Προς το περιεχόμενο

Ιούνιος ο πιθανός μήνας για την εμφάνιση του AMD Bulldozer

Eru Iluvatar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Paul Goodhead, ισχυρίζεται ότι ο καινούριος επεξεργαστής της "Πράσινης" εταιρείας θα εμφανιστεί την περίοδου του καλοκαιριού, αρχής γενομένης της 20ης Ιουνίου. Σύμφωνα με το άρθρο, σκοπός της AMD είναι να ανταγωνιστεί την πλατφόρμα 1366 του γίγαντα του χώρου, Ιntel.

O Bulldozer θα εφοδιάζεται με 8(model FX8000), 6 (model FX6000) ή 4 (model FX4000) πυρήνες. H εμφάνιση των άλλων mid-range chipsets (Llano) αναμένονται την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου (οπότε είναι και η Εθνική Εορτή των Αμερικανών).

Μετά την πίκρα της CeBit, ας ελπίσουμε πως τα νέα αυτά είναι αληθή.

Link

Δημοσ.

Χεχ, ετοίμαζα κι εγώ την είδηση. Ευτυχώς τσέκαρα τελευταία στιγμή πριν την ποστάρω μήπως και με πρόλαβαν. Την παραθέτω εδώ μέσα σε spoiler, ίσως έχει κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες:

Σύμφωνα με πηγές της βιομηχανίας, η AMD έχει οριστικοποιήσει το χρονοδιάγραμμα διάθεσης των επερχόμενων μικροεπεξεργαστών της. Ο δεύτερος μεγαλύτερος παγκοσμίως σχεδιαστής μικροεπεξεργαστών x86 θα ξεκινήσει αποστολές των ολοκληρωμένων σειράς FX (αρχιτεκτονική Bulldozer) το δεύτερο μισό του Ιουνίου και αυτών της σειράς Α (κωδικό όνομα Llano) νωρίς τον Ιούλιο.

Πιο συγκεκριμένα, η διάθεση των FX θα ξεκινήσει την εβδομάδα της 20ης Ιουνίου ενώ της σειράς A την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου. Όπως αναμενόταν, οι Bulldozer θα είναι διαθέσιμοι νωρίτερα από τους Llano, με την AMD να προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φαινόμενο «φωτοστέφανου» για τη γκάμα των διαθέσιμων επεξεργαστών της, με τα κορυφαία μοντέλα να εκτιμάται ότι θα ξεπερνούν σε επιδόσεις τους υπάρχοντες Phenom II κατά 50%.

Σύμφωνα με ντοκουμέντο στο οποίο είχε πρόσβαση το site X-bit labs, η AMD σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα οκταπύρηνα μοντέλα (σειρά FX8000), δύο εξαπύρηνα μοντέλα (FX6000) και δύο τετραπύρηνα (FX4000). Για τη σειρά A, αναμένονται έντεκα διαφορετικά μοντέλα αν κάτι δεν αλλάξει στα σχέδια αυτά.

Ερωτηματικά συνεχίζουν να υπάρχουν γύρω από την επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης διαθεσιμότητας των νέων ολοκληρωμένων. Φημολογείται πώς η AMD θα παρουσιάσει τους επεξεργαστές με αρχιτεκτονική Bulldozer στην έκθεση E3 που θα γίνει 7-9 Ιουνίου στο Los Angeles.

Link.png Site: X-bit labs

Δημοσ.

O Paul Goodhead, ισχυρίζεται ότι ο καινούριος επεξεργαστής της "Πράσινης" εταιρείας θα εμφανιστεί την περίοδου του καλοκαιριού, αρχής γενομένης της 20ης Ιουνίου. Σύμφωνα με το άρθρο, σκοπός της AMD είναι να ανταγωνιστεί την πλατφόρμα 1366 του γίγαντα του χώρου, Ιntel.

O Bulldozer θα εφοδιάζεται με 8(model FX8000), 6 (model FX6000) ή 4 (model FX4000) πυρήνες. H εμφάνιση των άλλων mid-range chipsets (Liano) αναμένονται την εβδομάδα της 4ης Ιουλίου (οπότε είναι και η Εθνική Εορτή των Αμερικανών).

Link

Τώρα αυτό είναι είδηση η η δικιά σου άποψη; γράφεις και στο myplaisio.gr;

Δημοσ.

Τώρα αυτό είναι είδηση η η δικιά σου άποψη; γράφεις και στο myplaisio.gr;

H είδηση αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα που βάζω κάποια δικά μου στοιχεία. Άλλωστε υπάρχει και το link, όπου μπορείς να διαπιστώσεις αν η είδηση είναι αληθής ή όχι!

Για τη δεύτερη ερώτησή σου η απάντησή μου είναι όχι, είμαι πιστός οπαδός του Insomnia! Δεν γράφω στο myplaisio.

Οι περισσότεροι είχαμε ελπίδες ότι η AMD θα έδειχνε τα "δόντια" της στη CeBit!

Και ναι, είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε η Intel είναι πολλάκις ισχυρότερη της AMD, αφού είναι κυριάρχη στην αγορά CPUs!

Δημοσ.

Eίναι είδηση, δεν είδες το link;

Ναι είδα το Link αλλά δεν διάβασα πουθενά στο αγγλικό άρθρο του bit-tech.net αυτά που γράφεις εσύ, άλλη φορά να είσαι ποιο προσεκτικός στις μεταφράσεις σου, πάρε για παράδειγμα την εξαιρετική μετάφρασή λέξη προς λέξη του parsifal από το xbitlabs.com

Δλδ τι περίμενες να δεις;, εκατοντάδες benchmarks να τρέχουν και overclockers να αφρίζουν 3 μήνες πριν την διαθεσιμότητα των προϊόντων; Μόνον ένας τρελός θα έκανε κάτι τέτοιο.

Μάλλον μιλάς για τον εαυτό σου μιας και το 99% του κόσμου δεν έχει ιδέα τι είναι ο "Bulldozer" της AMD και δεν τον ενδιαφέρει, το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τον κόσμο είναι ο υγιείς ανταγωνισμός που οδηγάει και τις καλύτερες τιμές με καλούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Το τι συζητάμε εμείς, μια θλιβερή μειοψηφία, εδώ, ποσώς θα απασχολήσει τον περισσότερο κόσμο εκεί έξω.

Α, πάρε και μια ιδέα από τα σαγόνια της AMD.

http://www.youtube.com/watch?v=4v07kzah91A

H είδηση αφορά στην ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν πιστεύω να είναι πρόβλημα που βάζω κάποια δικά μου στοιχεία. Άλλωστε υπάρχει και το link, όπου μπορείς να διαπιστώσεις αν η είδηση είναι αληθής ή όχι!

Για τη δεύτερη ερώτησή σου η απάντησή μου είναι όχι, είμαι πιστός οπαδός του Insomnia! Δεν γράφω στο myplaisio.

Και ναι, είτε το θέλουμε, είτε δεν το θέλουμε η Intel είναι πολλάκις ισχυρότερη της AMD, αφού είναι κυριάρχη στην αγορά CPUs!

Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες αυτό που εξαρχής ήξερα, ότι είσαι ένα intel fanboi, πιθανόν teenager.

Δημοσ.

Ωπ, δεν το πρόσεξα αυτό:

Όντως είναι προσωπικός σχολιασμός, κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανόνες της ενότητας των Νέων. Τέλος πάντων, ανέβασα την ελεύθερη μετάφραση από το X-bit labs ως topic στην ενότητα των Νέων, αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί.

Δημοσ.

Ναι είδα το Link αλλά δεν διάβασα πουθενά στο αγγλικό άρθρο του bit-tech.net αυτά που γράφεις εσύ, άλλη φορά να είσαι ποιο προσεκτικός στις μεταφράσεις σου, πάρε για παράδειγμα την εξαιρετική μετάφρασή λέξη προς λέξη του parsifal από το xbitlabs.com

Δλδ τι περίμενες να δεις;, εκατοντάδες benchmarks να τρέχουν και overclockers να αφρίζουν 3 μήνες πριν την διαθεσιμότητα των προϊόντων; Μόνον ένας τρελός θα έκανε κάτι τέτοιο.

Μάλλον μιλάς για τον εαυτό σου μιας και το 99% του κόσμου δεν έχει ιδέα τι είναι ο "Bulldozer" της AMD και δεν τον ενδιαφέρει, το μοναδικό πράγμα που απασχολεί τον κόσμο είναι ο υγιείς ανταγωνισμός που οδηγάει και τις καλύτερες τιμές με καλούς επεξεργαστές και κάρτες γραφικών ανεξαρτήτως εταιρείας. Το τι συζητάμε εμείς, μια θλιβερή μειοψηφία, εδώ, ποσώς θα απασχολήσει τον περισσότερο κόσμο εκεί έξω.

Α, πάρε και μια ιδέα από τα σαγόνια της AMD.

http://www.youtube.com/watch?v=4v07kzah91A

Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες αυτό που εξαρχής ήξερα, ότι είσαι ένα fanboi, πιθανόν teenager.

Οι απαντήσεις μου στα ερωτήματά σου!

1) Δεν διαφωνώ πως ο parsifal έκανε μια εξαιρετική μετάφραση του άρθρου από το xtlabs! Παρά ταύτα, αγαπητέ, εμένα δεν με ενδιαφέρει η μετάφραση αυτή καθέ αυτή, παρά η ουσία της είδησης.

2) Και γιατί δηλαδή να μην βλέπαμε και κάποιο benchmark των δυνατοτήτων του AMD Bulldozer; Που το βρίσκεις το κακό; Στο παρελθόν γιατί το έκανε η AMD;

3) Εξαρχής, όταν μπήκα σε αυτό το site, θεωρούσα πως τα μέλη είναι γνώστες μεγάλου μέρους της σύγχρονης τεχνολογίας. Και αν δεν είναι, μπαίνουν για να μάθουν. Τώρα, όσον αφορά τον υγιή ανταγωνισμό (και όχι υγιείς ανταγωνισμός-δεν είναι δοτική) άσε με να ξέρω περισσότερα για την Οικονομική Επιστήμη (δεν είναι ακριβώς ίδια τα προϊόντα-έχουμε αγορά τύπου Hotelling).

Με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός, πως με θεωρείς ένα teenager fanboy (όχι fanboi και πιθανώς όχι πιθανόν-μάθε τη διαφορά, υποτίθεται εδώ γράφουμε στα Ελληνικά)! Από που το συμπεραίνεις αυτό;

Αν δε ήμουν fanboy, δεν θα είχα έναν υπολογιστή 9 χρόνια!

Θερμή παράκληση να τελειώσει εδώ αυτή σου η προσωπική κριτική!

Δημοσ.

Σύμφωνα με το άρθρο, σκοπός της AMD είναι να ανταγωνιστεί την πλατφόρμα 1366 του γίγαντα του χώρου, Ιntel.

Link

These are likely to be top-end parts with the familiar FX brand name, and they'll be looking to compete with Intel’s LGA1366 processors.

Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω να γίνεται αναφορά σε γίγαντες και τιτάνες στο συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου.

Καλό λοιπόν είναι να παραθέτουμε την είδηση αυτούσια χωρίς προσωπικές εκτιμήσεις/απόψεις/σχόλια.(Λεω εγω τώρα...)

π.χ Eγω μπορεί να θεωρώ γίγαντα μια εταιρία (και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά σε επεξεργαστές)που έχει μερίδιο αγοράς 20% και έχει επενδύσει το 1/1000 σε έρευνα,marketing κτλ συγκριτικά με την εταιρία που κατέχει το 80%

Δημοσ.

Για να είμαι ειλικρινής δεν βλέπω να γίνεται αναφορά σε γίγαντες και τιτάνες στο συγκεκριμένο απόσπασμα του άρθρου.

Καλό λοιπόν είναι να παραθέτουμε την είδηση αυτούσια χωρίς προσωπικές εκτιμήσεις/απόψεις/σχόλια.(Λεω εγω τώρα...)

Δηλαδή απαιτείται ένα copy-paste απ' ότι κατάλαβα! Για ποιό λόγο όμως, αφού κάποιος μπορεί να δει την είδηση στο link; Τώρα, αν αυτοί είναι οι όροι του forum, πάω πάσο!

Δεν θα ξανασυμβεί στο μέλλον!

p.s 1 Δηλαδή θα πρέπει να μεταφράσω όλο το άρθρο και να το παρουσιάσω εδώ;

p.s 2 Εντάξει ρε παιδιά, μη βαράτε!

p.s 3 Οι αριθμοί και οι δείκτες δεν κάνουν λάθος. Είναι η απόλυτη, σκληρή για μερικούς, αλλά πραγματική αλήθεια.

p.s 4 Αγαπητέ grimpr, παρουσιάζοντας τον so called ταυροκαρχαρία, ποιός είναι περισσότερο fanboy, εγώ ή εσύ;

Δημοσ.

Χμμμ, μάλλον βιάστηκα: Το topic το άνοιξες αρχικά εδώ, στην ενότητα Επεξεργαστές & Μητρικές; Το είδα από εδώ:

post-43041-0-38902500-1299594377_thumb.png

και νόμισα ότι είχε υποβληθεί στο «Ειδήσεις - Lobby». Επιπλέον, δε βλέπω στα logs κάποια μετακίνηση από άλλον moderator. Αν είναι έτσι, οι κανόνες υποβολής ειδήσεων που ισχύουν για τα θέματα που υποβάλλονται στην ενότητα των Ειδήσεων δεν έχουν εφαρμογή σε αυτήν την περίπτωση και μπορείς εννοείται να κάνεις και προσωπικά σχόλια στο εναρκτήριο μήνυμα.

Τώρα για τις προσωπικές επιθέσεις και τις αλληλοκατηγορίες περί φανμποϋσμού, καλό είναι να τις σταματήσετε πάραυτα. Φτάνει, χορτάσαμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...