Προς το περιεχόμενο

Θήκη Raidsonic icybox. Υποστηρίζει 2 ΤΒ ?

Vasilis 07

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αποφασίσει να πάρω την Icy Box - Ib-318stus2-b - Premium Aluminium θήκη που υποστηρίζει 2 USB 2 & eSATA. Αλλά η απορία μου είναι ότι ενώ εδώ αναφέρει ότι http://www.amazon.co.uk/Icy-Box-Ib-318stus2-b-Aluminium-Interface/dp/B001KWDOOQ/ref=pd_ys_home_shvl_67 υποστηρίζει 2 ΤΒ εδώ http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200007546 λέει ότι δεν υποστηρίζει. Μήπως την έχει κανείς να μου λύσει την απορία.

Δημοσ.

Αύριο λογικά θα έχω στα χέρια μου το αδερφάκι αυτης της θήκης.

Έχω παραγγείλει αυτή RAIDSONIC IB-366STUS2-B.

Λογικά δεν νομιζω να διαφέρουν και πολύ. Οπότε θα το δοκιμάσω και θα σου πω.

Δημοσ.

Γιατί να μην υποστηρίζει;

Αν δεις στην σελίδα του pc1 λέει για μέχρι 1 ΤΒ εκτός και αν είναι λάθος.

ΥΓ: Alpo αναμένω :rolleyes:

Δημοσ.

Τελικά Βασίλη υποστηρίζει κανονικά 2 TB δίσκο. Έβαλα το Samsung και δούλεψε κανονικά. Και σε USB και eSATA.

Είναι μια από τις ποιο ποιοτικές θήκες αυτή που θες να πάρεις. Την έχει ένας φίλος. Στην συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Τώρα βέββαια με έβαλες σε δίλημμα καθώς αυτή που πήρες έχει δυνατότηατα hot swap.Δηλ είναι σαν DOCKING STATION κλειστού τύπου.

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα καθώς είχα μια συζήτηση χθές και κάποιοι θεωρούν τη σύνδεση e-SATA προβληματική. Θα ήθελα γνώμες. Μήπως τελικά να πάω σε θήκη USB 3 αλλά θα χρειαστώ επιπλέον και controller ?

Δημοσ.

Eννοείται ότι αν πας σε USB3 και δεν την υποστηρίζει η μητρική σου θα χρειαστείς και extra controller.

Τι εννοείς είναι προβληματική η e-SATA? Για να καταλάβω και εγώ που την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια...

Δημοσ.

Τι εννοείς είναι προβληματική η e-SATA? Για να καταλάβω και εγώ που την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια...

Είναι σταθερή σε ταχύτητα γιατί αυτό είναι που άκουσα σαν παράπονο ?

Δημοσ.

Η σύνδεση μέσω e-SATA έχει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων από την USB 2.0. Η ταχύτητα σαφώς και μεταβάλλεται ανάλογα με τον όγκο των δεδομένων προς μεταφορά όπως ακριβώς γίνεται και σε κάθε δίσκο με SATA σύνδεση...

Δημοσ.

Πάντως κι εγώ έχω πετύχει αναφορές με προβλήματα στο συγκεκριμένο πρότυπο, αλλά νομίζω πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...