Navu Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Οι X6 όντως είναι υπερβολή στα games για τους λόγους που ανέφερε παραπάνω ο @navu και σε stock clocks αποδίδουν μάλλον χειρότερα απο τους X4 (ανάλογα το μοντέλο και την συχνότητα λειτουργίας). Ο 1055Τ πάντως είναι πιο αργός στα Games απο τον 955/965 σε stock clocks. Το μόνο θετικό στην επιλογή αυτών είναι ότι ανεβαίνουν εύκολα στα ~4Ghz (ακόμα και ο 1055T που δεν είναι BE) και είναι ιδιαίτερα κρύοι. Αν κάποιος λοιπόν τους πάρει γιαυτό τον λόγο καλό είναι να τους υπερχρονίσει. Απο την άλλη ένας 955 και μάλιστα used μου φαίνεται πολύ πιο συμφέρουσα αγορά για ένα gaming pc. 100% true.
sir_platanight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 θα μπορουσα να πω οτι με εχετε μπερδεψει!!!
lionheart75 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Θα σου πώ το εξής. Είχα μπεί στο τρυπάκι κάποια στιγμή να αλλάξω τον 955 με κάποιον x6. Διάβασα απο εδώ, διάβασα απο εκεί, το ψαξα εν ολίγοις. Κατέληξα λοιπόν στο συμπέρασμα ότι απο την στιγμή που τον δουλεύω (τον 955) στα 3,9Ghz 24/7, ενώ φτάνει και στα 4Ghz αν το θελήσω, δεν πρόκειται να δώ καμμία διαφορά αν τον σκοτώσω για 80-90€ και βάλω άλλα τόσα για να πάρω έναν π.χ 1075Τ. Η μόνη διαφορά που θα δώ είναι μεγαλύτερο σκόρ στο 3Dmark 06 / 11 και vantage. Αξίζει? Στα παιχνίδια και οι δύο είναι το ίδιο ικανοί στα αντίστοιχα ρολόγια να πουσάρουν τις 5850 μου. Άρα θα μπώ 80€ μέσα χωρίς να δώ κάποια διαφορά στα παιχνίδια, που είναι και ο κύριος λόγος ύπαρξης του pc.
trelos3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχω να πω με την σειρα μου περιμενε να δουμε τι θα γινει με τα μπουλντοζα και μετα προβενεις σε κινηση να πεσουν οι τιμες στα αλλα. αν επειγεσαι τι να πω αλλα σε λιγα χρονια θα εισαι παλι ξεκρεμαστος. εντελως φιλικα με την 5770 ζω ακομα αν και ηθελα να την αλλαξω φυσαει...και τα περρισοτερα φορυμ την κατακρινουν για τις επιδοσεις της απλα ειναι και λιγο θεμα μαρκετινγκ. και αν δεν παιζει ικανοποιητικα βρε παιδι μου το παιχνιδι χαμηλωσε γραφικα so simple!!!γιατι αν καθε φορα καναμε αναβαθμιση για ενα παιχνιδι θα ειχαμε ξοδεψει εκκατομυρια σε hardware
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ποιος την κατακρίνει την 5770; Μια χαρά καρτούλα είναι.
trelos3 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ποιος την κατακρίνει την 5770; Μια χαρά καρτούλα είναι. εχω ακουσει κατι σχολια.... και λεω γιατι να θελουν να παρουν κατι overkill καρτες για να νομιζουν οτι εχουν τον καλυτερο τοτε βγαλε το μετρο και μετρα κατι αλλο(που λεει ο λογος) γιατι παιρνουμε πραγματα που δεν μας χριαζονται καταναλωτισμος. τεσπα γιατι ξεφυγαμε απο το θεμα. :P και η 5850 που εχεις μια χαρα καρτουλα ειναι κρατα την και ιουνιο με το καλο οι μπουλντοζες και βλεπεις ο q6600 ειναι γομαρι ρει του βαζεις πανω οτι θελεις και δεν κανει κιχ
sir_platanight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εδω τι ακριβως εννοει?οτι ξεκλειδωνει τους 2σε 4 πυρινες και τους 4σε6? (Unlock CPU potential up to 6 cores, AMD X2 / X3 Core ⇒ X4 Core, AMD X4 Core ⇒ X6 Core 100% CPU Performance Boost!) Σχετικο λινκ:http://www.asrock.com/mb/overview.gr.asp?Model=890FX%20Deluxe3 Γενικα ειναι καλη σαν μητρικη?αξιζει τα λεφτα της?εχω μπερδευτει εν τω μεταξυ!!τι να κανω τελικα?οι Bulldozer ποτε βγαινουν?
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι αυτό εννοεί, αλλά πρέπει να το υποστηρίζει και ο επεξεργαστής, δεν ξεκλειδώνουν όλοι. Κι αυτοί που ξεκλειδώνουν, δεν είναι όλοι σταθεροί.
artshadows Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 το pc ειναι αψογο μην ξενερονεις απο κακογραμενα παιχνιδια googlare και θα δεις προβληματα και σε πολυ πιο δυνατα συστηματα !!κρατα το εχει ψωμι ακομα .Παστα εχει ? κανε και ενα μικρο oveclock εστω και 2,6-2,8 βαζε patch drives κτλπ .σκεψου και μια nvidia διπλα για psyshics
sir_platanight Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 εχει ναι..προσφατα εβαλα την ψυκτρα που φοραει τωρα!!μονο με αυτο το παιχνιδι εχω προβλημα!!μεχρι 2,7 παει..δεν παει παραπανω...δεν αξιζει αναβαθμιση δηλαδη εε?
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Από 'σένα εξαρτάται αυτό man. Αλλά σε γενικές γραμμές για να παίξεις ένα παιχνίδι, όχι, δεν αξίζει. Αν συντρέχουν κι άλλοι λόγοι, αλλάζει το πράγμα.
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μην μπερδεύεσαι.Οι περισσότεροι που σου λένε να πάρεις Quad είναι χρήστες Quad.Μόλις βγεί το assassin το καινούριο ας έρθουν να σου πούνε τότε.Και αν δεν δώσει και ο 6core εκεί θα δώσει σε ένα χρόνο.Το θέμα είναι να σε βγάλει μια 3ετία τουλάχιστον η cpu.Εννοείται αν έχεις έναν 955 ή έναν 965 δεν πας σε 6core για κανέναν λόγο.Εσύ που αγοράζεις τώρα cpu δώσε 20€ ακόμη και πάρε τον 1055t.Και αυτοί που σου λένε να πάρεις quad,αν αγοράζαν ΤΩΡΑ cpu για 20€ θα πηγαίναν σε 6core και στο υπογράφω.Και δεν επιτίθεμαι σε κανέναν.Απλά ρε παιδιά σοβαρά τώρα θα αγόραζε κανένας από εσάς quad για να γλιτώσει 20€;
phanispal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μπορεί κάποιος να αγόραζε τετραπύρηνο αν σε λίγους μήνες ήταν να αλλάξει πλατφόρμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.