Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.Η γνώμη σου για τα Klean Kanteen?

δε με βολεύουν αυτά τα καπάκια.

θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το θερμος.

Γούστα είναι αυτά φυσικά.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Chilly's συγκριτικά με τα προηγούμενα που αναφέρατε, πώς τα βρίσκετε?

Επεξ/σία από Koromaru
  • Like 1
Δημοσ.

Μιας που βγήκε απ'τον τάφο το thread:

A-1876_2.jpg
https://www.cookshop.gr/el/products/les-artistes-θερμομονωτική-κούπα-πράσινη-pull-can

Βγαίνει και σε πιο μεγάλο μέγεθος αλλά πήρα αυτό το μικρούλι για να χωράει σε όλες τις τσάντες μου. Δεν πα να το κουνάω, να το γυρίζω ανάποδα κλπ, δεν χάνει ούτε σταγόνα. Και κρατάει περίπου ένα 6ωρο ζεστό τον καφέ. Κρύο ρόφημα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω κι εκείνο πόσο θα το κρατάει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Koromaru είπε

Τα Chilly's συγκριτικά με τα προηγούμενα που αναφέρατε, πώς τα βρίσκετε?

έχω ένα μπουκάλι (750ml) Chilly's αγορασμένο εδώ και περίπου ένα χρόνο.. 

Κρατάει το νερό παγωμένο άνετο μια μέρα, και μετα το διατηρεί δροσερό (μια χαρά για χρήση το καλοκαίρι) 

Ζεστό καφέ άνετα 6-8 ώρες. 

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά αγόρασα και τα δυο προϊόντα.

Το μπουκάλι κρατάει νερό-Powerade κρύα άνετα για 2 ώρες. Παραπάνω δνε έχω δοκιμάσει.

Καφε επιτέλους τον απολαμβάνω ζεστό πίνοντας αργά αργά... Έχω αφήσει καφέ μέχρι και 3 ώρες και ηταν πολυ ζεστός, όπως απο το πρωτο λεπτό. 

Δημοσ.
Στις 13/12/2016 στις 4:56 ΜΜ, diplo είπε

δε με βολεύουν αυτά τα καπάκια.

θέλω να έχω άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να ανοίγω το θερμος.

Γούστα είναι αυτά φυσικά.

Δεν ξέρω για ποιό καπάκι έλεγες τότε πάντως πλέον έχουν βγει αυτά τα καπάκια για καφέ και κάνουν καταπληκτική δουλειά. Klean kanteen με τρέλα.

KK.cafelid__31023.1475779439.jpg?c=2

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 18/01/2019 at 12:04, *nenya* said:

Μιας που βγήκε απ'τον τάφο το thread:

A-1876_2.jpg
https://www.cookshop.gr/el/products/les-artistes-θερμομονωτική-κούπα-πράσινη-pull-can

Βγαίνει και σε πιο μεγάλο μέγεθος αλλά πήρα αυτό το μικρούλι για να χωράει σε όλες τις τσάντες μου. Δεν πα να το κουνάω, να το γυρίζω ανάποδα κλπ, δεν χάνει ούτε σταγόνα. Και κρατάει περίπου ένα 6ωρο ζεστό τον καφέ. Κρύο ρόφημα δεν έχω δοκιμάσει ακόμα για να δω κι εκείνο πόσο θα το κρατάει.

@*nenya*Εχει και καλαμακι ενσωματωμενο? Ξερεις ποσα ml χωραει?

Επεξ/σία από xristakits
Δημοσ.
1 hour ago, xristakits said:

@*nenya*Εχει και καλαμακι ενσωματωμενο? Ξερεις ποσα ml χωραει?

Εχει καλαμακι (+αλλο ενα εξτρα για ανταλλακτικο). Το συγκεκριμενο ειναι 280ml. Βγαινει και σε μεγεθος 500ml.

Σημερα του εβαλα κρυο νερο (χωρις παγακια) στις 4. Μεχρι τις 7 ηταν στον ηλιο. Ηπια πριν λιγο και ειναι ακομα κρυο.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά τι προτείνετε για καφεδάκι με κυριότερο προσόν τη στεγανωτητα καθώς δε θα είναι πάντα στο χέρι? 

Δημοσ.
16 hours ago, barman_ said:

Τελικά τι προτείνετε για καφεδάκι με κυριότερο προσόν τη στεγανωτητα καθώς δε θα είναι πάντα στο χέρι? 

εξαρτατε τι στυλ θες.τα laken ειναι ωραια αλλα δεν ξερω αν το θες με τετοιο καπακι ή οχι.

https://www.skroutz.gr/s/13887574/Laken-Thermo-Flask-Black-0-5lt.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...