Προς το περιεχόμενο

Xperia x10 mini pro vs Nokia 5800

Giwrgos1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!

Τον τελευταίο καιρό εχω το Nokia 5800 Xpress Music αλλά δεν ειμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος,περισσοτερο απο το Ovi Store..

Εσείς τι μου προτείνετε?να αγοράσω το Xperia X10 mini pro?

Εάν το έχει κάποιος άλλος θα ήθελα να ακουσω τα σχολια του

Τέλος,ποιά ειναι η φθηνότερη τιμη που το εχετε δει και πού?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Tα κινητά αυτά μεταξύ τους δεν έχουν ουδεμία σχέση.

Λειτουργικό symbian το 5800, λειτουργικό android το x10 mini.

Σχετικά με την τιμή του δές το Link που παρέθεσε ο phanispal παραπάνω.

Τώρα αν σκέφτεσαι να κινηθείς τελικά σε android υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτή την κατηγορία τιμής με το x10 mini (και λίγο φθηνότερα) όπως:

Ζte blade

Samsung galaxy 3

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας!

εχει καποιος το συγκεκριμενο κινητο?ειστε ευχαριστημενοι?

Δημοσ.

Ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας!

εχει καποιος το συγκεκριμενο κινητο?ειστε ευχαριστημενοι?

Mια χαρά είναι.Εσύ τι ζητάς? Πόλύ μικρή οθόνη για σερφάρισμα κ.λ.π

Δημοσ.

Δεν μπορω να το εξηγήσω.κόλλημα

Το βασικότερο πάντως ειναι πως το Online Store του x10 ειναι πολύ καλύτερο απο το OviStore

Δημοσ.

Δεν μπορω να το εξηγήσω.κόλλημα

Το βασικότερο πάντως ειναι πως το Online Store του x10 ειναι πολύ καλύτερο απο το OviStore

το market του λειτουργικού android είναι πλέον έτη φωτός μπροστά από του Symbian. Επίσης η ίδια η Nokia παρήγγειλε την ταφόπλακα του symbian στον νεκροθάφτη Microsoft όταν έκλεισε τη συμφωνία για τα WinPhone 7. Οπότε μην περιμένεις άλλη σημαντική εξέλιση στο OviStore.

Πέρα από αυτά όμως, το 5800 (εφόσον το έχεις ήδη) το θεωρώ πολύ αξιοπρεπές κινητό και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές,και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου. Η άποψή μου είναι να το κρατήσεις, γιατί ούτε από πώληση θα πιάσει τα χρήματα που θα άξιζε πλέον, και όταν τελικά θαφτεί οριστικά (σε κανένα χρόνο το πάρα πολύ) θα υπάρχουν ακόμη περισσότερα πάμφθηνα και δυνατά κινητά με android.

Εκτός βέβαια αν ψάχνεις και χρειάζεσαι οπωσδήποτε κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή που δεν υπάρχει για Symbian και ξέρεις σίγουρα ότι υπάρχει για Android.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι για κάτι μικρό, φτηνό και αξιοπρεπές. Με ενδιαφέρει να μην έχει κολλήματα, μπαταρία για κανένα 2ήμερο (με off όλα τα μπιχλιμπίδια). Σκεφτόμουν για το zte blade αλλά έχω ένα θέμα με τα κινέζικα... Μετά ήταν το x10 mini αλλά δε θα το πάνε σε 2.2 και πρόσφατα είδα αυτό Samsung Galaxy Mini S5570, να το πάρω; (το κινητό)

Δημοσ.

Ένα θέμα με τα κινεζικα?

Έχει ειπωθεί πολλές φορες στο forum, ότι η ZTE δεν είναι μια οποιαδήποτε κινεζικη εταιρία που αντιγραφει κινητά λογισμικά και τα λοιπά είναι μια αξιοπρεπέστατη εταιρία ίδια με όλες τις άλλες και είναι από τους μεγαλύτερους παροχείς τηλεφωνικού εξοπλισμού στο κόσμο...

Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ πια τι να πω, πάντως να ξέρεις δεν υπάρχει συγκρίσει μεταξύ των κινητών που έχεις αναφέρει με το Blade..

Αν διαβάσεις και το αντίστοιχο Topic για αυτό εδώ στο insomnia θα το διαπιστώσεις!

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο οτι θελω οπωσδηποτε να αλλαξω κινητο

Απλα εχω επιδοτηση σε λιγο καιρο και ειναι κριμα να παει χαμενη :ph34r:

Δημοσ.

@Ather

Λοιπόν σε αυτά που υπερτερεί το mini είναι ίσως τα 10 παραπάνω MB τις εσωτερικής μνήμης(κάτι ανούσιο μιας και με μια απλή εφαρμογή apps2sd που υπάρχει στο android market τώρα πια η μνήμη του κινητού σου εξαρτάται από το ποσο μεγάλη εξωτερική του έχεις βάλει!), από εκεί και πέρα, η έκδοση λογισμικού του blade η οποια είναι η 2.1 Eclair λέγεται ότι τέλη του μηνα θα πάρει επίσημη αναβάθμιση σε 2.2 Froyo allla με λίγο καλή θέληση αν θες περνάς custom ROM 2.3 Gingerbread που είναι υπεροχη!

Το Blade έχει μεγαλύτερη οθόνη και μεγαλύτερη ανάλυση(γενικός το blade έχει πολύ καλή ποιότητα εικόνας, δεν λέω ότι το Mini δεν έχει αλλα δεν ξέρω κιόλας δεν θυμάμαι)

Επίσης να σου πω ότι το blade που θα παραλαβής εδώ θα έχει 256 RAM μονο, η άλλη μιση είναι κλειδωμένη, ξεκλειδώνεται εύκολα αλλα πρέπει να στο πω και αυτό...

αν δεν έχεις πρόβλημα να το ψάξεις το κινητό και να το αναβαθμίσεις τότε το blade είναι πιο ισχυρό σίγουρα, με δυνατοτια overclock τουλάχιστον 100mhz πιο πάνω από ότι είναι!

Για το mini τόσο πολύ δεν έχω ψάξει πιστεύω ότι και με αυτό θα έχει γίνει δουλίτσα από κάποιους developers αλλα δεν ξέρω ποσο μεγάλη η αξιόπιστη είναι!

Επειδή όμως δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου πάρε υπόψιν ότι άτομα αντιμετώπισαν προβλήματα με το Blade κύριος με τα πλαστικά του εσωτερικά όλα καλά!

Παρουσιάζει θέματα συμβατότητας με κάποιες microSD κάρτες και έχει μικρή μπαταρία(και πάλι μεγαλύτερη από του mini)

Αυτά έχω να πω εγώ, αν θες το καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα να χρισμοπιις και τα δυο κινητά να τα δεις λίγο και να αποφασίσεις μετά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...