Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμός C,Java σε Microsot Visual Studio 2008

fermat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω στον υπολογιστή μου το περιβάλλον Microsoft Visual Studio 2008 και προγραμματίζω σε C#.Μπορεί κάποιος να μου πει τι χρειάζεται να κάνω ή πως γίνεται στο ιδιο περιβάλλον να προγραμματίσω τη γλώσσα C και τη γλώσσα Java; :confused:

Δημοσ.

Σε C (WIN32) μπορείς να προγραμματίσεις απο το VS. Για Java θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο Integrated Development Environmet (IDE) (netbeans, eclipse, κτλπ) ή απλά να κατεβάσεις το Java JDK απο την Oracle.

Δημοσ.

Για Java πήγαινε εδώ http://www.oracle.co...oads/index.html και κατέβασε το NetBeans.

Μπορείς να λύσεις το πρόβλημά σου, μόνο με το NetBeans. Δηλαδή να κατεβάσεις την έκδοση για Java και μετά να του

προσθέσεις το plugin για C/C++. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις το Eclipse με την ίδια διαδικασία να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Στην 2η περίπτωση όμως πρέπει να εγκαταστήσεις και το MinGW (για compilers, gdb, etc.) ενώ το NetBeans το κάνει αυτόματα (νομίζω).

P.S. Δεν ξέρω όμως αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους compilers που έχει το VS (μπορεί να απαντήσει κάποιος σε αυτό ?)

Δημοσ.

Στο VS2008 μπορεις να γραψεις σε C επιλεγοντας ενα project C++ και απλα στο ονομα του source file δινεις καταληξη .c (αντι για .cpp που μπαινει αυτοματα αν δεν δωσεις καταληξη).

Για java θα πρεπει να πας σε Eclipse ή Netbeans.

Οσο για τον compiler της microsoft δεν νομιζω οτι μπορεις να τον χρησιμοποιησεις ξεχωριστα με αλλο IDE..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...