Dakonblackblade Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Λοιπόν το θέμα είναι το εξής. Η συγκεκριμένη κάρτα , αξιοπρεπέστατη κατά τα άλλα, έχει το κακό συνήθειο να crasharei τους drivers. Εκεί που παίζεις μια χαρά το παιχνιδάκι σου . μαυρίζει η οθόνη, και βγαίνει μήνυμα πως έχουν κρασάρει οι drivers της nvidia και πως έχουν αποκατασταθεί. Και ξαναμπαίνει κανονικά στο παιχνίδι. Επειδή έχει δοκιμαστεί σε 2 υπολογιστές ( ο ένας φιλοξενεί μια 560 τώρα άρα δεν υπάρχει πρόβλημα τροφοδοσίας φαντάζομαι ) και εγώ έχω 650 thermaltake toughpower qfan (ανθρώπινο τροφοδοτικό) έχουμε αποκλείσει πρόβλημα τροφοδοσίας. Επίσης στο furmark έχει φτάσει και 100άρια χωρίς να κάνει το παραμικρό . Και στην περίπτωση που κράσαραν οι drivers 80 βαθμούς ήταν το πολύ σε κάθε περίπτωση. Επίσης έχει δοκιμαστεί με πολλές εκδόσεις drivers και απόσο ξέρω Win7 32+64bit. Έχει κανείς μια ιδέα ή καμιά πρόταση? Να δοκιμάσω underclock? Το πρόβλημα ήταν πιο έντονο με την απενεργοποίηση του V-sync.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Σε ποια παιχνίδια το έχεις παρατηρήσει; Σε όλα;
Sarandis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μπες στο nvidia control panel, πατα 3d settings και στο global settings αλλαξε το power management απο adaptive σε maximum performance.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δεν δουλεψε τελικά μετά από μια εβδομάδα που είχα να ασχοληθώ. Ιδέες?
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Το ειχα και εγω αυτο το προβλημα αν και δεν καταλαβα ποτε γιατι το κανει βρηκα μια λυση, κατεβασα το riva tuner και στις ρυθμισεις του overclocking το εβαλα να τρεχει παντα σε performance 3D settings και να γινεται apply καθε φορα που ανοιγει to pc, απο τοτε δεν ειχα ξανα προβλημα.
Dakonblackblade Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έτρεξα το riva, του έκανα ένα μικρό underclocking (την έφερα στα ίσα γιατί ήταν λίγο κλοκαρισμένη από τη sparkle ) και βλέπουμε
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Έτρεξα το riva, του έκανα ένα μικρό underclocking (την έφερα στα ίσα γιατί ήταν λίγο κλοκαρισμένη από τη sparkle ) και βλέπουμε Απο την στιγμη που ηταν εργοστασιακα κλοκαρισμενη την εχουν περασει τεστ για να τσεκαρουν αν μπορει να ανταπεξελθει. Εγω ημουν τυχερος γιατι οταν βρηκα αυτο το κολπο με τo rivatuner καταλαβα οτι κατι ειχε προβλημα η καρτα, ειχα ακομα την εγγυηση την πηγα πισω και μου την αντικατεστησαν με μια 460 γιατι ειναι στα ιδια λεφτα που την ειχα αγορασει, ετσι καβατζωθηκα με καινουριο τσιπακι και dx11, κανε και εσυ το ιδιο αν εχεις ακομα την εγγυηση γιατι η καρτα ειναι προβληματικη ετσι και αλλιως.
Dakonblackblade Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μάλλον έχεις δίκιο, γιατί έκανα το UC και ενεργοποίησα την επιλογή στο Rivatuner όπως και εσύ και στην αρχή των windows μου έβγαζε το μήνυμα αν θέλω να αφήσω το Rivatuner να κάνει αλλαγές. Τη φορά που δεν το άφησα, κράσαρε το παιχνίδι πάλι. Είναι θέμα hardware τελικά?
FaRMaKhs Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οταν κρασαρει σου βγαζει οτι υπηρξε προβλημα με τους οδηγους και αποκατασταθηκε μετα? Δοκιμασε να κανεις ενα clean install τους 266.58 και δες αν συνεχιζει να στο βγαζει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.