medgio01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδια! Λοιπον θα ηθελα τη βοηθεια σας σε μια αγορα που θελω να κανω.Σαν coffee junkie πινω πολυ καφε καθε μερα με αποτελεσμα να ξοδευω απειρα λεφτα.Ετσι αποφασισα να ψαξω μπας και βρω κατι να αποθηκευω τον καφε απ΄'το σπιτι για τη σχολη...και το βρηκα! Προκειται για ενα Θερμος-παγουρι καφε σχετικα μικρο που δεν ξεβιδωνει το ανοιγμα για να γινει κυπελλακι αλλα υπαρχει κατι σαν μικρη τρυπουλα απ'οπου και πινεις τον καφε...ξερει κανεις που μπορω να το αγορασω?? 1
YiN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καρφουρ, γενικά μεγάλα σουπερ μάρκετ, οποιοδήποτε κατάστημα με κουζινικά και τέτχοια, σταρμπακς αν θέλεις να ξοδευτείς χωρίς λόγο. Γενικά είναι πολύ εύκολο να βρεις.
athlios Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι απλα καποια απο σ/μ μπορει να αρχιζουν να σταζουν με τον καιρο ή να σταζουν και απτην αρχη, δενθεμα. Παρολα αυτα ψαξε και σε ειδη για καμπινγκ κλπ.
nikos21aek Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Από sm πάρε μην δώσεις πάνω από 10€.Αν θέλεις πάρε 2 να έχεις.
medgio01 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα κατι να κρατησει (κι ας ειναι και πιο ακριβο) για ναμ ην τρεχω κι αγοραζω καθε λιγο και λιγακι αλλα δεν ξερω καθολου μαρκες τετοιων προιοντων.Εχει κανεις να προτεινει κατι? *Nick γιατι οχι πανω απο δεκα?Χαλανε πραγματι τοσο γρηγορα?
Garnele Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω αυτό http://www.butlers.de/shop/products/de/Tisch-Gaeste/Accessoires/BARRIE-Isolierkanne-1-l1 εδώ και 1,5 χρόνο. Το καπάκι που βλέπεις είναι για έξτρα προστασία και έχει ειδικό στόμιο για να πίνεις μέσα. Απ' ό,τι βλέπω υπάρχει και σε διάφορα μεγέθη. Butlers, προφανώς, σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο και στα ικέα όμως.
11demian111 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Εγώ έχω αυτό http://www.butlers.d...olierkanne-1-l1 εδώ και 1,5 χρόνο. Το καπάκι που βλέπεις είναι για έξτρα προστασία και έχει ειδικό στόμιο για να πίνεις μέσα. Απ' ό,τι βλέπω υπάρχει και σε διάφορα μεγέθη. Butlers, προφανώς, σίγουρα μπορείς να βρεις κάτι ανάλογο και στα ικέα όμως. εχω ακριβως το ιδιο και με ποτηρακια μαλιστα.ειναι απλα καταπληκτικο.κρατησε καφε καυτο για μια μερα!
μπαγάσας Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Από πού έχετε πάρει το θερμό που λέτε στο λινκ http://www.butlers.d...olierkanne-1-l1 ;
evabb Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Καρφουρ, γενικά μεγάλα σουπερ μάρκετ, οποιοδήποτε κατάστημα με κουζινικά και τέτχοια, σταρμπακς αν θέλεις να ξοδευτείς χωρίς λόγο. Γενικά είναι πολύ εύκολο να βρεις. με τιποτα starbucks. εκανα το λαθος και εσκασα 25 ευρω για ενα πραμα που δεν κραταει ζεστο τον καφε μου και επιπλεον σταζει. :mad: εκτος αν θες να το παιζεις οπως στις ταινιες που το κρατανε στο χερι και πανε περα δωθε, σε τσαντα παντως δεν μπαινει αυτο το πραμα. ο αληθινος θερμος εχει γυαλι μεσα το real thing http://www.thermos.com/product_catalog.aspx?CatCode=BEVG
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 περίμενε να ξαναβγάλει προσφορά το λιντλ
YiN Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 με τιποτα starbucks. εκανα το λαθος και εσκασα 25 ευρω για ενα πραμα που δεν κραταει ζεστο τον καφε μου και επιπλεον σταζει. :mad: εκτος αν θες να το παιζεις οπως στις ταινιες που το κρατανε στο χερι και πανε περα δωθε, σε τσαντα παντως δεν μπαινει αυτο το πραμα. ο αληθινος θερμος εχει γυαλι μεσα ...1 χρόνο αργότερα..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 ...1 χρόνο αργότερα.. τον κρατάει ακόμη φρεσκο τον καφέ!
μπαγάσας Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Ουάου. Δε περίμενα τόσο γρήγορα μια απάντηση.. Από στάρμπακς δεν υπήρχε περίπτωση να πάρω, γιατί και είναι ακριβά χωρίς λόγο (ωωω, συγνώμη ξεχάστηκα. Μιλάμε για τα ΣΤΑΡΜΠΑΚΣ, ΑΞΙΑ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ),και από ποιότητα τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς αυτό που δείχνει στο λινκ μου φαίνεται καλό και οικονομικό.. Στο λιντλ τι παίζει; Αξίζουν τα λεφτά τους; Είχα δει μια προσφορά πριν κανά μήνα περίπου, αλλά ψιλό μούφα μου φάνηκε. Και άσε που ήταν για ποδήλατο..
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 έχω ένα από το λίντλ (ή μήπως ήταν απ το άλντι; ) πάνω από 3-4 χρόνια. Σχήμα κούπας, χωράει κανα δυο κούπες, έχει βιδωτό καπάκι με στόμιο για να πίνεις χωρίς να το ανοίγεις. Πολύ καλό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα