aserprince Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 γιατι οταν κανω θεμα με βαση administrator με το κλειδωνουν. ξερω εκανα καταχρηση των ορων. Ο Αdministrator Απαγορευεται?
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το κλείδωσαν γιατί δεν έδωσες περιγραφικό τίτλο όχι για την λέξη "Administrator"
aserprince Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το κλείδωσαν γιατί δεν έδωσες περιγραφικό τίτλο όχι για την λέξη "Administrator" ειχα κανει παλια θεμα για το admin... και το θεμα δεν το βρηκα ποτε δεν ξερω τι γινετε ουτε στα προσωπικα μου μηνηματα δεν το ειδα. Καταλαβα γιατι το κλειδωσε λεω για αυτο το θεμα για να δουμε στι συνεχεια. Δεν τρεχει κατι με το admin?
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ειχα κανει παλια θεμα για το admin... και το θεμα δεν το βρηκα ποτε δεν ξερω τι γινετε ουτε στα προσωπικα μου μηνηματα δεν το ειδα. Καταλαβα γιατι το κλειδωσε λεω για αυτο το θεμα για να δουμε στι συνεχεια. Δεν τρεχει κατι με το admin? Δεν ξέρω περίμενε να σου απαντήσει κάποιος administrator.. Ίσως δεν μας πάνε εμάς από την Θεσσαλονίκη και κλειδώνουν τα θέματά μας..
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δεν ξέρω περίμενε να σου απαντήσει κάποιος administrator.. Ίσως δεν μας πάνε εμάς από την Θεσσαλονίκη και κλειδώνουν τα θέματά μας.. Θα τους στείλω ψηφιακή κατάρα αν στέκι κάτι τέτοιο.
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Χαχα τελικά είμαστε περισσότεροι ενεργοί Θεσσαλονικοίς στο forum απ' 'οτι νόμιζα.. Αλλά να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος..
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αγαπητέ aserprince, πρέπει κάποια στιγμή να διαβάσεις τους Όρους Χρήσης! Δε γίνεται αυτή η δουλειά. Όροι Χρήσης του ιστοτόπου Insomnia.gr: Δ. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια. Αν δεν έχεις καταλάβει το λόγο που κλειδώθηκε topic ή topics σου, στέλνεις p.m. στον moderator που έκανε το κλείδωμα και ρωτάς. Δεν είναι ντροπή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.