Προς το περιεχόμενο

Headphones Sennheiser HD201 15,90 €

kanari

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ καλά ακουστικά... τα χρησιμοποιώ την στιγμή που γράφω αυτό το ποστ :-)

Δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά από το άμαζον για 3 ευρώ κάτω. Υπάρχει και το θέμα της εγγύησης. Αν χαλάσουν για να τα στείλεις πίσω θα σου φύγουν σε μεταφορικά το 50% της αξίας τους.

Δημοσ.

Μακάρι να 'ναι τόσα βασικά..

Για ασύρματα έχει κανείς άποψη μιας και συζητάμε για ακουστικά;

Τι μάκρος έχει το καλώδιο των HD201;

Δημοσ.

Άκου Άθλια...

Που να είχε και τίποτα nilox ή manhatan δηλαδή ο αγαπητός φίλος. Ότι να ναι. :P

Μακάρι να 'ναι τόσα βασικά..

Για ασύρματα έχει κανείς άποψη μιας και συζητάμε για ακουστικά;

Τι μάκρος έχει το καλώδιο των HD201;

Aρκετά μακρύ Φάνη. Πόσο ακριβώς θα σε γελάσω γιατί το έχω μαζεμένο μόνιμα σε ένα σημείο. Υπολογίζω τουλάχιστον 1,5+ μέτρο και ίσως και παραπάνω. Δεν είμαι σπίτι τώρα να μετρήσω. :)

Δημοσ.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω κανα ζευγάρι σε Sennheiser/AKG, αλλά θα χρειαστώ είτε ασύρματα, είτε μεγάλο μήκος, >2 μέτρα, γι' αυτό ρωτάω.

Δημοσ.

Σκέφτομαι να τσιμπήσω κανα ζευγάρι σε Sennheiser/AKG, αλλά θα χρειαστώ είτε ασύρματα, είτε μεγάλο μήκος, >2 μέτρα, γι' αυτό ρωτάω.

Παίζει να είναι και τόσο. δλδ >2m. Ρε συ απο την πρώτη μέρα τα μάζεψα μέχρι ένα σημείο για να μην κρέμεται πολύ το καλώδιο και με ενοχλεί στο γραφείο. Θυμάμαι πάντως ότι είναι μακρύ. Τα 2m μάλλον τα πιάνει για παραπάνω σίγουρα θα σου πώ όταν πάω σπίτι.

Πάντως για τα χρήματά τους είναι αξιόλογα όπως είπε και ο φίλος και με καλή ποιότητα κατασκευής. Όχι της πλάκας που συνήθως είναι τα ακουστικά ~20€. To ίδιο ισχύει και για τα σφουγγαράκια τα οποία είναι μαλακά και δεν με ενοχλούν στα αυτιά μετά απο χρήση.

Edit:

3m είναι Φάνη. Δες εδώ ένα mini review:

Δες τα είναι όμορφα.

http://www.dvhardware.net/review84_sennheiserhd201.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...