουστικά.
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα τα τσεκάρω, δεν ξέρω αυτά με τον πολυκάναλο ήχο τι λένε βέβαια..
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 απο εμφάνιση είναι πολύ όμορφα,και τα τρία μέτρα ειναι πολύ καλός όγκος... αλλα η ποιότητα ήχου είναι ΜΕΤΡΙΑ και η ένταση ήχου ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ..τώρα δεν ξέρω αν φταίει το laptop ή η κάρτα ήχου στο pc μου..πάντως ήταν πολύ πολύ χαμηλός ο ήχος..
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Θα σε γελάσω φίλε με τα πολυκάναλα δεν το έχω ψάξει καθόλου. Πάντως για πολυκάναλα ακουστικά θέλεις αρκετά περισσότερα χρήματα πιστεύω. Τα easytouch 5.1 που έδινε το e-shop σε μια τρελή Κυριακή ήταν σχετικά καλή ευκαιρία για κάποιους. Και λέω "σχετικά" καλή διότι πολλοί είναι αυτοί που είχαν θέμα με τα εν λόγω ακουστικά με τριξίματα και εν ολίγοις δεν δούλευαν σε όλους σωστά. Κάποιοι άλλοι που τους βγήκαν καλά έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Εγώ πρίν πάρω τα sennheiser είχα πάρει κάποια easytouch σε πρόσφορά πάλι σε τρελοκυριακή, αυτά: http://digitop.gr/product_info.php?products_id=359 Τα έδωσα μετά απο μια βδομάδα. Εδώ κολλάει το άθλια το οποίο είχε να κάνει περισσότερο με την ποιότητα κατασκευής τους και το ότι δεν ήταν καθόλου βολικά στο κεφάλι. Και απο ακουστική πάντως πάλι ήταν αρκετά πίσω σε σχέση με τα sennheiser. απο εμφάνιση είναι πολύ όμορφα,και τα τρία μέτρα ειναι πολύ καλός όγκος... αλλα η ποιότητα ήχου είναι ΜΕΤΡΙΑ και η ένταση ήχου ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ..τώρα δεν ξέρω αν φταίει το laptop ή η κάρτα ήχου στο pc μου..πάντως ήταν πολύ πολύ χαμηλός ο ήχος.. Mετά την τοποθέτηση κάρτας ήχου στο pc βελτιώθηκε το ακουστικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι γεγονός. Όμως ακόμα και με την onboard δεν μου φάνηκαν χαμηλά πάντως σε καμμιά περίπτωση. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό και ο καθένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Thanks Νίκο, 3 μέτρα μου κάνουν Μπας και γλυτώσω και τα παράσιτα. Μην πάρεις ασύρματα ακουστικά, δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Ακριβά είναι και σου δίνουν χαμηλότερη ποιότητα απο τα ενσύρματα. Τα hd201 πραγματι εχουν 3μ καλώδιο (τώρα το μέτρησα). Υπάρχουν βέβαια και προεκτάσεις με μισό ευρώ. Μόνο αρνητικό τους η έλλειψη μπάσου. Αν και για μένα είναι θετικό, γιατί δεν μου αρέσουν τα ενισχυμένα μπάσα.
probe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ψάχνω κι εγώ συμπτωματικά για κάτι τέτοιο και ουσιαστικά σε αυτό το post απαντήθηκαν κάποιες απορίες μου και γλίτωσα και το ψάξιμο. Το σημαντικότερο αν είναι <<βολικά>> για πολύωρη χρήση και αν μπορούν να παίξουν σχετικά δυνατά από μια έξοδο της onboard.
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ψάχνω κι εγώ συμπτωματικά για κάτι τέτοιο και ουσιαστικά σε αυτό το post απαντήθηκαν κάποιες απορίες μου και γλίτωσα και το ψάξιμο. Το σημαντικότερο αν είναι <<βολικά>> για πολύωρη χρήση και αν μπορούν να παίξουν σχετικά δυνατά από μια έξοδο της onboard. Φίλε Κώστα τα ακουστικά κατ εμέ τα αξίζουν τα χρηματά τους. Εγώ τα έχω βολευτεί πολύ και δεν με ενοχλούν με πολύωρη χρήση. Τώρα όσο αφορά την δύναμη των ακουστικών με καλύπτουν αλλά επειδή αυτό είναι υποκειμενικό καλό είναι αν σε ενδιαφέρει κυρίως η δύναμη να πάς κάπου να τα ακούσεις για να είσαι σίγουρος ότι σου κάνουν 100%. Απο θέμα μπάσου υστερούν πράγματι όπως είπε και ο Judas αλλά και εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Τα συγκεκριμένα τα είχα δεί σε ένα Media Markt τα Χριστούγεννα όπου τα είχαν μαζί με κάποια άλλα. Αν έχεις κάποιο πολυκατάστημα κοντά σου κάνε μια βόλτα μήπως τα βρείς και μπορέσεις να τα δοκίμασεις μαζί με κάποια άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γιατι χρησιμοποιειτε τετοιου τυπου ακουστικα και οχι in ear?
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 γιατι χρησιμοποιειτε τετοιου τυπου ακουστικα και οχι in ear? Δεν με βολεύουν εμένα προσωπικά million τα in ear. Έχω κάποια AKG K315 τα οποία είχα πάρει και για το κινητό ή το mp3 και τα έχω στην άκρη. Δεν την παλεύω με τα in ear για πολύ ώρα, άλλους βέβαια τους βολεύει.
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 δεν εχει να κανει δλδ με διαφορα που ακουγονται οτι σου προκαλουν προβληματα στα αυτια
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τα καλύτερα κατ εμέ είναι οι λεγόμενες ''ψήρες'' έχω 4 σετάκια, κάνιον,σονυ,logitech και ενα δευτερο κάνιον.. είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!
lionheart75 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 δεν εχει να κανει δλδ με διαφορα που ακουγονται οτι σου προκαλουν προβληματα στα αυτια Όχι δεν έχει να κάνει με αυτό. Δεν με βολεύουν απλά. Φίλε @maparios οι ψείρες είναι τα in-ear που λέει και ο million.
The_Judas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τα ακουστικά κλειστού τύπου είναι καλύτερης ποιότητας ηχητικά και έχουν και καλύτερη ηχομόνωση. Τα in-ear είναι σχετικά άβολα για πολύωρη χρήση και ακουμπάνε πολύ κοντά στο τύμπανο του αυτιού. Τα χρησιμοποιώ όμως στο κινητό ή όταν πηγαίνω για τρέξιμο. Οσον αφορά τα hd201, τα φοράω αρκετές ώρες την ημέρα. Είναι από τα πιο βολικά ακουστικά που έχω δοκιμάσει. Είναι περιστρεφόμενα για μεγαλύτερη άνεση και το σφουγγαράκι είναι καλής ποιότητας. Τα έχω κακομεταχειριστεί αρκετά και όμως δουλεύουν ακόμη. Στο συγκεκριμένο εύρος τιμών είναι από τα καλύτερα και φτάνουν σε ποιότητα ακόμη και πολύ ακριβότερα ακουστικά.
probe Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Φίλε Κώστα τα ακουστικά κατ εμέ τα αξίζουν τα χρηματά τους. Εγώ τα έχω βολευτεί πολύ και δεν με ενοχλούν με πολύωρη χρήση. Τώρα όσο αφορά την δύναμη των ακουστικών με καλύπτουν αλλά επειδή αυτό είναι υποκειμενικό καλό είναι αν σε ενδιαφέρει κυρίως η δύναμη να πάς κάπου να τα ακούσεις για να είσαι σίγουρος ότι σου κάνουν 100%. Απο θέμα μπάσου υστερούν πράγματι όπως είπε και ο Judas αλλά και εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Τα συγκεκριμένα τα είχα δεί σε ένα Media Markt τα Χριστούγεννα όπου τα είχαν μαζί με κάποια άλλα. Αν έχεις κάποιο πολυκατάστημα κοντά σου κάνε μια βόλτα μήπως τα βρείς και μπορέσεις να τα δοκίμασεις μαζί με κάποια άλλα στην ίδια κατηγορία τιμής. Ευχαριστώ Νίκο για την απάντηση. Δεν ψάχνω κάτι φοβερό, έτσι κι αλλιώς έχω και καλό εξοπλισμό και πολύ καλά ακουστικά τα οποία όμως δεν μπορούν να οδηγηθούν από την έξοδο μιας onboard και είναι και κουραστικά. Κάτι ελαφρύ και με ικανοποιητική απόδοση, να το χρησιμοποιήσω σε κάποιο υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο χρειάζομαι και θα τα πάρω μιας και καλύφτηκα από τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.