Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλησπερα, ειχα τα Logitech x 230, και σκεφτομαι την αγορα 5.1 ηχειων για τον υπολογιστη μου με τιμη <=100€. καποιες προτασεις;
giannis0000 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 θελει και ερωτημα? logitech x 540 αν τα βρεις με παραγγελια..... τιμη γυρω στα 105 110 αλλιως τα χ 530 γυρω στα 79 κανουν...με 85
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 γιαννη σ ευχαριστω πολυ για την απαντηση. η μητρικη μου ειναι η εξης, θα εχω καποιο προβλημα σχετικα με τη συμβατοτητα 5.1 ηχειων και της καρτας ηχου; http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45XE επισης, για τα Ζ506 εχεις καποια αποψη; τα χεις ακουσει μηπως; ειναι χειροτερα απο αυτα που μου προτεινεις; http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/7191#section=overview
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω για τι χρήση τα προορίζεις; Γιατί αξίζουν για ταινίες που υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο και για gaming. Για μουσική δε θα το 'λεγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Να ρωτήσω για τι χρήση τα προορίζεις; Γιατί αξίζουν για ταινίες που υποστηρίζουν πολυκάναλο ήχο και για gaming. Για μουσική δε θα το 'λεγα. και για ταινιες, και gaming, και μουσικη. ξερω οτι για τα 2 πρωτα ειναι κυριως τα 5.1, και για μουσικη τα 2.0 η 2.1, απλα επειδη η "μοδα" παει προς 5.1 συστηματα, ειτε αυτα ειναι ηχειακια υπολογιστη, ειτε ειναι σετ ενισχυτη+ηχειων, γι αυτο κοιταω προς τα εκει κι εγω. απλα δεν τα χω ακουσει, κι εχω διαβασει και για καποια προβληματακια σχετικα με ενα βουητο που ακουγεται σε καποιους, γι αυτο ρωταω. επισης η μετατροπη του στερεο σε πεντακαναλο ηχο λεει κατι η οχι;
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για ποια έχεις ακούσει για βουητό; Για τη μετατροπή ήχου δεν έχω γνώμη, αλλά δε μου ακούγεται ωραίο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Για ποια έχεις ακούσει για βουητό; για τα Z 506 εχω ακουσει για βουητο. αυτο λεει στο site της logitech για τη μετατροπη του στερεο. Surround sound with 3D Stereo You’ll hear it all around you—even from two-channel sources. Your speakers convert two-channel stereo into an immersive surround sound experience.
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τα Χ-530 και Χ-540 είναι δοκιμασμένα πάντως, για τα Ζ-506 δεν έχω άποψη προσωπικά. Δε θα άλλαζα τον ήχο ενός κομματιού, θα έψαχνα για κομμάτια με πολυκάναλο ήχο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τα Χ-530 και Χ-540 είναι δοκιμασμένα πάντως, για τα Ζ-506 δεν έχω άποψη προσωπικά. Δε θα άλλαζα τον ήχο ενός κομματιού, θα έψαχνα για κομμάτια με πολυκάναλο ήχο. κι εμενα δε με απασχολει ιδιαιτερα αυτο, ας παιζει σαν 2.1 τη μουσικη, και 5.1 ταινιες κλπ. απο θεμα εμφανισης ειναι ομορφα κατα τη γνωμη μου, μ αρεσει που εχουν τη ρυθμιση εντασης πανω στο ηχειο, απο θεμα ποιοτητας ηχου δεν ξερω.
Navu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τι ποιότητα ήχου ψάχνεις σε 5.1 pc-speakers αυτής της κατηγορίας τιμής? Απλώς "παίζουν"...
GIORGIO 46 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Φιλε R Line τα ηχεια δεν τα αγορασα ακομα,αλλα τα ακουσα και τολμω να πω οτι αξιζουν τα λεφτα τους σε σχεση με πιο παλια 5.1 της Logitech που κοστιζουν 90-100E.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Φιλε R Line τα ηχεια δεν τα αγορασα ακομα,αλλα τα ακουσα και τολμω να πω οτι αξιζουν τα λεφτα τους σε σχεση με πιο παλια 5.1 της Logitech που κοστιζουν 90-100E. γιωργο το αγορασα εγω τα ηχεια, δεν ξερω αν εσυ δε το κανες ακομα, ειναι οντως πολυ καλα, και σε μουσικη και σε ταινιες, σε παιχνιδια δε δοκιμασα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.