NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πως το έσβησες; Ανέβασε μία εικόνα από το Gparted τι είναι αυτό; εγώ πήγα στην διαχείριση σκληρών και έσβησα το αμέσως μεγαλύτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 τι είναι αυτό; εγώ πήγα στην διαχείριση σκληρών και έσβησα το αμέσως μεγαλύτερο... Άδικα σου ανέβασα εικόνες. Άδικα στα έγραψα αναλυτικά και απλά τα προσπέρασες. Απάντησες αυτό Niko ότι σου είπε ο xania4ever. Με Live cd σβήσιμο από gparted το partition που έχει το linux. Ενώνεις τα δύο κομμάτια αν θες και μετά boot σε repair console από το cd των win και κάνεις το παρακάτω http://helpdeskgeek.com/how-to/fix-mbr-xp-vista/ edit: Κάτι τέτοια θέματα είναι καλύτερα να τα ανοίγεις στο Linux Forum Το έκανα τώρα και στα βήματα τώρα λέει Now reboot your laptop with windows 98 start up disc or floppy and type the command “fixmbr”, αυτό που να το γράψω στην μαύρη θόνη όσο ανοίγει το pc ή κάπου αλλού; Το λοιπόν έχουμε, μάλλον τα έκανες μαντάρα. Το error 22 που είπες, βγαίνει όταν υπάρχει o linux grub loader αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα partitions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 συγνώμη;? τώρα τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 συγνώμη;? τώρα τι να κάνω; Πολύ καλή ερώτηση. Λεπόν έχουμε και λέμε πιθανότητες -έχεις σβήσεις τα windows MONO -έχεις σβήσεις τo linux MONO -έχεις σβήσεις τα πάντα Τρόποι για να σωθεί το πράμα. 1) Να χρησιμοποιήσεις το κρυφό recovery partition ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν το έχεις διαγράψει 2) Αφού δεν έχεις Windows cd με Hiren's Boot cd να φτιάξεις το MBR των windows (αν υπάρχουν ακόμα) Και έτσι από απλή περιέργεια. BACK UP τα δεδομένα σου που είναι/ήτανε στο Partition των windows έχεις κρατήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πολύ καλή ερώτηση. Λεπόν έχουμε και λέμε πιθανότητες -έχεις σβήσεις τα windows MONO -έχεις σβήσεις τo linux MONO -έχεις σβήσεις τα πάντα Τρόποι για να σωθεί το πράμα. 1) Να χρησιμοποιήσεις το κρυφό recovery partition ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ δεν το έχεις διαγράψει 2) Αφού δεν έχεις Windows cd με Hiren's Boot cd να φτιάξεις το MBR των windows (αν υπάρχουν ακόμα) Και έτσι από απλή περιέργεια. BACK UP τα δεδομένα σου που είναι/ήτανε στο Partition των windows έχεις κρατήσει; Μόνο το Linux τους τρόπους δεν ξέρω τι να απαντήσω back up δεν χρειαζόταν γιατί είχα κάνει prosfata format και τα αρχεία είναι στον desktop... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Νικο επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, πρέπει να δούμε κάποια πράγματα. Εγώ εχω τη διάθεση να σε βοηθήσω αλλά ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΑ και οχι οτι σε βολεύει όπως εκανες με την Karmen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Νικο επειδή τίποτα δεν είναι σίγουρο, πρέπει να δούμε κάποια πράγματα. Εγώ εχω τη διάθεση να σε βοηθήσω αλλά ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΤΑ και οχι οτι σε βολεύει όπως εκανες με την Karmen Ότι μου πείτε απλά δεν πρόλαβα να δω αυτό που μου είπε η κάρμεν γιατί εγώ είχα ήδη κάνει αυτήν την ενέργεια ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λοιπόν πρώτα μερικές βασικές πληροφορίες. Μου απαντάς με τα νουμερα 1. Τι λειτουργικό windows έχεις/είχες 2.Είναι netbook ή laptop; 3.Έχει CD; 4.Είπες οτι πρόσφατα εκανες format. Πως το έκανες; Με cd; Με usb; Κάπως αλλιως; Μου απαντας και συνεχίζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Λοιπόν πρώτα μερικές βασικές πληροφορίες. Μου απαντάς με τα νουμερα 1. Τι λειτουργικό windows έχεις/είχες 2.Είναι netbook ή laptop; 3.Έχει CD; 4.Είπες οτι πρόσφατα εκανες format. Πως το έκανες; Με cd; Με usb; Κάπως αλλιως; Μου απαντας και συνεχίζουμε 1. είχα xp και από Linix edubuntu 2. netbook (acer aspire one zg8 -ειδικό) 3. είσοδο cd όχι εσωτερικό αλλά εξωτερικό, αν λες για win cd οχι 4. από το acer recovery κάπως έτσι λέγεται έχει την επιλογή φορματ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ ωραία. Θα σε ρωτήσω δυο πράγματα ακόμα 5.Θέλεις να δοκιμάσουμε τα μπούμε στα windows που είχες (πριν την καταστροφή) ή δεν σε πειράζει αν σβηστούν όλα; Το δεύτερο είναι πιο εύκολο σαν διαδικασία. 6.Το acer recovery που μου ανέφερες στο 4 είναι κάποιο πρόγραμμα/partition στον υπολογιστή ή κάποιο boot cd; (κάτι που ξέχασα πριν. Για οτι δεν με καταλαβαίνεις, προτιμω να με ρωτάς, παρά να το παραβλέπεις. Είπαμε πάμε βήμα βήμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ ωραία. Θα σε ρωτήσω δυο πράγματα ακόμα 5.Θέλεις να δοκιμάσουμε τα μπούμε στα windows που είχες (πριν την καταστροφή) ή δεν σε πειράζει αν σβηστούν όλα; Το δεύτερο είναι πιο εύκολο σαν διαδικασία. 6.Το acer recovery που μου ανέφερες στο 4 είναι κάποιο πρόγραμμα/partition στον υπολογιστή ή κάποιο boot cd; (κάτι που ξέχασα πριν. Για οτι δεν με καταλαβαίνεις, προτιμω να με ρωτάς, παρά να το παραβλέπεις. Είπαμε πάμε βήμα βήμα) 5. Δεν με ενδιαφέρει... 6. Είναι πρόγραμμα προεγκατεστημένο του netbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ ωραία. 7.Με την κατάσταση που ειναι τώρα το netbook, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία acer recovery; 8.H Η διαδικασία acer recovery βάζει ΜΟΝΟ τα windows ή ΚΑΙ το linux; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Πάρα πολύ ωραία. 7.Με την κατάσταση που ειναι τώρα το netbook, μπορείς να ξεκινήσεις τη διαδικασία acer recovery; 8.H Η διαδικασία acer recovery βάζει ΜΟΝΟ τα windows ή ΚΑΙ το linux; 7.Τώρα το netbook μπαίνει μόνο στα ubuntu και ούτε καν τα δικά του άλλα οπότε λογικά όχι θα ψάξω βέβαια... 8. δεν είμαι σίγουρος αλλά μετά το format το άλλο λειτουργικό δεν έπαθε τίποτα εκτός αν έχει και κάποια άλλη επιλογή θα το googlarw κι' όλας να δω... λοιπόν κοίταξα το pc και δεν υπάρχει και τελικά είναι acer eRecovery... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 (άσε τα google προς το παρών) 9. Την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσες το acer recovery, το έτρεξες μεσα απο τα windows ή ΠΡΙΝ μπεις στα windows; 10.Είπες οτι τώρα μπαίνεις σε κάποιo ubuntu. Μπαίνεις κανονικά ή σταματά στην αρχική μαύρη οθόνη με κάποιο εrror; (το παραπάνω μπήκε στις 21:05) (το παρακάτω στις 21:14) Νίκο που είσαι; (αυτό μπήκε 21:23) Συνφορουμίτη Νίκο, καλή τύχη με το laptop σου. Εύχομαι να το επαναφέρεις. Καλό σου βράδυ ΥΓ: Να κοιτάξεις το manual αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το acer erecovery κατά το boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoS WSN Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 (άσε τα google προς το παρών) 9. Την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσες το acer recovery, το έτρεξες μεσα απο τα windows ή ΠΡΙΝ μπεις στα windows; 10.Είπες οτι τώρα μπαίνεις σε κάποιo ubuntu. Μπαίνεις κανονικά ή σταματά στην αρχική μαύρη οθόνη με κάποιο εrror; (το παραπάνω μπήκε στις 21:05) (το παρακάτω στις 21:14) Νίκο που είσαι; (αυτό μπήκε 21:23) Συνφορουμίτη Νίκο, καλή τύχη με το laptop σου. Εύχομαι να το επαναφέρεις. Καλό σου βράδυ ΥΓ: Να κοιτάξεις το manual αν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το acer erecovery κατά το boot. 9. μία φορά το χρησιμοποίησα ... γίνετε μόνο μέσα από το λειτουργικό.... 10. μπαίνει κανονικά σόρρυ έλειπα, τι σημαίνει συνφομουρίτης και δεν θα με βοηθήσεις να το φτιάξω; θα τσεκάρω αύριο και το μανυαλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.