no account Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 gpu: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0415407&catid=020300 κουτι δεν χρειαζομαι εχω ευχαριστω παντως !
alpo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 κουτι δεν χρειαζομαι εχω ευχαριστω παντως ! Πάρε ένα κουτάκι βρε.... Κάποια στιγμή θα το πάρεις, είναι σίγουρο αυτό. Απλά παρατείνεις την αγορά του. Τουλάχιστον με το καινούργιο θα ευχαριστηθείς και την αναβάθμισή σου. Αυτό APEX Vortex που σου προτείνουμε είναι αρκετά τίμιο για τα λεφτά του. Καλή ροή αέρα με δύο fan, μαύρο εσωτερικό με σχετικά καλό cable managment και μπροστά 4 USB και μια eSATA. Αφού ξεκίνησες κάτι, κάνε το ολοκληρωμένο.
no account Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 βρε παιδια βρε παιδια , ο παλιος ειναι αλλιως το ειχα αυτο το κουτι απο παλια το εβαψα μαυρο και το εκανα τζι-τζι ελεγα να μην παει τσαμπα και μετα απο τετοιο κοπο απο το βαψημο δεν το αφηνω με τιποτα !! ααα και κατι αλλο το κουτι εχει πανω του ενσωματομενο ηχειοοοοοοοο χεχεχε να το συνδεσω η δεν παιζει να εχει τετοια θυρα πανω της η μητρικη?
phanispal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω να μπορείς να το συνδέσεις, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν το κρατήσεις πάντως, βάλε τουλάχιστον 2 ανεμιστήρια, ένα μπροστά κι ένα πίσω.
no account Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 δυο ανεμιστηρια σιγουρα με η χωρις ηχειο
probe Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 βρε παιδια βρε παιδια , ο παλιος ειναι αλλιως το ειχα αυτο το κουτι απο παλια το εβαψα μαυρο και το εκανα τζι-τζι ελεγα να μην παει τσαμπα και μετα απο τετοιο κοπο απο το βαψημο δεν το αφηνω με τιποτα !! ααα και κατι αλλο το κουτι εχει πανω του ενσωματομενο ηχειοοοοοοοο χεχεχε να το συνδεσω η δεν παιζει να εχει τετοια θυρα πανω της η μητρικη? Φαντάζομαι εννοείς ένα μικρό μεγαφωνάκι με κοκινόμαυρο καλώδιο. Αυτό στη μητρική συνδέεται εκεί που λέει speaker δες το manual. Όχι για να ακούς μουσική βέβαια τα μπιπ βασικά της μητρικής θα ακούς .
no account Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 κατι ακομα με μια 22' οθονη η καρτα γραφικων θα ειναι ανετη ετσι ? και το cf στην μητρικη δεν χρειαζετε να εχει παντα πανω του 2 καρτες σωστα?
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Ποια είναι η οθόνη; Θέλω να πω, τι ανάλυση έχει; Για ποιο CrossFire μιλάς;
probe Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Εννοεί αν κατάλαβα αν είναι υποχρεωτικό στην μητρική (που υποστηρίζει crossfire) να έχει δυο κάρτες για να δουλέψει. Όχι βέβαια.
no account Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 1920*1080 αναλυση η μητρικη που εχει προταθει εχει crossfire πανω της,αυτο που ρωταω εγω ειναι αν χρειαζετε αναγκαστηκα 2 καρτες (αν και δεν νομιζω) μητρικη http://www.e-shop.gr...l?id=PER.528493
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Διόρθωσε το link, αν και σου απάντησε ο probe έτσι κι αλλιώς.
no account Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 μητρικη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528493 και η καρτα γραφικων δεν θα εχει προβλημα με τετοια αναλυση και ολες τις ρυθμισεις στο full??? ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.