TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Mέσω cydia Bluetooth με όμορφα καλούδια.Κάποιοι θα πλουτίσουν για τα αυτονόητα των άλλων τηλεφώνων http://cocoanuts.co/
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Απαπαπα... περιττά πράματα... αφού έχουν καταλήξει (και ανακοινώσει) ότι δεν μας χρειάζεται, γιατί το ψειρίζουν
11demian111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ειναι τοσο τζαμπατζηδες εκει στην apple τελικα? αγοραζεις κινητο 300+ ευρω,και δεν εχει αποστολη αρχειων με bluetooth? δυνατοτητα που εχουν ολα τα αλλα κινητα?!? βρεγμενη σανιδα που χρειαζονται...
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 [...]αγοραζεις κινητο 300+ ευρω [...] ε... βάλε κάτι ακόμα... τα διπλά πχ
11demian111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ε... βάλε κάτι ακόμα... τα διπλά πχ εστω... (10 χαρακτηρες)
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ειναι τοσο τζαμπατζηδες εκει στην apple τελικα? αγοραζεις κινητο 300+ ευρω,και δεν εχει αποστολη αρχειων με bluetooth? δυνατοτητα που εχουν ολα τα αλλα κινητα?!? βρεγμενη σανιδα που χρειαζονται... Δεν έχει και HDMI... Δεν έχει επέκταση μνήμης, δεν έχει Video κλήση... Άστα. Δράμα!
11demian111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 γιατι το αγοραζουν τοτε? ( ξερω,νουμπικη ερωτηση )
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 γιατι το αγοραζουν τοτε? ( ξερω,νουμπικη ερωτηση ) hint... δες την υπογραφή του
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ε, για να κάνουμε μόστρα σε καφετέριες, κλπ...
3leven Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ε, για να κάνουμε μόστρα σε καφετέριες, κλπ... Εγω δεν θα εδινα 500-600 ευρω για να κανω μοστα σε μια καφετερια Θα επαιρνα ενα καλο παπουτσακι , ενα καλο αποσμητικο , και ενα τζινακι..
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 γιατι το αγοραζουν τοτε? ( ξερω,νουμπικη ερωτηση ) Γιατί είναι μόδα για κάποιους.Κάτι σαν αξεσουάρ κύρους και μόστρας.Όπως για παράδειγμα οι Louis Vuitton που κουβαλάνε οι γυναίκες. Για κάποιους άλλους είναι ένα καλοφτιαγμένο και με ένα αέρα πολυτέλειας gadget που αυτά που κάνει, τα κάνει άψογα.Προσωπικά και το bluetooth μου λείπει και το flash και η ελευθερία να κάνω ότι θέλω μακριά από το συγκεκριμένο pc που το έχω ενεργοποιήσει με το itunes.Περιμένω από android μεριά να βγεί κάτι αντίστoιχο της ποιότητας σε software,hardware και ποιότητας υλικών του iphone για να σουτάρω το 4αρι μου
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εγω δεν θα εδινα 500-600 ευρω για να κανω μοστα σε μια καφετερια Θα επαιρνα ενα καλο παπουτσακι , ενα καλο αποσμητικο , και ενα τζινακι.. Και ποιος σου είπε ότι δεν δίνω αλλα τόσα και γι' αυτά; @TEOKOS Εχεις iPhone 4 και δεν σε ικανοποιεί ή απλά περιμένεις μια καλύτερη απάντηση με Android? Sent from my iPhone using Insomnia
arxaggelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δεν έχει και HDMI... Δεν έχει επέκταση μνήμης, δεν έχει Video κλήση... Άστα. Δράμα! για το HDMI χέστηκα και το βρίσκω και περιττή ποζεριά, η βιντεοκλήση θα μπορούσε να αφορά σχεδον τους πάντες μεν αλλά, ΟΚ, σε συγκεκριμένες περιστάσεις δε*, ΑΛΛΑ η έλλειψη επέκτασης μνήμης στα iP είναι απλά ΤΡΑΓΙΚΗ. Όπως και η αδυναμία αλλαγής μπαταρίας με απλό τρόπο από τον χρήστη. Εκτιμώ πάρα πολύ τα iP σαν σταθερές συσκευές, αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ την τιμή τους. * ...για να μην πούμε ότι η Apple ανακάλυψε την πυρίτιδα με το facetime όταν χώρισε τα τσανάκια της με το skype και ήρθε το αυγό στον κ@λο
TEOKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Και ποιος σου είπε ότι δεν δίνω αλλα τόσα και γι' αυτά; @TEOKOS Εχεις iPhone 4 και δεν σε ικανοποιεί ή απλά περιμένεις μια καλύτερη απάντηση με Android? Sent from my iPhone using Insomnia Για όσα κάνει είναι super
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.