Προς το περιεχόμενο

GeForce GTX590

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι νοημα θα εχει μια τετοια καρτα οταν για να νικησει τον ανταγωνισμο εστω και με 5% average margin

θα μου καταναλωνει 500watt?

Δημοσ.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Δεν είναι μόνο τα watt κατανάλωσης.

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν έχεις μία οθόνη των ~200€ στις 22-24" με fhd ανάλυση?

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν δεν έχεις και τον ανάλογο cpu και setup?

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν το case σου των ~50€ την χωράει ίσα-ίσα και μάλιστα μόνο με μόντα?

Και πάει λέγοντας...

Όλα τα νέα games είναι πάνω απο playable με κάρτες των 200€ max.

Απο κεί και πάνω είναι καθαρά θέμα αρρώστιας. :P

Δημοσ.

Τι νοημα θα εχει μια τετοια καρτα οταν για να νικησει τον ανταγωνισμο εστω και με 5% average margin

θα μου καταναλωνει 500watt?

Bλέπεις σε τι τριπάκι μας βάζουν οι δυο μεγάλες εταιρίες; Πασάρουν τις ενεργοβόρες κάρτες τους και οι 2 και φτάνουμε σε σημείο να λέμε "να δες η 590 ειναι εκέι 3 frames γρηγορότερη ΑΛΛΑ για άλλα μια φορά η ΑΤΙ την ξεσκισε γιατί καιει 35.6W παραπάνω".

Οπότε οδηγούμαστε σε μια κατάσταση που μας περνούν τη κατανάλωση σαν κάτι φυσιολογικό.

Η κατάσταση ξεφεύγει. Δεν είναι μόνο τα watt κατανάλωσης.

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν έχεις μία οθόνη των ~200€ στις 22-24" με fhd ανάλυση?

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν δεν έχεις και τον ανάλογο cpu και setup?

Τι να την κάνεις αυτή την κάρτα όταν το case σου των ~50€ την χωράει ίσα-ίσα και μάλιστα μόνο με μόντα?

Και πάει λέγοντας...

Όλα τα νέα games είναι πάνω απο playable με κάρτες των 200€ max.

Απο κεί και πάνω είναι καθαρά θέμα αρρώστιας. :P

Αγαπητέ μου, αυτές οι κάρτες δεν είναι για όλους μας.

Ελάχιστοι θα κάνουν κίνηση για μια τέτοια αγορά, ελέω κόστους και μη ύπαρξης αναλόγου hardware.

Πάντως καμμένοι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, οπότε 6990/590 στοχεύουν εκεί.

Αυτό που λές πάντως περι playable,φαντάζομαι εννοείς επαρκώς playble κι οχι άνετα,διότι δε νομίζω πως σε fullHD ανάλυση να παίζουν ολα τα παιχνιδια με φίλτρα/λεπτομέρειες/ΑΑ ολα φουλ, άνετα.

Βέβαια,δεν έχω δοκιμάσει ότι παιχνίδι κυκλοφορεί,αλλά έτσι το φαντάζομαι.

Δημοσ.

Αρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρώστια

+1 έτσι να διακοσαριζουνε τα fps με όλα τα gfx full

εγώ είχα πριν 4-5 χρόνια 2 xfx 7950Gt (ο/c) se sli με watercooling + AM2 4200+ . game του 2010-2011 δεν παίζεις . Εκτός άμα τα έχεις όλα low και κομμένα . και δεν μιλάμε για battlefield που δεν κανείς βήμα .

Πάντως καμμένοι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν....

Φιλικα,

οι καμμένοι :-D

Δημοσ.

Τα επερχόμενα παιχνίδια πάντως δεν ξέρω πόσες γενιές θα πρέπει να περάσουν ώστε να είναι playable.

Καλά, για GTX590 και 6990 δεν το βλέπω για κανένα λόγο..

Δημοσ.

Bλέπεις σε τι τριπάκι μας βάζουν οι δυο μεγάλες εταιρίες; Πασάρουν τις ενεργοβόρες κάρτες τους και οι 2 και φτάνουμε σε σημείο να λέμε "να δες η 590 ειναι εκέι 3 frames γρηγορότερη ΑΛΛΑ για άλλα μια φορά η ΑΤΙ την ξεσκισε γιατί καιει 35.6W παραπάνω".

Οπότε οδηγούμαστε σε μια κατάσταση που μας περνούν τη κατανάλωση σαν κάτι φυσιολογικό.

Αγαπητέ μου, αυτές οι κάρτες δεν είναι για όλους μας.

Ελάχιστοι θα κάνουν κίνηση για μια τέτοια αγορά, ελέω κόστους και μη ύπαρξης αναλόγου hardware.

Πάντως καμμένοι υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν, οπότε 6990/590 στοχεύουν εκεί.

Αυτό που λές πάντως περι playable,φαντάζομαι εννοείς επαρκώς playble κι οχι άνετα,διότι δε νομίζω πως σε fullHD ανάλυση να παίζουν ολα τα παιχνιδια με φίλτρα/λεπτομέρειες/ΑΑ ολα φουλ, άνετα.

Βέβαια,δεν έχω δοκιμάσει ότι παιχνίδι κυκλοφορεί,αλλά έτσι το φαντάζομαι.

Κι όμως με μια GTX460 o/c ή μια HD6850 o/c ή μια HD5850 o/c ή μια HD6870 ή μια used ΗD5870 σχεδόν όλα τα games είναι κάτι παραπάνω απο επαρκώς playable σε FHD αναλύσεις. Δεν μιλάμε για ελάχιστους τίτλους που ακόμα και ακριβότερες έχουν θέμα.

Εννοείται ότι υπάρχουν καμμένοι, αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα εξελισσόταν η τεχνολογία γενικότερα ή δεν θα υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην μία εταιρεία και την άλλη για το προιόν που θα λανσάρει στην αγορά. Μπορούμε να μιλάμε ατελείωτες ώρες απο κινητά σε tabs, απο netbooks σε laptops κλπ. Και δυστυχώς όλοι λίγο πολύ (οι καταναλωτές) καμμένοι είμαστε για διαφορετικούς λόγους ο καθένας βέβαια καθώς ελάχιστα απο αυτά που έχουμε σε ευρύτερο επίπεδο στην κατοχή μας τα χρειαζόμαστε πραγματικά για να κάνουμε την δουλειά μας. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και offtopic. :P

Δημοσ.

εγώ είχα πριν 4-5 χρόνια 2 xfx 7950Gt (ο/c) se sli με watercooling + AM2 4200+ . game του 2010-2011 δεν παίζεις . Εκτός άμα τα έχεις όλα low και κομμένα . και δεν μιλάμε για battlefield που δεν κανείς βήμα .

άσχετο αλλά η 7950GT ήταν πολύ απάτη κάρτα. Ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής της οι επιδόσεις δεν ήταν κάτι καλό.

Δημοσ.

το ΘΕΜΑ είναι ότι ζούμε στο Unani και οι τιμές είναι απαγορεύτηκες.. Στο US πας με 350 ευρώ και παίρνεις την 580 s.o/c . εδώ θες 550 + . από πότε θεωρείται κάψιμο το hi - end προϊόν ?

back2topic: η GTX590 θα είναι oti ήταν η 9800GTX2 πριν 2-3 χρόνια (2 gpu's) . με τιμή πάνω από 500+ sto US δεν νομίζω να την φέρουν πολλοί εκτός apo major ditributors .

Δημοσ.

Κι όμως με μια GTX460 o/c ή μια HD6850 o/c ή μια HD5850 o/c ή μια HD6870 ή μια used ΗD5870 σχεδόν όλα τα games είναι κάτι παραπάνω απο επαρκώς playable σε FHD αναλύσεις. Δεν μιλάμε για ελάχιστους τίτλους που ακόμα και ακριβότερες έχουν θέμα.

Οπως το είπες... "σχεδόν-κάτι παραπάνω απο επαρκώς Playbale".

Ε να,είναι μια μερίδα που θέλουν να τα παίζουν ΟΛΑ,ΦΟΥΛ και να μην έχουν θέμα. Γι'αυτούς βγαίνει αυτό το hw.(για όσο τα παίζουν φουλ...).

Κατα τ'άλλα συμφωνώ μαζί σου στα υπόλοιπα.

Φιλικα,

οι καμμένοι :-D

Ευτυχώς που υπάρχετε και σείς και προχωρεί η τεχνολογία! :-D :-D :-D

Οφ-τοπικ,τέλος.

Δημοσ.

το ΘΕΜΑ είναι ότι ζούμε στο Unani και οι τιμές είναι απαγορεύτηκες.. Στο US πας με 350 ευρώ και παίρνεις την 580 s.o/c . εδώ θες 550 + . από πότε θεωρείται κάψιμο το hi - end προϊόν ?

back2topic: η GTX590 θα είναι oti ήταν η 9800GTX2 πριν 2-3 χρόνια (2 gpu's) . με τιμή πάνω από 500+ sto US δεν νομίζω να την φέρουν πολλοί εκτός apo major ditributors .

Με ή χωρις φορο οι τιμες που βλεπεις για αμερικη?

Γιατι νομιζω οτι οι αμερικλανοι δε βαζουν φπα στις τιμες , το πληρωνεις ταμειο

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Ε να,είναι μια μερίδα που θέλουν να τα παίζουν ΟΛΑ,ΦΟΥΛ και να μην έχουν θέμα. Γι'αυτούς βγαίνει αυτό το hw.(για όσο τα παίζουν φουλ...).

Τουλαχιστον ας παιξουν και κανα παιχνιδακι, γιατι πολλες φορες αυτες οι καρτες το μονο παιχνιδι που θα δουν ειναι αυτο του οποιου το benchmark θα τρεξουν :P

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Δημοσ.

Με ή χωρις φορο οι τιμες που βλεπεις για αμερικη?

πακετάκι σπίτι Minimun order 2 κάρτες!

άσχετο αλλά η 7950GT ήταν πολύ απάτη κάρτα. Ακόμα και για τα δεδομένα της εποχής της οι επιδόσεις δεν ήταν κάτι καλό.

CS:Source kai Tom Clancy’s Ghost Recon ήτανε fine . μιλάμε για κάρτα 5 yrs και εκείνη την εποχή η ATi είχε βγάλει την X1900 XT η οποία ναι μεν ήταν 5-15% καλύτερη (και φτηνότερη) αλλά πολλά games είχαν θέμα με του drivers.freeze kai reboot :shifty:

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν βάζουν φόρο γιατί ανά πολιτεία υπάρχει διαφορετικός, κάποιες μάλιστα έχουν μηδενικό άρα όπως φαντάζεσαι τις αγοράζεις από καταστήματα που εδρεύουν στις συγκεκριμένες :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...