vendettalove Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά καινουργιο Vaio και ξαφνικά δεν λειτουργεί η web cam. Δεν ξέρω αν φταίνε οι drivers αλλά δεν νομίζω γιατί του έκανα ένα factory restore οπότε θα πρεπε να δουλεύει. Αντε τρέχα τώρα αντιπροσωπεία και χάσε χρόνο.. Επίσης είδα εκεί που ψιλοκαθάριζα την οθόνη ότι η lcd μου παίζει λίγο αν την κουνήσεις! Άλλο πάλι και αυτό. Και πληρώνεις για Sony. Να δούμε τι θα γίνει στην αντιπροσωπεία.
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Τίποτα δεν θα γίνει..! Θα το πας πίσω και θα ζητήσεις η καινούριο η τα λεφτά σου πίσω..!
vendettalove Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Και πως είσαι τόσο σίγουρος? Δεν επιδιορθώνεται αυτό? Γιατί δεν νομίζω έτσι απλά να μου το αντικαταστήσουν.. Και μια άλλη βασική ερώτηση πιο ψαγμένη είναι πως θα καταλάβω αν έχει γίνει αντικατάσταση? Οι serials δεν θα είναι ίδιοι?
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ρε παιδιά καινουργιο Vaio και ξαφνικά δεν λειτουργεί η web cam. Δηλαδή δούλεψε κάποια στιγμή ή δεν δούλεψε ποτέ;
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Επιδιορθώνεται (λογικά) αλλά εφόσον το lap top είναι ολοκαίνουριο, πάει να πει ότι από την αρχή κάτι δεν πήγαινε καλά..! Αν σου πουν για επιδιόρθωση, να κάνεις φασαρία..! Αυτοί σου πούλησαν ελαττωματικό προϊόν..! Και αυτό με την οθόνη, για εξήγησε το λίγο καλύτερα... Τι εννοείς "παίζει"..?
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μπες στο bios και ενεργοποιησε την,γιατι για καποιο λογο έχει απενεργοποιηθεί.
filip123go Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 μπες στο bios και ενεργοποιησε την,γιατι για καποιο λογο έχει απενεργοποιηθεί. Γίνεται αυτό....?? :o
basilis5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 σε ενα asus που έχω συμβαινει συνεχεια. φανταζομαι κατι τετοιο θα φταιει.
vendettalove Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 1. Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω bios στο vaio και ο λόγος φαντάζομαι γιατί στο άνοιγμα δεν βγάζει λεπτομέρειες αλλά splash του vaio οπότε δεν ήξερα ποιο κουμπί το ανοίγει. 2. Είναι το πιο άδειο bios που έχω δει. Ουσιαστικά ρυθμίζεις μόνο την ώρα και το boot. Ούτε το splash δεν μπορώ να βγάλω. 3. Δεν έχει ρυθμίσεις για web cam εφόσον όπως προείπα δεν έχει καθόλου ρυθμίσεις! Μήπως με κάποιο άλλο μαγικό κουμπάκι μπορώ να ανοίξω και άλλες ρυθμίσεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.