Προς το περιεχόμενο

Skype και Zte v9

temeteron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδία έκανα εγκατάσταση το skype στο ZTE V9 αλλα δεν βρίσκω την επιλογή για να κάνω Video Call ξέρει κανείς πως γίνεται επίσης δεν κατάφερα να κάνω install το flash player. Είναι καλό αυτό το pad ;

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε τίποτα για flash player έχεις ακούσει γιατί κατεβάζω απο το Market το FWS πάω να το κάνω install και μου λέει ότι δεν υποστηρίζεται απο την συσκευή η οποία έχει Android 2.1.

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα κάνει στο δικό μου 2.1 ; και κάτι άλλο θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα GPS στο zte v9 με android 2.1 το Navigon κάνει και αν όχι ποιο είναι το καλύτερο για αυτό το androidες ;

Thanks!

Δημοσ.

Δηλαδή δεν θα κάνει στο δικό μου 2.1 ; και κάτι άλλο θέλω να βάλω ένα πρόγραμμα GPS στο zte v9 με android 2.1 το Navigon κάνει και αν όχι ποιο είναι το καλύτερο για αυτό το androidες ;

Thanks!

Μια χαρά το Navigon.

Δοκίμασε και Sygic Aura , CoPilot , iGo.

Δημοσ.

Μια βοήθεια για το Navigon,

καθώς το έβαλα μέσα στην SD κάρτα το αρχείο navigon.rar και το αρχείο *.apk για να το τρεξώ ανοίγω το Zte v9 κάνω εγκατάσταση το navigon και όταν μπαίνω μου βγάζει το εξής μήνυμα:

To MobileNavigotr χρειάζεται και άλλα αρχεία στην κάρτα μνήμης . μπορείτε να κατεβάσετε αυτά τα αρχεία απευθείας μέσω

WAN ή μέσω σύνδεσης με κάποιον υπολογιστή.

Προσοχή!Η λήψη μπορεί να καθυστερήσει , δεδομένου ότι η ποσότητα των δεδομένων ανέρχεται σε έως και 2 ΓΒ

ΕΠΙΛΟΓΗ:

PC

WAN.

Αφου έχω όλα τα αρχεία μαζί με τους χάρτες περίπου 2GB γιατί μου το ξαναζητάει ;

Δημοσ.

πρεπει η SD σου να εχει την εξης δομή φακέλων

>
Navigon
και μέσα στο Navigon να έχει
data  map  sound

προσοχή στα κεφαλαια!

μέσα στο map θα πρέπει να έχεις

Greece.map

όλα τα άλλα δεν σου χρειάζονται εκτος και αν πας εξωτερικό και το χρεισιμοποιείς και εκει προφανως

Δημοσ.

Δηλαδή το Greece πρέπει να ξεκινάει με κεφαλαίο ε;

Προσπάθησα να συνδεθώ στο WAN για να κατεβάσω αλλα δεν κατέβαινε αλλα και πάλι αφου έχω μέσα την πληροφορία με την δομή όπως το ανέφερες. Λίγο μπέρδε :fear: μα

πρεπει η SD σου να εχει την εξης δομή φακέλων

>
Navigon
και μέσα στο Navigon να έχει
data  map  sound

προσοχή στα κεφαλαια!

μέσα στο map θα πρέπει να έχεις

Greece.map

όλα τα άλλα δεν σου χρειάζονται εκτος και αν πας εξωτερικό και το χρεισιμοποιείς και εκει προφανως

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...