Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX590

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντος παραγγειλα την Sapphire 6990 το σαββατο θα την εχω...και θα σας πω διαφορες με την 5970 που ειχα

δεν σε καλυπτε η 5970 και παιρνεις την 6990???

Δημοσ.

δεν σε καλυπτε η 5970 και παιρνεις την 6990???

Ίσως να παίζει σε 30αρα οθόνη, και πάλι όμως ίσως θα έπρεπε να περιμένει την επόμενη γενιά που θα έχει ποιο ουσιαστικές διαφορές.

Ο καθένας βέβαια με τα λεφτά του κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.

Δημοσ.

Ίσως να παίζει σε 30αρα οθόνη, και πάλι όμως ίσως θα έπρεπε να περιμένει την επόμενη γενιά που θα έχει ποιο ουσιαστικές διαφορές.

Ο καθένας βέβαια με τα λεφτά του κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.

Τι σχεση εχει ποσες ιντσες ειναι η οθονη ?Η αναλυση παιζει ρολο .

Δημοσ.

Να ρωτίσω εγω κατι εκτος κοντρας? :-D

Η gtx 590 δεν εχει HDMI port

Βεβαια καποια reviews λενε πως μπορω να περασω απο HDMI και ηχο απο την καρτα στην TV.Πως γινετε αυτο?

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_590/3.html

Ναι εννοείται ότι όλες οι σύγχρονες κάρτες βγάζουν και ήχο. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει φυσική HDMI έξοδος, βάζουν και ένα καλώδιο-μετατροπέα από τις άλλες εξόδους σε HDMI μαζί με τα άλλα καλώδια μέσα στο κουτί.

Δημοσ.

The__Blade τις βλακείες που λες στο Thelab ήρθες να τις πεις και εδώ?

Που κολλάει η τιμή όταν εγώ μιλάω για καθαρό performance?

φιλτατε εγώ λέω τις ίδιες βλακείες παντού!

αλλά αυτές τις παλαβομάρες που γράφεις εδώ, γιατί δεν έρχεσαι να τις γράψεις και στο the_lab?

να γελάσει λίγο και το χειλάκι των παιδιών...... :-D

η nvidia έχει σοβαρό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, αυξημένο κόστος παραγωγής, αυξημένο κόστος στον πελάτη και έναν ανταγωνιστή που στα ιδια price bracket τη διαλύει από άποψης επιδόσεων, σταδιακή απώλεια market share.....

τα χτεσινά εκρηκτικά νέα χειροτερεύουν την κατάσταση, μιλάμε για πρωτοφανή αποτυχία.

round loss for them :fear:

Δημοσ.

Ναι εννοείται ότι όλες οι σύγχρονες κάρτες βγάζουν και ήχο. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει φυσική HDMI έξοδος, βάζουν και ένα καλώδιο-μετατροπέα από τις άλλες εξόδους σε HDMI μαζί με τα άλλα καλώδια μέσα στο κουτί.

Eυχαριστω!

Δημοσ.

Τι σχεση εχει ποσες ιντσες ειναι η οθονη ?Η αναλυση παιζει ρολο .

Αυτό εννοώ όλες οι 30ρες έχουν ανάλυση 2560*1440 οπότε εκεί θα δει κάποιες διαφορές, όχι μεγάλες, αλλά θα τις δει.

Όπως και να έχει μεγάλη σημασία έχει και το υπόλοιπο σύστημα (cpu, mobo, ram).

Προσωπικά εγώ που παίζω σε full hd με την 5970 είμαι υπερκαλυμμένος και δεν θα προβώ σε αναβάθιση ακόμα.

Αν το παιδί που θα αγοράσει την κάρτα παίζει σε 1920*1080 νομίζω είναι λίγο άκυρη η αγορά της.

Δημοσ.

Αυτό εννοώ όλες οι 30ρες έχουν ανάλυση 2560*1440 οπότε εκεί θα δει κάποιες διαφορές, όχι μεγάλες, αλλά θα τις δει.

Όπως και να έχει μεγάλη σημασία έχει και το υπόλοιπο σύστημα (cpu, mobo, ram).

Προσωπικά εγώ που παίζω σε full hd με την 5970 είμαι υπερκαλυμμένος και δεν θα προβώ σε αναβάθιση ακόμα.

Αν το παιδί που θα αγοράσει την κάρτα παίζει σε 1920*1080 νομίζω είναι λίγο άκυρη η αγορά της.

Φυσικα δεν τη παιζω σε 24 η σε 30 η τηλ που εχω ειναι Philips 58PFL9955H 3D LED TV 58 με αναλυση 2560 x 1080 οχι η 5970 δεν με καλυπται...

Δημοσ.

Φυσικα δεν τη παιζω σε 24 η σε 30 η τηλ που εχω ειναι Philips 58PFL9955H 3D LED TV 58 με αναλυση 2560 x 1080 οχι η 5970 δεν με καλυπται...

Ε τοτε ναι σιγουρα αξιζει δεν το συζηταμε ...Παντως περιμενε μεχρι να ωριμασουν οι drivers να δεις που θα σταθεροποιηθουν οι διαφορες.Οντως ομως μεχρι στιγμης απο benchmarks η 6990 δειχνει πιο γρηγορη .

• Super Moderators
Δημοσ.

οι 27αρες έχουν 2560x1440 μιας και είναι 16:9, οι 30αρες είναι 16:10 και έχουν 2560x1600

Δημοσ.

πάντως η ταχύτερη κάρτα απ'οτι φαίνεται (δε γνωρίζω αν τα παιχνιδια που δοκιμαστηκε ευνοουν τη μία ή την άλλη κάρτα) είναι η 6990.

Νικήτρια επίσης και στην κατανάλωση,αλλά και στο θόρυβο.

Οπότε αν κάποιος θέλει την απόλυτη κάρτα (για δικούς του λόγους) θα αποτανθεί στην 6990.(τουλάχιστο για την ώρα).

Δημοσ.

οι 27αρες έχουν 2560x1440 μιας και είναι 16:9, οι 30αρες είναι 16:10 και έχουν 2560x1600

Yπαρχουν και 27αρες με 1920χ1080 για αυτο ειπα στον φιλο οτι παιζει ρολο αναλυση και οχι οι ιντσες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Yπαρχουν και 27αρες με 1920χ1080 για αυτο ειπα στον φιλο οτι παιζει ρολο αναλυση και οχι οι ιντσες.

δεν εννοούσα ότι έχουν μόνο 2560x1440, απλά ότι οι 30αρες είναι αυτές που έχουν 2560x1600 και οι 27αρες αυτές που έχουν 2560x1440, καμία 30αρα δεν έχει 2560x1440...

Δημοσ.

Ξερεις αν αυτο επηρεαζει την ποιοτητα της εικονας οταν χρησιμοποιεις ανταπτορα απο dvi σε hdmi?

Το ρωταω γιατι το ειχα δοκιμασει στην 4870 της ATI που εβγαζε dvi και ειχε ενα γκρι ανταπτορα που περναγε και τον ηχο, το αποτελεσμα ομως οπως ανακαλυψα στην τεχνικη υποστηριξη και βρηκα και ενα τεχνικο φυλλαδιο που το εξηγουσε, οτι για να περσαει ο ηχος ετρωγε λιγο απο το ευρος του σηματος της εικονας και συκεκριμενα τις πρωτες τιμες που αφορουσαν το μαυρο και καποιες αλλες, δεν θυμαμαι ακριβως. Η διαφορα παντως ηταν μεγαλη και φαινοταν αρκετα εντονα. Ηταν σαν να ειχες ριξει το contrast. Ελπιζω να μην συμβαινει το ιδιο και στην 590.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...