Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Έχω αποφασίσει να πάρω την Icy Box - Ib-318stus2-b - Premium Aluminium θήκη που υποστηρίζει 2 USB 2 & eSATA. Αλλά η απορία μου είναι ότι ενώ εδώ αναφέρει ότι http://www.amazon.co.uk/Icy-Box-Ib-318stus2-b-Aluminium-Interface/dp/B001KWDOOQ/ref=pd_ys_home_shvl_67 υποστηρίζει 2 ΤΒ εδώ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007546 λέει ότι δεν υποστηρίζει. Μήπως την έχει κανείς να μου λύσει την απορία.
alpo Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αύριο λογικά θα έχω στα χέρια μου το αδερφάκι αυτης της θήκης. Έχω παραγγείλει αυτή RAIDSONIC IB-366STUS2-B. Λογικά δεν νομιζω να διαφέρουν και πολύ. Οπότε θα το δοκιμάσω και θα σου πω.
Vasilis 07 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Γιατί να μην υποστηρίζει; Αν δεις στην σελίδα του pc1 λέει για μέχρι 1 ΤΒ εκτός και αν είναι λάθος. ΥΓ: Alpo αναμένω
alpo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τελικά Βασίλη υποστηρίζει κανονικά 2 TB δίσκο. Έβαλα το Samsung και δούλεψε κανονικά. Και σε USB και eSATA. Είναι μια από τις ποιο ποιοτικές θήκες αυτή που θες να πάρεις. Την έχει ένας φίλος. Στην συστήνω ανεπιφύλακτα.
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Σε ευχαριστώ πολύ. Τώρα βέββαια με έβαλες σε δίλημμα καθώς αυτή που πήρες έχει δυνατότηατα hot swap.Δηλ είναι σαν DOCKING STATION κλειστού τύπου.
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Επανέρχομαι στο θέμα καθώς είχα μια συζήτηση χθές και κάποιοι θεωρούν τη σύνδεση e-SATA προβληματική. Θα ήθελα γνώμες. Μήπως τελικά να πάω σε θήκη USB 3 αλλά θα χρειαστώ επιπλέον και controller ?
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Eννοείται ότι αν πας σε USB3 και δεν την υποστηρίζει η μητρική σου θα χρειαστείς και extra controller. Τι εννοείς είναι προβληματική η e-SATA? Για να καταλάβω και εγώ που την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια...
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Τι εννοείς είναι προβληματική η e-SATA? Για να καταλάβω και εγώ που την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια... Είναι σταθερή σε ταχύτητα γιατί αυτό είναι που άκουσα σαν παράπονο ?
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Η σύνδεση μέσω e-SATA έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από την USB 2.0. Η ταχύτητα σαφώς και μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων προς μεταφορά όπως ακριβώς γίνεται και σε κάθε δίσκο με SATA σύνδεση...
phanispal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Πάντως κι εγώ έχω πετύχει αναφορές με προβλήματα στο συγκεκριμένο πρότυπο, αλλά νομίζω πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.