Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε AMD PHENOM II X4 955

sir_platanight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτο που ειπε ο φανης εγω μπορεσα και τον ανεβασα 3.2 λογο g0 αλλα κε ο δικος σου δεν πιστευω να μην ανεβει εχει ακομ πολλα ψωμια ο επεξεργαστης σου και για ενα παιχνδιι δεν αξιζει να προβεις σε αναβαθμιση αυτο απο μενα σαν συμβουλη τωρα αμα τα εχεις σκαστα :P :P

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μερικές φορές η αναβάθμιση σε γλιτώνει χρήματα πάντως.Τώρα με 100€ αναβαθμίζει γιατί θα πουλήσει τα παλιά καλά.Σε 6 μήνες που θα επιβάλλεται αναβάθμιση θα του βγει παραπάνω.Και μην πεί κανένας γιατί σε 6 μήνες γιατί είμαστε σε χρονιά που βγαίνει crysis 2,assassin 3,batman 2 και πόσα βαριά games.

Δημοσ.

Παιδιά μερικές φορές η αναβάθμιση σε γλιτώνει χρήματα πάντως.Τώρα με 100€ αναβαθμίζει γιατί θα πουλήσει τα παλιά καλά.Σε 6 μήνες που θα επιβάλλεται αναβάθμιση θα του βγει παραπάνω.

σε αυτο μπορει να εχεις δικιο γνωμη του καθενος ειναι αλλα την φοβαμε την τωρινη αναβαθμιση γιαυτο του ειπα.

απο εναν τετραπυρηνο σε εναν αλλο τετραπυρηνο ειναι λιγο καπως αν πηγαινε σε 6 πυρηνο 1090τ πιχι θα αξιζε αν ειχε λεφτα οποτε...

αν και ο q6600 τον κραται τον βαζει σε αλλο πισι μελλοντικα και στηνει και ενα λανακι :P :P

Δημοσ.

Σιγα μην δοσω την 5850μου!!!ενα χρονο την εχω...και παει μια χαρα!! :rolleyes:

εχω αποφασισει τελικα να την κανω...αρα θα ηθελα προτασεις για parts!!!οκ για τον 6πυρινο...αλλα τα αλλα 2?

Δημοσ.

πραγματικα το ξαναλεω αλλη μια φορα μην αλλαζεις τιποτα εισαι μια χαρα αλλα αφου επιμενεις παρε ενα 6core μπας και ησυχασεις .Μονο εχε υποψην σου οτι η 5850 στο 1920χ1080 σε φρεναρει περισσοτερο απο τον quad στα καινουρια παιχνιδια που αναφερθηκαν

Δημοσ.

σε αυτο μπορει να εχεις δικιο γνωμη του καθενος ειναι αλλα την φοβαμε την τωρινη αναβαθμιση γιαυτο του ειπα.

απο εναν τετραπυρηνο σε εναν αλλο τετραπυρηνο ειναι λιγο καπως αν πηγαινε σε 6 πυρηνο 1090τ πιχι θα αξιζε αν ειχε λεφτα οποτε...

αν και ο q6600 τον κραται τον βαζει σε αλλο πισι μελλοντικα και στηνει και ενα λανακι :P :P

O άλλος ο quad είναι πολύ δυνατότερος όμως.Και ο 1090t δεν διαφέρει και πολύ από τον 1055t.H μόνη διαφορά που υπάρχει είναι ότι έχει ξεκλείδωτο multi και κλοκάρει πιο εύκολα.Και οι δύο στα 4,1 πάνε.

πραγματικα το ξαναλεω αλλη μια φορα μην αλλαζεις τιποτα εισαι μια χαρα αλλα αφου επιμενεις παρε ενα 6core μπας και ησυχασεις .Μονο εχε υποψην σου οτι η 5850 στο 1920χ1080 σε φρεναρει περισσοτερο απο τον quad στα καινουρια παιχνιδια που αναφερθηκαν

QFT.Να το ξέρεις πως θα σου δώσει κάτι η νέα cpu,Αυτή που έχεις στα 2,4 κιόλας σου τη φρενάρει σίγουρα,αλλά η 5850 αν θέλεις να τα παίζεις όλα στο full δεν θα σε βγάλει πάνω από ένα χρόνο ακόμη.Πιο πάνω κάρτα όμως δεν σε παίρνει με τη cpu που έχεις.Γιαυτό κάνε τώρα αυτό που σκέφτηκες για να είσαι κομπλέ από cpu για τα επόμενα 3 χρόνια και όταν έρθει η ώρα της σε κανένα+ χρόνο αλλάζεις και την gpu.

Δημοσ.

ωραια δηλαδη με αυτα τα τρια που μου προτεινες nikos21aek ειμαι καλυμενος?προτεινετε μου τπτ απο ραμ και μητρικη να παρω καμια ιδεα!!!!

Δημοσ.

Ναι με αυτά τα 3 θα είσαι καλυμμένος.Μιλάμε για μεταχειρισμένα.Αν πας να αγοράσεις καινούρια δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά.Μνήμες πάρε 1600άρες(30-40€ τα 4gb) γιατί οι νέες ΑΜ3+ μητρικές θα έχουν native 1866,μητρική πάρε μια όσο πιο φθηνή βρεις με SB850(60-90€) και cpu πάρε τον 1055t(120-130€.)

heh πιο λίγα λεφτά θα σου βγουν από 100€.Υπολόγιζα 100-120€ με τις 1600άρες με τα 7άρια που σου είχα βάλει στο link!

Δημοσ.

οι ραμ που μου ειπες ειναι πολυ καλες παντως!!!τις ψηνω...ρε φιλε δεν βρισκω μεταχειρισμενα αλλα εκτος απ αυτα που μου εδωσες ομως!!γι αυτη τη μητρικη δεν αξιζει να την πληρωσω?http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=890GX%20Extreme3

επεισης αυτη η μητρικη δεν παιρνει sata2?

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα να ΜΗΝ κάνεις αναβάθμιση. Κάνε υπομονή μέχρι να βγούν οι Bulldozer. Είναι κρίμα να επενδύσεις σε socket AM3 και το καλοκαίρι να βγεί καπάκι το ΑΜ3+. Μέγα λάθος. Και έπειτα αυτο το " δε μου πάιζει καλά το NFS " δε το καταλαβαίνω. Και τι έγινε; Τα άλλα στα παίζει καλά; Αν ναί είσαι ΟΚ. Το θεωρώ παράξενο να σου κολάει με HD5850. Κάνε update τους drivers και πέρνα κάνα patch. Εδω εγώ με τη HD5770 Super OC και είμαι κομπλέ σε 1680Χ1050. Απίθανο να έχεις τόσο πρόβλημα με τη HD5850 σε 1920Χ1080. Το πολύ πολύ κάνε ένα OC αναγκαστικά στα 2,6-2,8. Μη χαλάσεις τα λεφτά σου. Και έπειτα κατα τη γνώμη μου ο Χ6 1055 δεν αξίζει με τίποτα. Απο τους Χ6 της AMD μόνο οι 1075 και 1090 αξίζουν. Γιατί; Λόγω χαμηλού χρονισμού(2,8). Και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και καλά το παίρνω και το κάνω OC στα 4GHZ. Έχε υπόψιν σου οτι με το OC καταπονείται η CPU αλλα και αλλα υποσυστήματα του Η/Υ με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν τελικά αγοράσεις Η/Υ κοίτα να είναι υψηλά χρονισμένος. Το σίγουρο είναι οτι οι 955-965 είναι καλύτεροι στα games απο τον 1055T. Εγώ τον 965 έχω. Και ναι αυτόν θα επέλεγα έναντι του 1055. Όχι όμως και έναντι του 1090-1100Τ που είναι στα 3,2-3,33 Mhz. ;-)

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει γιατί σε 3 μήνες θα βγουν οι AM3+ και καλύτερα να πάρεις μια πολύ οικονομική τώρα αλλά με καλό southbridge να κάνεις τη δουλειά σου καλά για να την αλλάξεις αργότερα.Αν βρεις και αυτή που μου είπες 80€ πάρτη.Μην πληρώσεις καινούρια πάντως.Θα σου βγούν πολλά.

Τσίμπα τη μητρική που σου έβαλα πάντως θα στην πάρει άλλος.Διαβάζουν και άλλοι το thread. :rolleyes:

http://www.guru3d.com/article/ecs-a890gxma-review/20

Δημοσ.

εχεις ενα δικιο Darth_Fanis αλλα ειμαι απο τους ανθρωπους που κολλαει το κεφαλι τους για το παραμικρο!!ειναι λιγο χαζομαρα αλλα ειμαι ετσι απο παντα!!overclock προσπαθησα να κανω με το αυτοματο το απογευμα αλλα μου κρασαρε!!και μιλαμε τον πηγα μεχρι 2,66...χαχαχα!!!δηλαδη ειναι γελοιο!!τοσο χαλια ειναι ο συνδυασμος της μητρικης με τον επεξεργαστη μου δηλαδη?ελεος...εχω ξενερωσει γι αυτο θελω να κανω αναβαθμιση!!μα να μην μπορω να κανω ενα ο/c τοσο μικρο κιολας!?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...