Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX590

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οπως τα λες! Το τερας που ολοι Σας περιμεναΤε! mrgreen.png

Πρεπει να εισαι σαδιστης για να δωσεις 750 ευρω για καρτα γραφικων! Με τοσα στηνεις ολοκληρο μηχανημα που παιζει και παιχνιδια κιολας! rolleyes.gif

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ σε stock ρολόγια, παιζει να την προσπερναει η HD6990 που ειναι και 120 ευρω φτηνοτερη στο ιδιο καταστημα...

Δημοσ.

Οπως τα λες! Το τερας που ολοι Σας περιμεναΤε! mrgreen.png

Πρεπει να εισαι σαδιστης για να δωσεις 750 ευρω για καρτα γραφικων! Με τοσα στηνεις ολοκληρο μηχανημα που παιζει και παιχνιδια κιολας! rolleyes.gif

Δέν είπα οτι θα την πάρω...χαχαχα

Απλά ως κάτοχος 5970 θέλω να δώ αν θα κερδίσουμε ξανά την Nvidia στα Benchies...!!!

Δημοσ.

Είναι πολλά τα λεφτά αρη !!! 750 euro για μια κάρτα γραφικών σε τέτοιες εποχές και για ελλάδα ειναι απαγορευτικό για αρκετούς.

Δημοσ.

Συνεχιζω απο εδω το θεμα που ανοιξε για την τιμη της 590 σε αλλο topic για να υπαρχει ενα ενιαιο.Βλεπω την υλοποιηση της MSI στο πλαισιο και αναφερει δυνατοτητα overvoltage για αυξηση επιδοσεων εως και 38 %.Ρωταω λοιπον ,αυτο ειναι κατι καινουργιο ?Γιατι και με τις προηγουμενες δεν μπορουσα να το κανω ?Απο εκει και επειτα πως μου εξασφαλιζει το 38% ?Οτι θα πιασω ενα peak αυξησης επιδοσεων και μετα η καρτα θα αρχισει να ανεβαζει θερμοκρασιες ή οτι θα μπορω με overvoltage και με το υπαρχον fan να την εχω 24/7 λειτουργια ?Γιατι αν ισχυει το τελευταιο για ποιο λογο να μην μου την δωσει κατευθειαν με το 38% αυτο παραπανω .Μαλλον επομενως για trick μου κανει παρα για benefit.

Δημοσ.

Και δωρεάν τυράκι για ένα χρόνο μην σου πω.... :D

Μιά χαρά είμαι με την 460 φίλε μου άσε να βγάζουν ότι θέλουν

Δημοσ.

Οτιδήποτε πάνω από ~GTX560/6950 είναι λεφτά για πέταμα. Τα τελευταία χρόνια όλο μάπα port-games παίζουμε που οι κονσολάδες τα τρέχουν με 7800gtx / X1900.

Οι μόνοι που χαίρονται είναι οι bench maniacs σαν αυτούς που λένε: "Μπορώ να φάω 10 κρουασάν σε 1 λεπτό!" "Εσύ πόσα;"

Δημοσ.

590gtx review by guru3d

Είναι τέρας πραγματικά....

:devil: Φαίνεται ότι πραγματικά κάποιοι ζορίζονται για να φτάσουν κορυφή (συμπέρασμα από διαγράμματα τύπου θερμοκρασίας , και θορύβου ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...