aekoupoli Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Επιτελους επιβεβαιωθηκε το Diablo 3 και για τις κονσολες Your question has finally been answered: Blizzard is bringing Diablo III to consoles. It was not an official announcement via press release, but it was a confirmation, nonetheless. Over at US Blizzard's website, in the Job Listings section, lay an inconspicuous shoutout for people who can work on the game -- for consoles. You want proof? Of course you want proof! Here are the jobs they've listed that need to be filled for Diablo III: Game Designer: * Lead Designer, Console * Quest Designer/ Scripter * Senior Producer, Console * Senior Quest Designer/ Scripter * Senior Software Engineer, Server Senior Writer * Software Engineer, User Interface see that one? "Lead Designer, CONSOLE". Think what you will, doubt all you want, but that's as good as a confirmation we'll get from Blizzard at this point in time regarding this matter. The game developer had been consistent in saying in that they are seriously considering bringing Diablo III over to consoles. Well, it looks like they're done thinking about it and has finally come up with a decision.
sarisn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παρόλο που το PC μου είναι παλιό, νομίζω ότι δεν θα τιμήσω την console έκδοση... (με την προϋπόθεση βέβαια οι απαιτήσεις του παιχνιδιού να μην είναι εξωπραγματικές).
RedPanda Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Παρόλο που το PC μου είναι παλιό, νομίζω ότι δεν θα τιμήσω την console έκδοση... (με την προϋπόθεση βέβαια οι απαιτήσεις του παιχνιδιού να μην είναι εξωπραγματικές). και εγώ το ίδιο σκέφτομαι αλλά ΜΕΧΡΙ να βγει ποιος (υπολογιστής) ζει ποιος πεθαίνει. οπότε δεν με ενοχλεί καθόλου μια έκδοση για κονσόλα
RedPanda Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Blizzard Entertainment is seeking an enthusiastic senior software engineer to be a key contributor on the Diablo team. This position is responsible for overseeing PlayStation 3 (PS3) architecture design...
driftingcris Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πω.. Τι καλα θα ηταν να εβγενε και για PSP....
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλα θα εχαναν απο την "πιτα" η Activision-Blizzard ειδικα οταν ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης του Diablo (Dungeon Siege 3) θα βγει στις κονσολες? Σε καθε περιπτωση αυτα ειναι ευχαριστα νεα για ολους.
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 οχι η Blizzard που σεβεται τους τιτλους της απευθυνομενη μονο σε pc gamers, αλλα η Activision με την πληθωρα failed τιτλων, με μονο στοχο τη διευρυνση της πιτας σε βαρος της ποιοτητας....
RedPanda Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Καλα θα εχαναν απο την "πιτα" η Activision-Blizzard ειδικα οταν ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης του Diablo (Dungeon Siege 3) θα βγει στις κονσολες? Σε καθε περιπτωση αυτα ειναι ευχαριστα νεα για ολους. το να βγάζουν παιχνίδια μόνο για PC ποια είναι σαν να γυαλίζουν τα έπιπλα στον Τιτανικό.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Diablo 3 coming to Xbox 360 as well, dated worldwide Sept. 3 Blizzard revealed it's bringing Diablo 3 to the Xbox 360 as well as the PS3 and PS4. The worldwide release date for both current-gen consoles is September 3.The console edition of the action-RPG was originally announced for the PS3 and PS4 back in February. However, a month later it emerged Diablo 3 on consoles wasn't necessarily Sony-exclusive, and sure enough Blizzard announced the Xbox 360 version this morning.Blizzard says both the Xbox 360 and PS3 versions include all the "major content and design updates" made to the original PC game, which was released last summer. Also, pre-orders on both platforms receive the 'Infernal Helm' in-game item.
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ναι αλλα με τοσα που ακουσαμε για την Pc εκδοση,60 ευρο ειναι απαραδεκτα για παιχνιδι πανω απο 1 χρονο ελεος Αλλωστε και τα "extra"που βαλανε οπως offline τα βγαλανε επειτηδες απο την εκδοση του Pc για να δικαιολογησουν την αγορα στην κονσολα...Και βεβαια η Pc εκδοση σταθερα στα 40 euro ελεος
pho Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Ας μιλήσουμε για το διαμάντι στα consoles games. Αποχαιρετίστε την προσωπική σας ζωή ... Εγώ προσωπικά από παλιά ήμουνα τύπος barbarian. Μ´αρέσει η δύναμη του. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω δοκιμάσει και πολλούς χαρακτήρες. Τώρα ξεκίνησα με το παιχνίδι (έχει μία μέρα) και δεν το βλέπω να παίζω κάτι άλλο μέχρι τα Χριστούγεννα. Sent from my iPhone using Insomnia
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 single player ή multi το παιζεις?και εμενα μου αρεσε πολυ, αν και απο ενα σημειο και μετα(ww) ηταν περιπατος στο normal...
pho Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μόνο multi μέχρι λιώσιμο ... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα