μπαγάσας Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ναι ε; Θα το έχω υπόψην μου.. Ευχαριστώ! Αν και η αλήθεια είναι ότι προτιμώ κάτι σε μακρόστενο. Και αυτά που πουλάνε στα σούπερ μάρκετ τα ψιλοφοβάμαι.. Από θέμα υγιεινής πάντα. Αν δηλαδή πληρούν όλους τους κανόνες υγιεινής στην κατασκευή τους..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 στα σούπερ είναι όλα πιστοποιημένα, τα άλλα να φοβάσαι
pastafloraa Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα και από εμένα. Λόγω καλοκαιριού ψάχνω και εγώ τον κατάλληλο θερμό. Έχω να προσθέσω σχετικά με όσα ειπώθηκαν ότι έχω αγοράσει ένα θερμό από τα Starbucks και δοκιμασμένος με γαλλικό καφέ μέσα και σε γυναικεία τσάντα δεν έχει στάξει καθόλου. Το κακό είναι ότι μετά από 2 με 3 χρόνια που το χρησιμοποιώ (έχω την εντύπωση ότι) έχει χαλάσει το εσωτερικό του γιατί μην ξεχνάμε ότι είναι πλαστικό και με την θερμότητα έχει φθορές. Το μαγαζί Butlers μπορείτε να το βρείτε στην Μητροπόλεως κοντά στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα. Πολύ ενδιαφέρον το site που δόθηκε www.thermos.com. Γνωρίζετε αν υπάρχουν τα προϊόντα στην Ελλάδα ή μόνο μέσω παραγγελίας μέσω ίντερνετ. Ευχαριστώ.
Beastakos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εμένα η απορία μου είναι άλλη. Πως πλένετε μέχρι κάτω ένα θερμός? Χέρι δε φτάνει, χέρι με σφουγγάρι δεν φτάνει, άρα ποιά ειναι η λύση? Σε ένα θερμός σαν αυτό ας πούμε:
Pantelwolf Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 παντως, τι μαρκα μεκαψες τι καλη μαρκα, σε καποια φαση ολα με τη μαλακια το push pop καπακι σταζουν
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δηλαδή αυτά από τα Butlers είναι καλά; Αν είναι να πεταχτώ να πάρω αυτές τις μέρες, αν περιμένω μήπως φέρει το Lidl σωθήκαμε.
μπαγάσας Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Το μαγαζί Butlers μπορείτε να το βρείτε στην Μητροπόλεως κοντά στον σταθμό του Μετρό Σύνταγμα. Ευχαριστώ για την κατατόπιση!!!
Weiss Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Για καθαρισμο μπορεις να βαλεις κοινο καθαριστικο ή σοδα, ξεπλενεις αρκετες φορες και το αφηνεις να στεγνωσει αναποδα.
arxaggelos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Παιδιά το Lidl από 'βδομάδα θα έχει ανοξείδωτο θερμός 2.2l με αντλία, Λέει τίποτε; Το έχει κανένας; Αυτήν την εποχή για διατήρηση κρύου με ενδιαφέρει (προφανώς), για καμιά εκδρομή/παραλία..
μπαγάσας Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Κοίτα, από θέμα χωρητικότητας (2,2 L) και γενικότερα εμφάνισης, καθώς και για εκδρομή που το θέλεις, μια χαρά φαίνεται. Βέβαια δεν το έχω, οπότε, δε μπορώ να πω και πολλά για την ανθεκτικότητά του.... Αλλά δε ξέρω.. Ας πούμε το συγκεκριμένο θερμό μόνο για εκδρομή θα μπορούσα να τον φανταστώ. Δηλαδή σε καθημερινή βάση λίγο δύσκολο να τον κουβαλάς. Θέλεις λοιπόν, έναν θερμό μόνο για την περίπτωση εκδρομών? Ή κάποιο που να μπορείς να τον κουβαλάς κάθε μέρα αλλά άμα λάχει και καμιά εκδρομή να τον πάρεις και πάλι; Πάντως, θερμό έχουν και τα Jumbo. Και σε καλές τιμές.. Και τώρα που το σκέφτομαι, είχε πάρει έναν η ξαδέρφη μου και μια χαρά της έχει βγει μέχρι στιγμής (λίγους μήνες τον έχει). Δε ξέρω, εγώ λέω να πάρω έναν ή από το μαγαζί της Μητροπόλεως που είπαμε πιο πάνω ( http://www.butlers.de/on/demandware.store/Sites-ButlersDE-Site/default/Search-Show?q=BARRIE-Isolierkanne-1-l ) ή από τα Jumbo...
arxaggelos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, αυτό που έβαλα είναι καθαρά για εκδρομές/μεγάλες διαδρομές. Ξεφεύγει λίγο από το focus του θέματος που είναι για καφέ στο χέρι, απλά είπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από arxaggelos
margaritagr Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Παιδια θελω κ εγω να παρω ενα καλο, και για κρυα και για ζεστα ροφηματα. Ειδα διαφορα που μ αρεσουν, στο site που γραφτηκε κ οαραπανω, το thermos.com, γνωριζει καποιος που και αν, τα βρισκουμε ελλαδα(αθηνα);
mary Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Οτι αναφέρθηκε πιο πάνω. Πηρα απο τα butlers δώρο θερμό(μαξ 15 ευρω νομιζω) και αποτι μου είπαν κρατάει το τσάι ζεστό για ωωωωωωωρες.
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Δημοσ. 5 Απριλίου 2013 Σαν αυτό εδώ (σχέδιο δλδ)http://www.thermos.com/products/vacuum-insulated-16-oz-stainless-steel-commuter-bottle.aspx βρήκα στα Πάρε-Πάρε, περίπου 8 ευρώ, σε μαύρο σχέδιο. Είναι τέλειο που πατάς το κουμπάκι κ ανοίγει/πετάγεται το καπάκι. Και μέσα έχει στόμιο για να πίνεις. 1 χρόνο το έχω, μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα