Heatspreader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 για το HDMI χέστηκα και το βρίσκω και περιττή ποζεριά, η βιντεοκλήση θα μπορούσε να αφορά σχεδον τους πάντες μεν αλλά, ΟΚ, σε συγκεκριμένες περιστάσεις δε*, ΑΛΛΑ η έλλειψη επέκτασης μνήμης στα iP είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ. Όπως και η αδυναμία αλλαγής μπαταρίας με απλό τρόπο από τον χρήστη. Εκτιμώ πάρα πολύ τα iP σαν σταθερές συσκευές, αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ την τιμή τους. * ...για να μην πούμε ότι η Apple ανακάλυψε την πυρίτιδα με το facetime όταν χώρισε τα τσανάκια της με το skype και ήρθε το αυγό στον κ@λο Το ότι δεν υπάρχει Video κλήση μέσω 3G δεν μου κάνει εντύπωση. Η Apple θέλει ότι υπάρχει στις συσκευές της, να δουλεύει σίγουρα και πάντα καλά. Οι τύποι είναι ψυχολόγοι εκεί στα εργαστήρια της Apple, πέρα από μηχανικοί. Χτυπάει άσχημο στη ψυχολογία και σκεφτείτε τον εαυτό σας, να πας να κάνεις κάτι και να μην γίνει ή να γίνει με προβλήματα σε κάποιες φάσεις, ακόμα και το πρόβλημα αφορά τρίτο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή το δίκτυο κινητής. Υπάρχει κάποιος με κάποιο κινητό που βάζει παραπάνω από 32GB μνήμης, τα οποία όμως να τα καταναλώνει? Πόσο μνήμη χρειάζεται ένα τηλέφωνο - Walkman? Και σε πιο σημείο θα έμπαινε δηλαδή αυτή η μνήμη? Θα έπρεπε να είχε κάποιο κούφωμα σε κάποιο σημείο για να γίνει αυτό, κάτι που θα χάλαγε τον μινιμαλισμό της συσκευής, τον οποίο σαφώς δεν είναι απαραίτητο να τον αποδέχονται όλοι. Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Το ίδιο ισχύει και με τη μπαταρία. Αλλά για τη μπαταρία πέρα από το θέμα της εμφάνισης, γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ, ότι όταν σε κάποια συσκευή η μπαταρία χρειαστεί αλλαγή, τότε και το κινητό δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και πάει για αλλαγή. Παρόλα αυτά όμως η μπαταρία στο iPhone 4G, αλλάζει σχετικά εύκολα, ξεβιδώνοντας δύο βιδούλες στο κάτω μέρος της συσκευής. http://www.youtube.com/watch?v=qAy3xgdci4s Το Facetime τέλος, το βρίσκω πολύ βολικό, αν και θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα. Δεν μπλέκεις με τρίτες εφαρμογές και στον τηλεφωνικό κατάλογο, σου εμφανίζεται και αυτή η επιλογή. Έτσι αν κάποιος έχει στη κατοχή του κάποιο Apple Computer, ή iPhone, μπορεί να σε καλέσει χωρίς πολλά πολλά. Η τιμή, γενικά το Apple προϊόντων είναι πολύ υψηλή είναι η αλήθεια... Για εμάς τους Έλληνες είναι δύσκολο να αποκτήσουμε ένα, αλλά για τους ξένους, καθόλου. Εσένα δεν σου αρέσει γενικότερα το iPhone σαν συσκευή? Για όσα κάνει είναι super Ποια σημεία θα έλεγες ότι χρειάζονται βελτίωση και κρατάνε πίσω το κινητό πραγματικά? Φιλικά.
iced Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Περιμένω από android μεριά να βγεί κάτι αντίστoιχο της ποιότητας σε software,hardware και ποιότητας υλικών του iphone για να σουτάρω το 4αρι μου Θα περιμενεις παρα πολυ! Αν θες ποιοτητα συσκευης πας σε HTC αλλα οι εφαρμογες λογω "ελευθεριας" ειναι οτι ναναι... Σαν το δημοσιο ενα πραμα.. Αν ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ οι ελευθεριες τοτε πανε ολα καλα, απο το δημοσιο μεχρι τις εφαρμογες των κινητων. Οποτε στην ποιοτητα των εφαρμιγων δεν θα βρεις ανταγωνιστη, τουλαχιστον αμεσα, οπως δεν υπηρξε απο το 2007 που βγηκε το πρωτο iphone.
TEOKOS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ποια σημεία θα έλεγες ότι χρειάζονται βελτίωση και κρατάνε πίσω το κινητό πραγματικά? Φιλικά. Φίλε μου δεν λέω ότι χρειάζεται κάτι να βελτιωθεί για ότι αφορά το hardware του κινητου.Και το ios είναι καταπληκτική πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών που το ξεζουμίζουν.Δεν σταματούν να με εκπλήσουν οι εφαρμογές του.Για παράδειγμα χτες έβλεπα 1080p mkv με streaming από το pc μου με το airvideo και την μετατροπή να γίνεται από 4άρι μου on the fly χωρίς το παραμικρό lag. Βελτίωση χρειάζεται η νοοτροπία της Apple.Tα παραμύθια που αναμασώνται ότι δήθεν κάποιες λειτουργίες δεν προσφέρονται για να δουλεύουν όλα σωστά δεν στέκει.Η λειτουργία tethering που έχει το desire της γυναίκας μου για τον διαμοιρασμό του internet μια χαρά δουλεύει και στο 4άρι αγοράζοντας το απο cydia (MyWi)πληρώνοντας 20 δολάρια.Η aplle θα το δώσει με την 4.3(hotspot) σαν σουπερ-ντούπερ εξτρα δυνατότητα.Όπως φαντάζομαι θα δώσει και το bluetooth με την ios 5καιβάλε ενώ μέχρι τότε θα τα σκάσω για το celeste (αν το χρειάζομαι. Αυτά και άλλα πολλά μου την δίνουν με την apple.
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Το ότι δεν υπάρχει Video κλήση μέσω 3G δεν μου κάνει εντύπωση. Η Apple θέλει ότι υπάρχει στις συσκευές της, να δουλεύει σίγουρα και πάντα καλά. Οι τύποι είναι ψυχολόγοι εκεί στα εργαστήρια της Apple, πέρα από μηχανικοί. Χτυπάει άσχημο στη ψυχολογία και σκεφτείτε τον εαυτό σας, να πας να κάνεις κάτι και να μην γίνει ή να γίνει με προβλήματα σε κάποιες φάσεις, ακόμα και το πρόβλημα αφορά τρίτο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δηλαδή το δίκτυο κινητής. Υπάρχει κάποιος με κάποιο κινητό που βάζει παραπάνω από 32GB μνήμης, τα οποία όμως να τα καταναλώνει? Πόσο μνήμη χρειάζεται ένα τηλέφωνο - Walkman? Και σε πιο σημείο θα έμπαινε δηλαδή αυτή η μνήμη? Θα έπρεπε να είχε κάποιο κούφωμα σε κάποιο σημείο για να γίνει αυτό, κάτι που θα χάλαγε τον μινιμαλισμό της συσκευής, τον οποίο σαφώς δεν είναι απαραίτητο να τον αποδέχονται όλοι. Τα γούστα είναι υποκειμενικά. Το ίδιο ισχύει και με τη μπαταρία. Αλλά για τη μπαταρία πέρα από το θέμα της εμφάνισης, γνωρίζουμε όλοι λίγο πολύ, ότι όταν σε κάποια συσκευή η μπαταρία χρειαστεί αλλαγή, τότε και το κινητό δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και πάει για αλλαγή. Παρόλα αυτά όμως η μπαταρία στο iPhone 4G, αλλάζει σχετικά εύκολα, ξεβιδώνοντας δύο βιδούλες στο κάτω μέρος της συσκευής. Το Facetime τέλος, το βρίσκω πολύ βολικό, αν και θέλει λίγο δουλίτσα ακόμα. Δεν μπλέκεις με τρίτες εφαρμογές και στον τηλεφωνικό κατάλογο, σου εμφανίζεται και αυτή η επιλογή. Έτσι αν κάποιος έχει στη κατοχή του κάποιο Apple Computer, ή iPhone, μπορεί να σε καλέσει χωρίς πολλά πολλά. Η τιμή, γενικά το Apple προϊόντων είναι πολύ υψηλή είναι η αλήθεια... Για εμάς τους Έλληνες είναι δύσκολο να αποκτήσουμε ένα, αλλά για τους ξένους, καθόλου. Εσένα δεν σου αρέσει γενικότερα το iPhone σαν συσκευή? συμφωνούμε, εν μέρει. Γενικά πάλι τα ίδια θα λέμε, αλλα μια που ρωτάς εμένα προσωπικά μπορώ να απαντήσω. Μου αρέσει και πολύ μάλιστα το iP4 (τα προηγούμενα όχι τόσο όσο αυτό) απλάδεν πιστεύω ότι προσφέρει ένα πακέτο που συνολικά να αξίζει τα χρήματά του. Αυτό είναι όλο. Αν έκανε καινούριο μέχρι 350-400 το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως επίσης αν έμενα Αμερική, που είναι σαφέστατα πιό προσιτό, όπως σωστά λες. Η εξωτερική κάρτα, ό,τι και να λέμε, είναι π@υστιά της Apple, clean and simple. Δεν έχει κανένα κατασκευαστικό κόστος να έβαζε ένα slot. Απλά θέλει οι επιλογές που δίνει να είναι πλήρως ελεγχόμενες από αυτήν (να πάρω το 16 ή το 32;) χωρίς να εμπλέκεται κανένας άλλος, και πιθανότατα έτσι ελέγχει καλύτερα το "εσωτερικό" του τηλεφώνου. Αν έβαζε κάρτα πιθανόν να είχε θέμα ανάγνωσης της μιας ή της άλλης κάρτας λόγω "κλειστού" filesystem ξέρω γώ. Πάντως το 32άρι είναι εξωφρενικά ακριβό, και επίσης δεν συμφωνώ ότι θα το γέμιζαν λίγοι. Αλλά και έτσι να είναι, το σπαστικό είναι ότι η Apple αποφασίζει αν τα χρειάζεσαι ή όχι, και σε πείθει για αυτό, και μάλιστα για όλο τό χρόνο που θα έχεις το τηλ. Δηλαδή, σήμερα μου φτάνουν 8, αλλά αν σε 5 μήνες χρειάζομαι κι άλλο, τον πούλο, ενώ είναι κάτι απόλυτα εφικτό (αν οι ανάγκες σου ξεπερνούν τη σημερινή τεχνολογία, ΟΚ δεν το συζητάμε ). Το ίδιο έγινε και με το facetime, όσο η Apple έλεγε ότι η βιντεοκλήση δεν χρειάζετια σε κανέναν, όλοι οι iPhonάδες έλεγαν ότι είναι μαμακία, μόλις βγήκε το facetime η Apple επέβαλε σε όλους να την θεωρούν απαραίτητη. έχουν και μαμώ το μαρκετινγκ, τέλος. Η μπαταρία, παρόλο που αλλάζει ευκολότερα πλέον, ε μη μου πεις ότι αλλάζει και εύκολα με τις custom βίδες της Apple. Άλλο να παραγγελνω κατσαβίδια από το ebay, ακόμη κι αν κάνουν 1 ευρώ, και άλλο να την αλλάζω σε 5". (Custom βίδες δεν έχει;; Αν κάνω λάθος το ξανασυζητάμε) Χίλιες φορές ένα κινητό της πλάκας κι ένα iPod Touch που μαμάει και δέρνει και είναι σε απόλυτα λογική τιμή σε σχέση με τα άλλα entertainment gadgets και με αυτά που προσφέρει. Ειδικά από US είναι πολύ φθηνό. Αν δεν έπαιρνα android, θα το τιμούσα δεόντως.
11demian111 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 συμφωνω απολυτα. κατα τη γνωμη μου, και το πιο φτηνο android κινητο αυτη τη στιγμη (vodafone 845), ελαχιστα εχει να ζηλεψει απο ενα Iphone
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Φίλε μου δεν λέω ότι χρειάζεται κάτι να βελτιωθεί για ότι αφορά το hardware του κινητου.Και το ios είναι καταπληκτική πλατφόρμα για την ανάπτυξη εφαρμογών που το ξεζουμίζουν.Δεν σταματούν να με εκπλήσουν οι εφαρμογές του. Για παράδειγμα χτες έβλεπα 1080p mkv με streaming από το pc μου με το airvideo και την μετατροπή να γίνεται από 4άρι μου on the fly χωρίς το παραμικρό lag. Αν δεν κάνω λάθος το κινητό δεν κάνει μετατροπή, αλλά το PC σου (Όπως και όταν κάνεις Streaming από το PC στο Playstation 3). Αν, ναι διορθώστε με. Βελτίωση χρειάζεται η νοοτροπία της Apple.Tα παραμύθια που αναμασώνται ότι δήθεν κάποιες λειτουργίες δεν προσφέρονται για να δουλεύουν όλα σωστά δεν στέκει.Η λειτουργία tethering που έχει το desire της γυναίκας μου για τον διαμοιρασμό του internet μια χαρά δουλεύει και στο 4άρι αγοράζοντας το απο cydia (MyWi)πληρώνοντας 20 δολάρια.Η aplle θα το δώσει με την 4.3(hotspot) σαν σουπερ-ντούπερ εξτρα δυνατότητα.Όπως φαντάζομαι θα δώσει και το bluetooth με την ios 5καιβάλε ενώ μέχρι τότε θα τα σκάσω για το celeste (αν το χρειάζομαι. Αυτά και άλλα πολλά μου την δίνουν με την apple. Δεν έχεις άδικο. Ότι είναι αντιπαθητική με αυτά που κάνει, είναι. Δυστυχώς ή ευτυχώς, πουλάει αυτό που κάνει. Αν το διορθώσει αυτό, ίσως να μην πουλάει. Παράδειγμα: Υπάρχει ένα Club-Bar το οποίο έχει υψηλές τιμές στα ποτά του και έχει και πολύ "σκληρή" πόρτα. Εκεί κάποια μεγάλη μερίδα πελατών πάει, γιατί και καλά είναι "κλειστό". Έτσι, την επόμενη μέρα που κάποιος πελάτης από αυτό το μαγαζί θα βρεθεί με κάποιον φίλο του, θα πει "είχα πάει στο τάδε και περάσαμε Super!" - "Έλα ρε φίλε!" θα του πει ο άλλος. Θα πάει και ο φίλος που δεν είχε πάει ποτέ και πάλι θα συνεχιστεί το ίδιο... Αυτό λοιπόν φέρνει πελατεία. Το θέμα είναι ότι τα παιδιά, πέρασαν πολύ ωραία στο μαγαζί. Γνώρισαν κόσμο, έβγαλαν φωτογραφίες από επαγγελματίες φωτογράφους και της πόσταραν σε κάποιο χώρο κοινωνικής δικτύωσης που είναι μέλη. συμφωνούμε, εν μέρει. Γενικά πάλι τα ίδια θα λέμε, αλλα μια που ρωτάς εμένα προσωπικά μπορώ να απαντήσω. Μου αρέσει και πολύ μάλιστα το iP4 (τα προηγούμενα όχι τόσο όσο αυτό) απλάδεν πιστεύω ότι προσφέρει ένα πακέτο που συνολικά να αξίζει τα χρήματά του. Αυτό είναι όλο. Αν έκανε καινούριο μέχρι 350-400 το χτυπούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως επίσης αν έμενα Αμερική, που είναι σαφέστατα πιό προσιτό, όπως σωστά λες. Είναι πράγματι πολύ ακριβό. Είναι φθηνά όμως τα παρακάτω κινητά τηλέφωνα? http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=55772&selectedCategoryId=93 NOKIA C5-03 http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=52780&selectedCategoryId=93 NOKIA 6700 SLIDE http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53272&selectedCategoryId=93 SONY ERICSSON VIVAZ PRO http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=53644&selectedCategoryId=93 SAMSUNG GALAXYS Η εξωτερική κάρτα, ό,τι και να λέμε, είναι π@υστιά της Apple, clean and simple. Δεν έχει κανένα κατασκευαστικό κόστος να έβαζε ένα slot. Ίσως το κόστος να είναι και αισθητικό. Λες να μπορούσαν οι Designers εκεί στην Apple να το μαγειρέψουν και να το κατάφερναν? Μπορεί. Από την άλλη σκέφτομαι βλέποντας όλα τα υπόλοιπα κινητά, ότι έχοντας καπάκια να αλλάζουν μπαταρίες, παίρνοντας κάρτες μνήμης, κλπ, είναι σαν σουρωτήρια από τις τρύπες και τα αυλάκια στο σώμα τους. Σαν Transformers ένα πράγμα. Απλά θέλει οι επιλογές που δίνει να είναι πλήρως ελεγχόμενες από αυτήν (να πάρω το 16 ή το 32;) χωρίς να εμπλέκεται κανένας άλλος, και πιθανότατα έτσι ελέγχει καλύτερα το "εσωτερικό" του τηλεφώνου. Αν έβαζε κάρτα πιθανόν να είχε θέμα ανάγνωσης της μιας ή της άλλης κάρτας λόγω "κλειστού" filesystem ξέρω γώ. Ναι αυτό ίσως να ισχύει. Έδωσα παράδειγμα παραπάνω για το ότι δεν δουλεύει σωστά κάποιες φορές η συσκευή και φταίνε τρίτοι. Ρίξε μια ματιά αν σου ξέφυγε και δεν σου κάνει κόπο. σήμερα μου φτάνουν 8, αλλά αν σε 5 μήνες χρειάζομαι κι άλλο, τον πούλο, ενώ είναι κάτι απόλυτα εφικτό (αν οι ανάγκες σου ξεπερνούν τη σημερινή τεχνολογία, ΟΚ δεν το συζητάμε ). Θα έχεις μέσα στο κινητό σου την ίδια μουσική που είχες πριν 5 μήνες? Θα ακούς δηλαδή την ίδια μουσική ή θα βλέπεις τα ίδια Videos? Μη μου πεις ότι απλά θέλεις να προσθέτεις παραπάνω, γιατί εδώ θα έρθω και θα σου πω ότι το κινητό δεν είναι σκληρός δίσκος. Το ίδιο έγινε και με το facetime, όσο η Apple έλεγε ότι η βιντεοκλήση δεν χρειάζετια σε κανέναν, όλοι οι iPhonάδες έλεγαν ότι είναι μαμακία, μόλις βγήκε το facetime η Apple επέβαλε σε όλους να την θεωρούν απαραίτητη. Δεν θα έλεγα ότι είναι απαραίτητη. Μάλιστα όπως ανέφερα και στο προηγούμενο Post, θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Σίγουρα υπάρχουν και πωρωμένοι Apple Whores που ότι βγάλει αμέσως να το Θεοποιήσουν, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γι' αυτούς, ούτε για τους Haters. Οι τελευταίοι έτσι και αλλιώς δεν διαβάζουν το παρόν Topic, φαντάζομαι μιλάνε για το Android. Η μπαταρία, παρόλο που αλλάζει ευκολότερα πλέον, ε μη μου πεις ότι αλλάζει και εύκολα με τις custom βίδες της Apple. Άλλο να παραγγελνω κατσαβίδια από το ebay, ακόμη κι αν κάνουν 1 ευρώ, και άλλο να την αλλάζω σε 5". (Custom βίδες δεν έχει;; Αν κάνω λάθος το ξανασυζητάμε) Χρειάζεται να παραγγείλεις από το e-bay ειδικό κατασβίδι. Έτσι είναι, ναι. Αν δεν θες, το πας σε κάποιο Service. Δεν είναι πρόβλημα. Αν όμως θες να το δεις στα πρόβλημα, είναι... Χίλιες φορές ένα κινητό της πλάκας κι ένα iPod Touch που μαμάει και δέρνει και είναι σε απόλυτα λογική τιμή σε σχέση με τα άλλα entertainment gadgets και με αυτά που προσφέρει. Ειδικά από US είναι πολύ φθηνό. Αν δεν έπαιρνα android, θα το τιμούσα δεόντως. Τελικά σου αρέσει ή όχι το iPhone? Φιλικά.
arxaggelos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 loool θα μπορούσα να απαντήσω για διάφορα σημεία από αυτά που αναφέρεις, αλλά δεν βλέπω να τελειώνουμε. Απλά συνοψίζοντας, επαναλαμβάνω (επειδή το ανέφερα και παραπάνω) για το iP ότι η γνώμη μου είναι η εξής: -αυτά που κάνει τα κάνει πάρα πολύ καλά -θα μπορούσε να κάνει περισσότερα, οπότε για αυτά που κάνει είναι πανάκριβο -λόγω των παραπάνω ΔΕΝ θα το έπαιρνα στην Ελλάδα, παρόλο που μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ και αν μου λείπουν οι λειτουργίες του, παίρνω ένα ipod touch που είναι σχεδόν το ιδιο, και πολύ λογικά κοστολογημενο. Αυτά
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν γίνεται να έχεις 27 συσκευές πάνω σου συνεχώς. Και iPod Touch, και κινητό, και φωτογραφική μηχανή, κλπ. Έχεις μία συσκευή που τα συνδυάζει όλα. Εν πάση περιπτώσει, το iPhone είναι μία κατηγορία μόνο του. Υπάρχουν τα Smart Phones και υπάρχει και το iPhone, απλά. Όλα τα άλλα είναι ζήλιες και κακίες. Σε όποιον δεν του αρέσει ή δεν το παραδέχεται σαν συσκευή, καλά κάνει, απλά δεν γράφει στο Topic με iPhone. Θα μου πεις, δεν έχω το δικαίωμα να γράφω επειδή δεν έχω ή δεν μου αρέσει? Έχεις το δικαίωμα, απλά εκτίθεσαι. Πιστεύω ότι ήμουν πολύ αναλυτικός, ίσως και κουραστικός και ζητώ συγγνώμη για το σεντόνι που πόσταρα παραπάνω, όποιος κατάλαβε, καλός.
skipperas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 έχω iphone 4,το χρυσοπλήρωσα,και οκ μπορεί να μη κάνει πράματα που είναι αυτονόητα σε άλλα κινητά,πχ όπως λέτε bluetooth,radio klp! αλλά πιστέψτε με..δε κλαίω ούτε το τελευταίο ευρώ που έδωσα.αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει ξέρετε τι είναι?? το μοναδικό και απίστευτο touch interface..η αίσθηση αφής δηλαδή που σου δίνει.. κανένα άλλο κινητό δε πλησιάζει την αίσθηση αφής του iphone,και πείτε ότι θέλετε.δεν δέχομαι αντίθετη άποψη. έχω δοκιμάσει αρκετά htc,samsung,νοκια .. όλα πολύ λίγα μπροστά στο iphone! έλα δεν είμαστε πλέον 10χρονα,που κάνουμε κόντρες ποιανού κινητό η κάμερα έχει τα περισσότερα megapixels,ποιός έχει το ένα ποιός έχει το άλλο! μετά το iphone ειλικρινά δε μπορώ να συμβιβαστώ με οποιοδήποτε άλλο κινητό.μια δοκιμή θα σας πείσει! και για να είμαι και Ontopic,εντάξει ευπρόσδεκτο το μπλέ δόντι,αν και ζήτημα να μου χρειάστηκε τα τελευταία 2 χρόνια πάνω από 5 φορές!δόξα το θεώ υπάρχει και το email..αλλά είναι για το γαμώτο της υπόθεσης,να ξέρεις και ότι ένα κινητό των 20ε έχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.