Προς το περιεχόμενο

Ανατριχίλες

kate23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανατριχίλες! Τι θυμήθηκα ε? Δεν ξέρω πώς ακριβώς μου ήρθε και τώρα κόλλησα. Θα βρω κανένα επισόδειο να δω και λέω να πάρω και κανένα απο τα βιβλία. Παλιά μάζευα και τις κάρτες αλλά δεν ξέρω που τις έχω. (ούτε και τα βιβλία ξέρω... :( )

Εσείς βλέπατε, διαβάζατε ή μαζεύατε τις κάρτες? Τα βιβλιά βρήκα από που να τα πάρω, αλλά τις κάρτες όχι. Αν ξέρει κανείς ( χλωμό το βλέπω :P ) ας μου πει. :)

Δημοσ.

Οντως.. τι θυμηθηκες.. Those were the days.. rolleyes.gif

Δεν μαζευα καρτες ουτε διαβαζα τα βιβλια της σειρας, απλως εβλεπα τα επεισοδια.

Δημοσ.

ναι διαβαζα και εγω οπως και αρκετοι αλλοι που θυμαμαι.

ηταν κατι σαν το harry potter της εποχης.

ημουν κολλημενος απο τα 13 εως και 15 περιπου και εχω 40 απο τα 50 πρωτα βιβλια.

τα επεισοδια σιγουρα υπαρχουν online.

βεβαια περσυ το καλοκαιρι που γυρισα στο παλιο σπιτι μου και βρηκα τα βιβλια,

αρχισα να διαβαζω ενα,και μου φανηκε πολυ παιδικο.

παιρνει πολυ ωρα αναλυοντας ιδεες που εγω δεν εχω εδω και τουλάχιστον 5 χρονια.

ειναι σαν να το εχει γραψει καποιος 12 χρονων.

βεβαια ισως και για αυτο εγινε γνωστος ο R.L.Stine.

γνωμη μου ειναι οτι θα σε κουρασει,μπορει βεβαια και οχι.

Δημοσ.

Λες να μου φανούν παιδικά ε? Χμ... μπορεί να έχεις και δίκιο. Θα πάρω ένα να διαβάσω και θα δείξει. :)

Δημοσ.

Πω πω, μου φαίνεται πολύ κρίμα που δεν τις είχα φυλάξει κάπου καλύτερα. Θα ήθελα πολύ να τις έχω τώρα. Έχουν συναισθηματική αξία. :)

Δημοσ.

τι ειναι αυτο ρε παιδια? βαλτε κανα link και για μας.......

edit: το βρηκα.... εχω ξεμεινει απο σειρες να το δω η μπα?

Δημοσ.

μπα kk1991 ουτε καν.

οι σειρες μεγαλη απογοητευση. τα βιβλια οταν ειμασταν πιτσιρικια σπερνανε. τωρα που βρηκα κανα δυο στη βιβλιοθηκη ειναι οντως πολυ παιδικα (και λογικο ειναι) οποτε προτιμησα να μην τα ξαναδιαβασω για να μεινω με την αναμνηση :rolleyes:

Δημοσ.

καμενια ειναι παρε intro :P

καλο το intro.....αρκετα ατμοσφαιρικο(σα video clip της γκαγκα μοιαζει!!!), αλλα παρα κατω που ειδα δε τραβαει οντως.....θα μεινω στο ghost whisperer :mrgreen:

Δημοσ.

εγω αν θυμαμαι τις ειχα στα αγγλικα τις κάρτες ;;; ειδα τις φωτο επανω και σιγουρα τα γραμματα δε ηταν τοσο μεγαλα οσο θυμαμαι τις δικες μου καρτες :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...