Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX590

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφορά από τον πόλεμο, συνέχεια...

ΥΓ... :-D

AMD: Δεν θα υπερχρονίσεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση.

NVIDIA: Δεν θα υπερχρονίσεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση και την κάρτα σου.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω παντος παραγγειλα την Sapphire 6990 το σαββατο θα την εχω...και θα σας πω διαφορες με την 5970 που ειχα

και καλα εκανες πατοκορφα πηρε η ΑΤΙ την nvidia και απο ολες τις παντες σε βαρια resolution....

Οποτε νικητης παλι η ΑΤΙ και φετος!

Αντε στα επομενα...

Aλλα για μενα παρε 2χ6950 2gb και φλασαρετα...

Δημοσ.

Δεν είχαν GPU monitors να τρέχουν από πίσω για να δουν ότι η κάρτα βαράει τρελή θερμοκρασία; Το πρώτο πράγμα που κάνεις στο OC είναι το monitor της θερμοκρασίας κι ας υπάρχουν limiters. Που πας ξιπόλητος ρε Καραμήτρο κοινώς :lol: (εκτός κι αν οι κάρτες κάηκαν ΧΩΡΙΣ να χτυπήσουν 105+ βαθμούς)

Δημοσ.

και καλα εκανες πατοκορφα πηρε η ΑΤΙ την nvidia και απο ολες τις παντες σε βαρια resolution....

Οποτε νικητης παλι η ΑΤΙ και φετος στο mGPU solution!

Αντε στα επομενα...

Aλλα για μενα παρε 2χ6950 2gb και φλασαρετα...

Fixed.

Να τα λέμε όπως είναι γιατί γενικά νικητής είναι η Nvidia

GTX580 > HD6970

2*580GTX > 2*HD6970

Δημοσ.

Δεν είχαν GPU monitors να τρέχουν από πίσω για να δουν ότι η κάρτα βαράει τρελή θερμοκρασία; Το πρώτο πράγμα που κάνεις στο OC είναι το monitor της θερμοκρασίας κι ας υπάρχουν limiters. Που πας ξιπόλητος ρε Καραμήτρο κοινώς :lol: (εκτός κι αν οι κάρτες κάηκαν ΧΩΡΙΣ να χτυπήσουν 105+ βαθμούς)

Από ξέρω κάηκαν κάρτες και με probes πάνω, δηλαδή με full τσεκαρισμένες θερμοκρασίες, απλά έχουν κάνει μάλλον την ίδια πατάτα με τα phases...

Τσέκαρε τα links που έχω βάλει εδώ;)

Δημοσ.

Όσο και Καραμήτροι να είναι, με τον ίδιο τρόπο μεταχειρίστηκαν και τις GTX580 και τις HD6990 χωρίς να παρουσιαστούν αυτά τα προβλήματα.

Οι GTX580 όμως είχε στιβαρή μονάδα τροφοδοσίας με 6+2 φάσεις, που η κάθε μια είχε ένα οδηγό και 2 MOSFET. Η GTX590 έχει 5+2 με 1 DrMOS η κάθε μια νομίζω. Όσο καλά και να είναι τα DrMOS, δεν μπορούν να συναγωνιστούν το κτηνώδες ρεύμα που μπορεί να διαχειριστεί μια κλασσική μονάδα με 1 Driver και 2 MOSFET. Μπορεί να κερδίζεις χώρο, να έχεις αυξημένη απόδοση και χαμηλότερη θερμοκρασία, αλλά δεν είναι πανάκεια.

Δημοσ.

Fixed.

GTX580 > HD6970

2*580GTX > 2*HD6970

Βασικα εχουμε 6990>590gtx εχουμε 580gtx>6970 και η καλυτερη καρτα ειναι το 6950 2gb με διαφορα σε αποδοση τιμη!

Οποτε εχει την πρωτη θεση η ΑΤΙ και στις τοπ επιδοσεις (6990) με ακρετα καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο οπως επισης εχει το καλυτερο καρτονι σε αποδοση-τιμη (6950 2gb)

Βεβαια οτι και να πω εσυ τα βλεπεις πρασινα, μήπως εισαι σοσιαλιστής Πασοκος!!!!

Μακρια λεμεεε.....

Δημοσ.

Fixed.

GTX580 > HD6970

2*580GTX > 2*HD6970

ναι είναι νικητής με την 580 που στα 500 ευρώ τρώει ξύλο ανελέητο από 2 6950 στα ίδια λεφτα...... :confused:

ναι είναι νικητής η nvidia poy me 1000 ευρώ για 2 580 έχεις 10% παραπάνω επιδώσεις απο τα 500 ευρώ των 2 6950..... :confused: :confused:

ναι είναι νικήτής η nvidia με τις διπύρινες ΒΟΜΒΕΣ (κυριολεκτικά.....) ..... . :shock: :shock: :shock:

έχεις μετοχές Nvidia δεν εξηγούνται αλιώς αυτά που διαβάζουμε LOL

έχω μια συμβουλή: Πούλααααααααααααααααααααααααα!!! :-)

Βασικα εχουμε 6990>590gtx εχουμε 580gtx>6970 και η καλυτερη καρτα ειναι το 6950 2gb με διαφορα σε αποδοση τιμη!

Οποτε εχει την πρωτη θεση η ΑΤΙ και στις τοπ επιδοσεις (6990) με ακρετα καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο οπως επισης εχει το καλυτερο καρτονι σε αποδοση-τιμη (6950 2gb)

Βεβαια οτι και να πω εσυ τα βλεπεις πρασινα, μήπως εισαι σοσιαλιστής Πασοκος!!!!

Μακρια λεμεεε.....

Πασόκος - Βάζελος και Οικολόγος!!! + Ιρλανδός! :-D

Δημοσ.

Fixed.

GTX580 > HD6970

2*580GTX > 2*HD6970

Αυτο ειναι γνωστο σε ολους αλλα στο θεμα που ανοιξες εσυ "GeForce GTX590" HD6990 > GTX590.

Η δυνατοτερη καρτα γραφικων σημερα ειναι στο στρατοπεδο της ATI/AMD.

Δημοσ.

Αν ισχύουν αυτες οι θερμοκρασίες 111c :shock: :shock: ειναι τελίως fail η κατάσταση. Τι να το κάνω να ψήχεται η κάρτα μου με full το fan και να ακούγεται στο δίπλα δωμάτιο.Πρεπει να βρεθεί μια σωστή λύση κάποια στιγμή με το θέμα θερμοκρασίες/fan.

Δημοσ.

Νιωστε ρε η νβιντια σας σκεφτεται,η καρτα ειναι εποχης δεν ειναι να την παρεις τωρα.

Εχουμε κριση εδω στην Ελλαδα οποτε για να μην αναβουμε κ καλοριφερια τσακο μια 590 κ στην αναγκη μπορει να μαζευεται κ ολη η οικογενεια διπλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...