digimyth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα, Φτιάχνω μια σελίδα και θέλω να βάλω μια ειδική γραμματοσειρά (όχι τις συνηθισμένες) αλλά αντιμετωπίζω προβλήματα σχετικά με την παρουσίασή της ως γραμματοσειράς (όχι του τρόπου για να την ενσωματώσω). Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κάποιος κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με την κατασκευή γραμματοσειρών και πόσο μπορεί να κοστίσει κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά έχω το πρότυπο της γραμματοσειράς αλλά θέλει βελτίωση για να επιτευχθεί η σωστή εμφάνιση στη σελίδα. Μόνος μου δεν παίζει να ασχοληθώ γιατί αρχικά είμαι άσχετος, ατάλαντος στο θέμα και θα μου πάρει μήνες μέχρι να φτιάξω κάτι σωστό. Ευχαριστώ
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ξέρει κάποιος κάποια υπηρεσία που να ασχολείται με την κατασκευή γραμματοσειρών και πόσο μπορεί να κοστίσει κάτι τέτοιο. Γιατί να μην αγοράσεις μια έτοιμη πιο φτηνά θα σου βγει...
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Γιατί να μην αγοράσεις μια έτοιμη πιο φτηνά θα σου βγει... Αφού Φτιάχνω μια σελίδα και θέλω να βάλω μια ειδική γραμματοσειρά (όχι τις συνηθισμένες)
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ναι το διάβασα αυτό αλλά υπάρχουν 1002 γραμματοσειρές που δεν είναι "συνηθισμένες".. Άλλωστε μια έτοιμη γραμματοσειρά που θα την αγοράσεις μπορεί να έχει π.χ. "40-60-80-120 € κτλ..." Φαντάσου πόσο μπορεί να κοστίσει αυτό που θέλει να κάνει... (Εκτός και αν δεν έχει πρόβλημα με τα χρήματα...) Για μένα το θέμα είναι καθαρά οικονομικό..
digimyth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 όχι το θέμα δεν είναι να αγοράσω κάποια έτοιμη γιατί έχω βρει τη γραμματοσειρά που θέλω (και πρέπει να είναι αυτή απαραίτητα) αλλά ας πούμε ότι είναι ελλιπής και με ελλιπή υποστήριξη ελληνικών και θέλω ουσιαστικά την ίδια γραμματοσειρά απλά βελτιωμένη και με μεγαλύτερο εύρος χαρακτήρων.
digimyth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Θέλεις μήπως να μας πεις και ποια είναι? Έχει νόημα; Εγώ μια υπηρεσία ψάχνω που να το κάνει αυτό.
TheELF Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μάλλον ψάχνεις σε λάθος μέρος πρέπει να βρεις γραφίστα που να ασχοληθεί με την γραμματοσειρά σου.Και από ότι ξέρω χρεώνουν αρκετά για την δουλειά τος.
nikos_studio Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Έχει νόημα; Εγώ μια υπηρεσία ψάχνω που να το κάνει αυτό. Θα την έψαχνα στον κατάλογο με της γραμματοσειρές μου.. Η εταιρία ΜΑΤΖΕΝΤΑ φτιάχνει ελληνικές γραμματοσειρές μπορείς να ψάξεις εκεί: http://www.magenta.gr/
digimyth Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Ωραία τους έστειλα ένα μήνυμα για το κόστος κατασκευής γραμματοσειράς. Λογικά θα μου απαντήσουν... Θα επανέλθω με νεότερα όταν το κάνουν. Edit Μου απάντησαν και μου είπαν να δω τη σελίδα fonts.gr η οποία ασχολείται με αυτό το θέμα. Για το κόστος θα επανέλθω όταν μου απαντήσουν από τη σελίδα. Edit2 Μου απάντησαν και από την άλλη σελίδα για το κόστος. Αρχικά δεν πίστευα αυτό που διάβασα... Την ημέρα??? το ερώτημα είναι αρκετά γενικό για να μπορεί να απαντηθεί συγκεκριμένα. Το κόστος υπολογίζεται με βάση τις ώρες ή ημέρες που θα απαιτηθούν για το σχεδιασμό και παραγωγή, το οποίο, σχηματικά, είναι τριακόσια ευρώ την ημέρα. Οκ... κάποια στιγμή στο μέλλον αν αποκτήσω τέτοια κέρδη ίσως να την φτιάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.