isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 σόρρυ έλειπα Και εγώ λυπάμαι τι σημαίνει συνφομουρίτης Δεν είναι ελληνική λέξη και έμμεσα σημαίνει αυτός που είναι μαζί σου στο forum. Οπως λέμε συνάδελφος, συνεργάτης, συν- κλπ δεν θα με βοηθήσεις να το φτιάξω; Είπα να σε βοηθήσω και ενώ είχαμε ξεκινήσει τις διεργασίες εσύ "sorry έλλειπες". Θα καταλάβαινα πέντε λεπτά για τουαλέτα (δεκα αν ήταν το ... στερεό) αλλά πραγματικά πιστεύεις οτι θα καθόμουν για μια ώρα να περιμένω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Με Alt+F10 κατά το boot μπαίνεις σε διαδικασία αποκατάστασης του δίσκου!!!αν δεν εσβησες το κρυφό partition θα σου επαναφέρει και τα xp και τα λινουξ κανε πρώτα αυτό και μετά διαγράφουμε τα λινουξ αν δεν τα θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Και εγώ λυπάμαι Είπα να σε βοηθήσω και ενώ είχαμε ξεκινήσει τις διεργασίες εσύ "sorry έλλειπες". Θα καταλάβαινα πέντε λεπτά για τουαλέτα (δεκα αν ήταν το ... στερεό) αλλά πραγματικά πιστεύεις οτι θα καθόμουν για μια ώρα να περιμένω; Κοίτα εγώ έχω ένα πρόβλημα με το pc Μου και επειδή δεν ξέρω πως λύνεται πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια σας όπως και εσείς κάποτε χρειαστήκατε βοήθεια από κάποιον... έπρεπε να φύγω λες έτσι να μου ήρθε και να φύγω... τέσπα αν δεν με βοηθήσεις δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη... Με Alt+F10 κατά το boot μπαίνεις σε διαδικασία αποκατάστασης του δίσκου!!!αν δεν εσβησες το κρυφό partition θα σου επαναφέρει και τα xp και τα λινουξ κανε πρώτα αυτό και μετά διαγράφουμε τα λινουξ αν δεν τα θες Και με τα άλλα linux που έχω τώρα τι κάνω; ή το κάνω μαζί με αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 αν κάνεις αυτό που σου είπα θα σου κάνει το λαπτοπ οπός ήταν σου το δώσανε. αρκεί να μην έχεις καταστρέψει το recovery παρτιτιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Κοίτα εγώ έχω ένα πρόβλημα με το pc Μου και επειδή δεν ξέρω πως λύνεται πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια σας όπως και εσείς κάποτε χρειαστήκατε βοήθεια από κάποιον... έπρεπε να φύγω λες έτσι να μου ήρθε και να φύγω... τέσπα αν δεν με βοηθήσεις δεν μπορώ να σου αλλάξω γνώμη... Και με τα άλλα linux που έχω τώρα τι κάνω; ή το κάνω μαζί με αυτά; Δεν σου την λέει κανείς επειδή δεν ξέρεις,αλλά επειδή είναι εξαιρετικά κουραστικό για κάποιον που ξέρει τι ακριβώς πρέπει να γίνει και θέλει να σε βοηθήσει,να προσπαθεί να σε βοηθήσει,να σου λέει τα βήματα ένα-ένα και εσύ να πηδάς από εδώ και από εκεί φωνάζοντας «δεν δουλεύει βοηθήστε με» ε, κάτσε λίγο διάβασε τι λέει ο άλλος και κάνε τα,μην ρωτάς και παράλληλα κάνεις κάτι που βρήκες στο ιντερνέτ,έτσι δουλειά δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 αν κάνεις αυτό που σου είπα θα σου κάνει το λαπτοπ οπός ήταν σου το δώσανε. αρκεί να μην έχεις καταστρέψει το recovery παρτιτιον Λοιπόν πάω να το δοκιμάσω και ο θεός βοηθός... αν κάνεις αυτό που σου είπα θα σου κάνει το λαπτοπ οπός ήταν σου το δώσανε. αρκεί να μην έχεις καταστρέψει το recovery παρτιτιον Κοίτα εγώ δεν έχω διαγράψει το recovery παρτιτιον εγώ το δεύτερο μεγαλύτερο σε γιγα έσβησα... πάω να το κάνω και δεν κάνει τίποτα, γενικότερα όταν το ανοίγω δεν πετάει κάποιο ερορ στην μαύρη οθόνη αλλά δύο πραγματάκια που λέει ότι κάτι δεν μπορεί να φορτώσει και μετά ανοίγει τα Linux... αν κάνεις αυτό που σου είπα θα σου κάνει το λαπτοπ οπός ήταν σου το δώσανε. αρκεί να μην έχεις καταστρέψει το recovery παρτιτιον Κοίτα εγώ δεν έχω διαγράψει το recovery παρτιτιον εγώ το δεύτερο μεγαλύτερο σε γιγα έσβησα... πάω να το κάνω και δεν κάνει τίποτα, γενικότερα όταν το ανοίγω δεν πετάει κάποιο ερορ στην μαύρη οθόνη αλλά δύο πραγματάκια που λέει ότι κάτι δεν μπορεί να φορτώσει και μετά ανοίγει τα Linux... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ice25 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 η το έλυσε το πρόβλημα η μας ξέχασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 η το έλυσε το πρόβλημα η μας ξέχασε Δεν σας ξέχασα δεν είδες την απάντηση μου? δεν κάνει τίποτα με το alt F10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επειδή δεν την παλεύω άλλο γίνεται να μου πείτε πως μπορω να τα διαγράψω όλα (χωρίς να πειράξω κάτι που δεν πρέπει) και να πάω να αγοράσω άλλα win να τα εγκαταστήσω...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.