gyiama Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μετα απο format(που το μετανιωσα 1000 φορες)που εκανα στο παραπανω λαπτοπ και εβαλα τα win7 64bit,μου εχει βγαλει το λαδι και δεν μπορω να κανω να δουλεψουν τα πληκρα αφης που εχει το λαπτοπ!εχω ψαξει ολοκληρο τον κοσμο και δεν βρηκα πουθενα λυση για το πως θα δουλεψουν αυτα τα πληκτρα που ειναι για την ενταση την φωτεινοτητα και το media pleyer!ειναι δλδ multimedia πληκτρα!!εχει κανεις ιδεα τι πρεπει να κανω?ειναι δυνατον να ειναι τοσο ''οτι ναναι'' αυτη η sony?? στο site της δεν βγαζεις ακρη με τπτ, μισους drivers για 7αρια εχει αλλους μισους για vista,γενικα μπαχαλο!!!! τα προγραμματα που εχει για να δουλεψουν η καμερα κλπ ειναι τα μισα κλπ!!μου εχει βγαλει την ψυχη και το κακο ειναι οτι διεγραψα το κρυφο partition που εχει για recovery το λαπτοπ οποτε δεν γυριζει ξανα στα παλια!!!
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?l=en_GB&m=VGN-CS21S_R&os=10 θες το VAIO Original Function Settings και αυτό το update δεν βλάπτει VAIO Update - 5.1.1.04090 Αν καταστρέφεις τα recovery και δεν ασχολείσαι από πριν αν υπάρχουν driver ή όχι δεν σου φταίει η sony που σου βγάζει την ψυχή.
gyiama Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ναι εχεις δικιο οτι δεν μου φταιει η sony,αλλα οπως ολες οι αλλες εταιρειες για εμας τους ''χαζους'',δεν πρεπει να εχουν καπου συμαζεμενους ολους τους drivers?
gyiama Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τελικα δεν εγινε τπτ περασα αυτα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω αλλα συνεχιζουν να μην δουλευουν τα πληκτρα........
ss13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τελικα δεν εγινε τπτ περασα αυτα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω αλλα συνεχιζουν να μην δουλευουν τα πληκτρα........ Με υπομονή ακολούθησε αυτά http://www.thegreekz.com/forum/showthread.php?p=17105153 και θα βρεις άκρη λογικά ή πες μας να σε βοηθήσουμε !! τελικα δεν εγινε τπτ περασα αυτα που μου ειπε ο φιλος πιο πανω αλλα συνεχιζουν να μην δουλευουν τα πληκτρα........
gyiama Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 δυστυχως οτι και να εκανα δεν καταφερα να κανω αυτα τα κουμπια να δουλεψουν με τπτ!!οτι drivers και να περασα οσο και να εψαξα δεν εβγαλα ακρη!μηπως καποιος εχει παρει το ματι του τπτ στο νετ?καποια λυση?ειναι το προβλημα με το AV MODE στα vaio
aniraklis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αγαπητέ φίλε (αν μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι) έχουμε το ιδιο laptop και μπορώ να σου πω πως θα ξαναλειτουργήσουν τα κουμπιά αφής. 1) Πάμε στο nodivice.com.2) Επιλέγουμε την κατηγορία laptop.3) Επιλέγουμε την μάρκα sony 4) επιλέγουμε το μοντέλο μας ) Κατεβάζουμε και εγκαθηστούμε το synaptics porting drivers. Μετά από αυτό τα πλήκτρα θα δουλεύουν μια χαρά Προσοχή μην δώσεις σημασία στο λειτουργικό σύστημα δουλεύουν σε όλα τα windows 32.και 64bit
Euclides Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Φόρτωσες όλους τους drivers που αναφέρονται στις οδηγίες της SONY? Audio Bluetooth® Chipset - Located under "Motherboard" Memory Stick Memory Card Reader/Writer Modem Network Notebook Control Device - Located under "Notebook Control and Utilities" Sony Notebook Utilities Sony Shared Library - Located under "System Components" Video Wireless LAN http://esupport.sony.com/US/perl/support-info.pl?info_id=507
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα