Προς το περιεχόμενο

GPU load 99% άνευ λόγου

kanesaxo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρχίζει να με εκνευρίζει αυτό το θέμα με τους drivers της ΑΤΙ.

Έχει βρεθεί κάποια λύση,γιατί εκνευρίζομαι να βλέπω ενίοτε το gpu load μου στο 99% οταν το πισί δε κάνει τίποτε;

Και οι νέοι drivers το κάνουν,αλλά και οι προγενέστεροι που είχα.

Δημοσ.

W00t - κάτι πάει πολύ άσχημα στο OS σου - τέτοιο bug;

Δεν τρέχεις τίποτα εκείνες τις στιγμές; Μήπως έχεις κανένα περίεργο flash plug in και ανοιχτό mozilla & youtube ;

Δημοσ.

Δίκιο έχεις, έκανα λάθος.

Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια έκδοση των drivers που έχουν bundled το Folding@home ή κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

Οχι παιδιά τίποτα από αυτα...αν θέλετε να κάνω κάποιο σκρινσοτ να δείτε περαιτέρω. Πάντως το εχω ακούσει κι από άλλους χρήστες. Οι ντραιβερς είναι οι τελευταίοι. Σπανίως το κάνει,αλλά το κάνει...

Δημοσ.

Πόσα monitors έχεις συνδέσει στην 5870;

1 φάνη.

Κατα τ'αλλα η κάρτα δουλεύει οπως προβλέπεται.

Δηλ σε 2δ 175/300

Σε ΗΔ ταινιες 600/900

Σε 3Δ 850/1200.

Απλά οταν το πιάνει η χαζομάρα,μόνο με ριστάρτ διορθώνεται.

Δημοσ.

Και εμένα το εκάνε... παρατήρησα οτι το κόλλημα γινεται μερικες φορές με την beta του firefox 4 και αλλες με το msn που για κάποιο λόγο ανοιγει instances του internet explorer, σε συνδιασμό με oc profiles απο το afterburner!! οποτε κατι δεν παει καλά με το gpu acceleration των browsers και το oc μέσω afterburner.

Το κακό είναι οτι ακόμη και να κάνεις kill τις εφαρμογες το πρόβλημα δεν φεύγει παρά μόνο με rebbot.

Η μοναδική λύση που βρήκα ήταν ακύρωση των profiles και απεγκατάσταση του afterburner. Από τότε δεν μου το ξαναέκανε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...