kate23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ανατριχίλες! Τι θυμήθηκα ε? Δεν ξέρω πώς ακριβώς μου ήρθε και τώρα κόλλησα. Θα βρω κανένα επισόδειο να δω και λέω να πάρω και κανένα απο τα βιβλία. Παλιά μάζευα και τις κάρτες αλλά δεν ξέρω που τις έχω. (ούτε και τα βιβλία ξέρω... ) Εσείς βλέπατε, διαβάζατε ή μαζεύατε τις κάρτες? Τα βιβλιά βρήκα από που να τα πάρω, αλλά τις κάρτες όχι. Αν ξέρει κανείς ( χλωμό το βλέπω ) ας μου πει.
Pelvic_Thrust Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Οντως.. τι θυμηθηκες.. Those were the days.. Δεν μαζευα καρτες ουτε διαβαζα τα βιβλια της σειρας, απλως εβλεπα τα επεισοδια.
joef_gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ναι διαβαζα και εγω οπως και αρκετοι αλλοι που θυμαμαι. ηταν κατι σαν το harry potter της εποχης. ημουν κολλημενος απο τα 13 εως και 15 περιπου και εχω 40 απο τα 50 πρωτα βιβλια. τα επεισοδια σιγουρα υπαρχουν online. βεβαια περσυ το καλοκαιρι που γυρισα στο παλιο σπιτι μου και βρηκα τα βιβλια, αρχισα να διαβαζω ενα,και μου φανηκε πολυ παιδικο. παιρνει πολυ ωρα αναλυοντας ιδεες που εγω δεν εχω εδω και τουλάχιστον 5 χρονια. ειναι σαν να το εχει γραψει καποιος 12 χρονων. βεβαια ισως και για αυτο εγινε γνωστος ο R.L.Stine. γνωμη μου ειναι οτι θα σε κουρασει,μπορει βεβαια και οχι.
kate23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Λες να μου φανούν παιδικά ε? Χμ... μπορεί να έχεις και δίκιο. Θα πάρω ένα να διαβάσω και θα δείξει.
-nick- Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μάζευα και εγώ κάρτες ,πλέον δεν έχώ τίποτα εκτός από 2-3 βιβλία που μου 'χουν μείνει ...
kate23 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Πω πω, μου φαίνεται πολύ κρίμα που δεν τις είχα φυλάξει κάπου καλύτερα. Θα ήθελα πολύ να τις έχω τώρα. Έχουν συναισθηματική αξία.
kk1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 τι ειναι αυτο ρε παιδια? βαλτε κανα link και για μας....... edit: το βρηκα.... εχω ξεμεινει απο σειρες να το δω η μπα?
Mika Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 μπα kk1991 ουτε καν. οι σειρες μεγαλη απογοητευση. τα βιβλια οταν ειμασταν πιτσιρικια σπερνανε. τωρα που βρηκα κανα δυο στη βιβλιοθηκη ειναι οντως πολυ παιδικα (και λογικο ειναι) οποτε προτιμησα να μην τα ξαναδιαβασω για να μεινω με την αναμνηση
Vintage Jewel Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μαγεια φοβος ταραχη μυστηριο ΛΟΛ Kαρτες δν ειχα,ουτε βιβλια.Τα επεισοδια εβλεπα καμια φορα κρυφα. :wub:
kk1991 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 καμενια ειναι παρε intro καλο το intro.....αρκετα ατμοσφαιρικο(σα video clip της γκαγκα μοιαζει!!!), αλλα παρα κατω που ειδα δε τραβαει οντως.....θα μεινω στο ghost whisperer
kate23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 @ Sarandis: Ε αυτό ήταν πισώπλατη μαχαιριά! Χαχαχα!
Sarandis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 σκεψου μονο οτι αυτο το thread ηταν ικανο να μου θυμισει που τις ειχα θαμενες
panosno1com Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 εγω αν θυμαμαι τις ειχα στα αγγλικα τις κάρτες ;;; ειδα τις φωτο επανω και σιγουρα τα γραμματα δε ηταν τοσο μεγαλα οσο θυμαμαι τις δικες μου καρτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.