nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Φίλε αν τα διώξεις 150€ και πας σε 6core,μητρική με SB850 και 1600άρες ram με 70€ συνολικά μην το πεις ούτε του παπά. Ψάξε βρες τη cpu σου.
Darth_Fanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχεις ενα δικιο Darth_Fanis αλλα ειμαι απο τους ανθρωπους που κολλαει το κεφαλι τους για το παραμικρο!!ειναι λιγο χαζομαρα αλλα ειμαι ετσι απο παντα!!overclock προσπαθησα να κανω με το αυτοματο το απογευμα αλλα μου κρασαρε!!και μιλαμε τον πηγα μεχρι 2,66...χαχαχα!!!δηλαδη ειναι γελοιο!!τοσο χαλια ειναι ο συνδυασμος της μητρικης με τον επεξεργαστη μου δηλαδη?ελεος...εχω ξενερωσει γι αυτο θελω να κανω αναβαθμιση!!μα να μην μπορω να κανω ενα ο/c τοσο μικρο κιολας!? Κάνε υπομονή και κράτα τα λεφτουδάκια σου. Μάζεψε και λίγα παραπάνω και το καλοκαίρι πας σε Bulldozer η Sandy Bringe. Και φυσικά κράτας τη 5850 σου. Αγοράζεις μητρική, RAM και CPU και είσαι κομπλέ. Και σε συμβουλέυω γενικά να μην αγοράζεις μεταχειρισμένα, ειδικά μητρικές...
sir_platanight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχεις καποια settings να μου δωσεις?ειχα προσπαθησει manual στο παρελθον αλλα τα ιδια!!ολοι το λενε πως αυτος ο συνδυασμος ειναι τραγικος για o/c!!! καλα και 70 δεν ειναι..ειναι ενα 100αρικο για πλακα..μπορει και παραπανω!!δεν ξερω πραγματικα εχω μπερδευτει!!νικο εισαι ο μοναδικος που με ενθαρινει...αλλλα....δεν ξερω!!!
Darth_Fanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχεις καποια settings να μου δωσεις?ειχα προσπαθησει manual στο παρελθον αλλα τα ιδια!!ολοι το λενε πως αυτος ο συνδυασμος ειναι τραγικος για o/c!!! καλα και 70 δεν ειναι..ειναι ενα 100αρικο για πλακα..μπορει και παραπανω!!δεν ξερω πραγματικα εχω μπερδευτει!!νικο εισαι ο μοναδικος που με ενθαρινει...αλλλα....δεν ξερω!!! Αφού είναι ο μοναδικός δεν είναι προφανές το τι πρέπει να κάνεις...;
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι κράτα τα αυτά που έχεις για να τα πετάξεις το καλοκαίρι.Γιατί και να τα χαρίσεις δεν θα τα παίρνει κανένας.Και γενικά μεταχειρισμένα μην αγοράζεις.Ειδικά πράγματα 1-2 μηνών.Αυτό που λέγεται εγγύηση σημαίνει ότι οτιδήποτε και να σου βγάλει το προϊόν πας και το αλλάζεις αλλά αν δεν το έχεις πληρώσει διπλά δεν λέει. Αφού είναι ο μοναδικός δεν είναι προφανές το τι πρέπει να κάνεις...; Ρε φίλε σοβαρά πες μου έναν καλό λόγο να μην πάει με 70€ από Q6600 @2,7 Που λέει πάει με το ζόρι και 800άρες ram σε 6core @3,8 ANETA και 1600άρες ram,καλύτερη κάρτα ήχου,καλύτερο Southbridge,DDR3,usb3 κτλ κτλ.ΕΝΑΝ θέλω.Αλλά καλό λόγο.
Darth_Fanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι κράτα τα αυτά που έχεις για να τα πετάξεις το καλοκαίρι.Γιατί και να τα χαρίσεις δεν θα τα παίρνει κανένας.Και γενικά μεταχειρισμένα μην αγοράζεις.Ειδικά πράγματα 1-2 μηνών.Αυτό που λέγεται εγγύηση σημαίνει ότι οτιδήποτε και να σου βγάλει το προϊόν πας και το αλλάζεις αλλά αν δεν το έχεις πληρώσει διπλά δεν λέει. Ρε φίλε σοβαρά πες μου έναν καλό λόγο να μην πάει με 70€ από Q6600 @2,7 Που λέει πάει με το ζόρι και 800άρες ram σε 6core @3,8 ANETA και 1600άρες ram,καλύτερη κάρτα ήχου,καλύτερο Southbridge,DDR3,usb3 κτλ κτλ.ΕΝΑΝ θέλω.Αλλά καλό λόγο. Γιατί α) Αυτά που του προτείνεις είναι μεταχειρισμένα (τώρα αν τα βρεί με εγγύηση έχει καλώς αλλά και πάλι εγώ δε θα τα έπαιρνα και β) Το καλοκάιρι βγάινουν οι bulldozer. Γιατι να δώσει έστω και τόσο λίγα για να πάρει ένα "παρωχημένο" σύστημα και να μη μαζέψει λίγα λεφτά και σε ένα 3 μήνο απο τώρα να πάρει bulldozer...; Και δεν είναι ανάγκη να πουλήσει τον Q6600...Πολλοί έχουν και 2 PC ξέρεις ( και 3 και 4...)... Θα μπορεί να στήνει και LAN με κανα φίλο
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εγώ θα σου έλεγα να ΜΗΝ κάνεις αναβάθμιση. Κάνε υπομονή μέχρι να βγούν οι Bulldozer. Είναι κρίμα να επενδύσεις σε socket AM3 και το καλοκαίρι να βγεί καπάκι το ΑΜ3+. Μέγα λάθος. Και έπειτα αυτο το " δε μου πάιζει καλά το NFS " δε το καταλαβαίνω. Και τι έγινε; Τα άλλα στα παίζει καλά; Αν ναί είσαι ΟΚ. Το θεωρώ παράξενο να σου κολάει με HD5850. Κάνε update τους drivers και πέρνα κάνα patch. Εδω εγώ με τη HD5770 Super OC και είμαι κομπλέ σε 1680Χ1050. Απίθανο να έχεις τόσο πρόβλημα με τη HD5850 σε 1920Χ1080. Το πολύ πολύ κάνε ένα OC αναγκαστικά στα 2,6-2,8. Μη χαλάσεις τα λεφτά σου. Και έπειτα κατα τη γνώμη μου ο Χ6 1055 δεν αξίζει με τίποτα. Απο τους Χ6 της AMD μόνο οι 1075 και 1090 αξίζουν. Γιατί; Λόγω χαμηλού χρονισμού(2,8). Και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και καλά το παίρνω και το κάνω OC στα 4GHZ. Έχε υπόψιν σου οτι με το OC καταπονείται η CPU αλλα και αλλα υποσυστήματα του Η/Υ με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν τελικά αγοράσεις Η/Υ κοίτα να είναι υψηλά χρονισμένος. Το σίγουρο είναι οτι οι 955-965 είναι καλύτεροι στα games απο τον 1055T. Εγώ τον 965 έχω. Και ναι αυτόν θα επέλεγα έναντι του 1055. Όχι όμως και έναντι του 1090-1100Τ που είναι στα 3,2-3,33 Mhz. ;-) :-D Τώρα διάβασα αυτό το επικό πόστ.Μου είχε ξεφύγει!Ας το σχολιάσει κανένας γιατί πάω να πιάσω θέση για τον αγώνα. Γιατί α) Αυτά που του προτείνεις είναι μεταχειρισμένα (τώρα αν τα βρεί με εγγύηση έχει καλώς αλλά και πάλι εγώ δε θα τα έπαιρνα και β) Το καλοκάιρι βγάινουν οι bulldozer. Γιατι να δώσει έστω και τόσο λίγα για να πάρει ένα "παρωχημένο" σύστημα και να μη μαζέψει λίγα λεφτά και σε ένα 3 μήνο απο τώρα να πάρει bulldozer...; Και δεν είναι ανάγκη να πουλήσει τον Q6600...Πολλοί έχουν και 2 PC ξέρεις ( και 3 και 4...)... Θα μπορεί να στήνει και LAN με κανα φίλο Δηλαδή επειδή δεν θα τα έπαιρνες εσύ;Είσαι πολύ εγωιστής.Τι παρωχημένο ρε σύ.ΚΑΙ ΓΑΜΩ θα είναι./ Τη ΔΕΗ την είδες που έχει πάει σιγά μην κάνει και συλλογή τα pcάκια τα Quad.Επειδή δεν πουλάς εσύ και αφήνεις να χάνουν κάθε μεταπωλητική αξία πάει να πει ότι είναι σωστό;Εκτός και αν είσαι εσύ ο φίλος και θέλεις να το καβατζώσεις. Y.Γ Οι bulldozer αν σκάσουν στα 500€ θα είναι πολύ καλά.Οι thuban τον βγάζουν άνετα 3 χρονάκια. @TS 60€ η μητρική,130€ η cpu 40€ οι ram=230€-150€ που θα πουλήσεις τα δικά σου.Και σε καλή μεριά.Άντε πάρε καινούριες τις ram να σου βγεί στο 100άρικο και μην το πεις ούτε του παπά.Άστους να τραγουδάνε όσους ζηλεύουν.
Darth_Fanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τώρα διάβασα αυτό το επικό πόστ.Μου είχε ξεφύγει!Ας το σχολιάσει κανένας γιατί πάω να πιάσω θέση για τον αγώνα. Πολύ συνετή κίνηση. Πιθανόν να εκτεθείς :-D Y.Γ Οι bulldozer αν σκάσουν στα 500€ θα είναι πολύ καλά. Για AMD μιλαμε όχι για Intel....
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι και η AMD πολυεθνική είναι.Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Darth_Fanis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι και η AMD πολυεθνική είναι.Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Που αυτή τη στιγμή υπολείπεται της Intel...αρκετά...
sir_platanight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 πραγματικα μου αλλαζετε ολη την ωρα γνωμες!!οι bulldozer και να βγουν δεν θα ειναι ακριβοι?βασικα δεν υπαρχει περιπτωση να μπω στη διαδικασια να μαζεψω λεφτα...γιατι ειμαι στην διαδικασια αγορας αυοκινητου μεσα στο επομενο διμηνο!!απλα μου τα εχει σκασει..και επειδη εχω λεφτα αυτο το καιρο εχω "αποφασισει" να κανω αναβαθμιση!!αλλα απ οταν παρω το αμαξι λογικα δεν θα υπαρχει καμια περιπτωση να μαζεψω λεφτα για υπολογιστη!!!οποτε σ αυτο που λεει ο νικος υπαρχει μια λογικη..οτι με μικρο κοστος μπορω να κανω μια αρκετα καλη αναβαθμιση αφου δεν εχω σκοπο να τα σκασω για τα καλα για τον υπολογιστη μου!!νικο απο τις ραμ που μου προτεινες με καποιες σαν αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552629 εχουν μεγαλη διαφορα?εκτος απο τα timings?
nikos21aek Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Τι άλλη διαφορά να έχουν δηλαδή;Ψάξε βρες τες στο 50άρικο και πάρτες.Για πιο πάνω λεφτά κοιτάς τίποτα με 8άρια ή 7άρια.
sir_platanight Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Καλημέρα,δεν θα Έχω προβλήμα για o/c?θα μπορω να κάνω άνετα εε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.