theTuber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω το ακριβώς αντίθετο, πως θα μεταφερω τα bookmarks και το ιστορικό του chrome στον firefox 4 ? Λίγο offtopic το ξέρω, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος?
GiOrGoSk21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω το ακριβώς αντίθετο, πως θα μεταφερω τα bookmarks και το ιστορικό του chrome στον firefox 4 ? Λίγο offtopic το ξέρω, αλλά υπάρχει κάποιος τρόπος? Βεβαίως. Απ'τον Bookmark Manager του Google Chrome κάνεις Organize-->Export boorkmaks και δημιουργείται ένα html αρχείο το οποίο κάνεις Import στον Firefox(στην 3.6.x έκδοση είναι στο Bookmarks-->Organize Bookmarks-->Import and Backup-->Import HTML, πιθανώς να είναι ίδιο το path και στην v4).
theTuber Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ Στον firefox 4 πας Σελιδοδείκτες->Προβολή όλων των σελιδοδεικτών->Εισαγωγή και αντίγραφο->Εισαγωγή ΗΤΜL
johnnykou21 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Νομιζω οτι ειναι αυτο: ''Clear cookies and other site data when I close my browser'' Ειναι στο Under the Hood -->Privacy -->Content Settings -->Cookies Eαν δεν το κανει μπορεις να βαλεις αυτο το extension. Για δοκιμασε τα νομίζω πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα φορτώνει πολύ τον chrome και δεν ξέρω σε τι ακριβώς βοηθάει γιατί νομίζω πως έχει και άλλα περιττά πράγματα πανω.δεν γίνεται να κατεβασεις μόνο αυτό για το clear cookies and history ή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνει αυτό ο chrome? το έχει ανεφερει κάποιος προηγουμενως απλά ο chrome μου είναι στα ελληνικά και δεν το βρήκα,ας βοηθήσει κάποιος λιγο παραπάνω που ξέρει.
grnrg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Οχι οτι εχει καμια διαφορα στον τελικο χρηστη, αλλα γιατι θεωρει major update καθε λιγο και λιγακι που αλλαζει κατι τις. Μεσα σε ενα χρονο εχουμε φτασει απο την εκδοση 4 στην εκδοση 10 (και συντομα στην 11).
skiabox Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε macOS που το έβαλα έχει την σημαντικότατη βελτίωση της μη χρήσης της κάρτας γραφικών μόνο όταν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί.(Εχω utility με το οποίο βλέπω πότε χρησιμοποιείται το ενσωματωμένο chip γραφικών και πότε η κάρτα γραφικών - σε 17άρι macbook pro). Στις παλιότερες versions με το που άνοιγε ο chrome έτρεχε αμέσως και η κάρτα γραφικών καθόλη τη διάρκεια της χρήσης του Chrome.
activex Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Υπάρχει plugin για Hotmail Notification που να λειτουργεί απλά, όπως το ενσωματωμένο gmail ;
spartacus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μην γελάσετε παρακαλώ αλλα έχετε δοκιμάσει τον ie 9 σε μια εβδομάδα βγαίνει η τελικη έκδοση, τρέχει σαν παλαβός έχω opera kai chrome και δεν συγκρίνονται στην ταχύτητα
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μην γελάσετε παρακαλώ αλλα έχετε δοκιμάσει τον ie 9 σε μια εβδομάδα βγαίνει η τελικη έκδοση, τρέχει σαν παλαβός έχω opera kai chrome και δεν συγκρίνονται στην ταχύτητα Εγώ δεν πρόκειται να γελάσω καθόλου.Συμφωνώ,αν και έχω μόνο opera για να μπορώ να συγκρίνω.Θα δούμε την τελική του έκδοση βέβαια για να δούμε τι ψάρια θα πιάσει.
Gallahad23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πιστευω οτι ο ie9 θα ειναι καλυτερος απο το chrome....Θα δειξει..
million_voices Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Πιστευω οτι ο ie9 θα ειναι καλυτερος απο το chrome....Θα δειξει.. μακαρι αλλα χλωμο το βλεπω
KilliK Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 παντως η RC του ie9 εχει παρει πολυ καλες κριτικες μεχρι τωρα. για να δουμε.
blackpete Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Βάλτε Opera!!! συμφωνώ!!! καλύτερος κ από τους 3 (ff, opera, chrome)
mrpink Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ναι έχει πρόβλημα ο speed dial με την έκδοση 10. Το είχε απο την beta10 και δε το διόρθωσε ακόμα. Λογικά θα διορθωθεί με ενημέρωση του speed dial καποια στιγμή Κανένα πρόβλημα εδώ
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 έχω να βάλω ie από εποχή windows xp. Δεν ξέρω μου κάνει για μεγάλη σαβούρα! chrome και πάλι chrome ο ff είναι ήδη βαρύς για το p4!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα