ioannnis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Yπαρxει καποιο προγραμμα που να σου δειχνει real time τι ποσοστο απ τη συνδεση σου καταναλώνουν ολοι οι συνδεδεμενοι χρηστες στον router?
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 http://www.insomnia.gr/topic/347152-software-για-παρακολουθηση-κινησης-δικτυου
ioannnis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Σε αυτο το thread εχεις κανει 2 posts με ορους μαλλον αγνωστους για μενα, αλλα ισως δεν ειναι κι αυτο που ζηταω. Εστω οτι εγω, ο Τακης και ο Μακης συνδεοντσι στο ιδιο router. Θελω ενα γραφημα που να μου λεει real time οτι πχ. εγω καταναλωνω το 40%, ο Τακης το 15%, ο Μακης το 45% Υπαρχει?
parsifal Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Έχεις δίκιο, δεν κατάλαβα σωστά τί ρωτάς. Αν θέλεις ξεχωριστά το ποσοστό bandwidth που καταναλώνει κάθε εξυπηρετούμενος από τον router και όχι το σύνολο τους ως ποσοστό του downstream rate που έχει «κλειδώσει» ο router, τότε δε νομίζω να γίνεται με τον τρόπο που πρότεινα στο link.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.