ClouD Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δεν είπε κανείς οτι είμαστε θεοί, ούτε οτι τα ξέρουμε όλα, ούτε οτι έχουμε βρεί τον τέλειο τρόπο διαχείρισης των αρχαίων. Εδώ δεν ξέρουμε καλά καλά πώς να διαχειριστούμε τα σημερινά. Παρόλα αυτά, σαν άνθρωποι, κάνουμε αυτό που μας φαίνεται σωστό η καλύτερο αυτή τη στιγμή. Η μελέτη του παρελθόντος μας σαν ανθρώπινα όντα, το "από που ερχόμαστε;" , είναι μελέτη του εαυτού μας και απαραίτητο κομμάτι για να βρούμε το "ποιοί είμαστε" και "πού πάμε;". Ας μην ξεχνάμε οτι και εμείς είμαστε κομμάτι της Ιστορίας και της Αρχαιολογίας του μέλλοντος. Και λογικές του τύπου "γάμησέ τα τα κωλοαρχαία μωρέ, τι τα θέλουμε;" όπως και "γάμησέ τα τα σύγχρονα μωρέ, επιστροφή στις ρίζες" μου φαίνονται τουλάχιστον αφελείς και αστείες. κατά τα άλλα δεν έχω ιδέα αλλά το σκηνικό με τον ΗΣΑΠ με βιδώνει. ούτε με ενδιαφέρει να ακούσω τι έχουν να μου πουν για τα Αρχαία που κανένας δεν ασχολήθηκε να μου δείξει την αξία τους όταν ήμουν κλεισμένος στα στρατόπεδα συγκέντρωσης νεολαίας που για κάποιον ανεξήγητο λόγο λέμε σχολεία -δε νομίζω ότι αναφέρονται σε έμενα. ούτε μπορώ να αναγνωρίσω ως επιχείρημα την επίσπευση της διαδικασίας μετά από τόσο καιρό απαράδεκτης -για τα δεδομένα της υπηρεσίας που προσφέρει το έργο καθημερινα- καθυστέρησης. αυτά για το άρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.