trelosae Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Γεια σας παιδιά. Εδώ και λίγο καιρό αγόρασα το router αυτό και έχω το εξής πρόβλημα: Στο σπίτι υπάρχουν 2 PC (ένα με windows και ένα με linux). To windows box θέλω να συνδεέται ασύρματα με το router αλλά προσπαθώ εδώ και πόσες μέρες να το κάνω config αλλά δεν μπορώ. Όταν πάω να συνδεθ;v μου λεει "Could not connect to the wireless network", κάνω troubleshoot, αλλά δεν εμφανίζει πρόβλημα, οπότε άρχισα να παίζω με τα settings του router, αλλα πάλι δεν κατάφερα τίποτα. Έτρεξα inSSIDer και το βάλα στο πιο "άδειο" κανάλι, άλλα πάλι μου εμφάνιζε το ίδιο μηνυμα. Εντωμεταξύ, συνδέομαι στο internet μέσω ενός δικτύου του γείτονα που δεν έχει καθόλου προστασία, οπότε πήγα στο admin page του και πήγα να "κλέψω" τις ρυθμίσεις του αλλά είναι από τα ρούτερ που έχουν τον κώδικο γραμμένο πάνω τους απ'ότι κατάλαβα. Ακόμη,στο admin page του router μου, μου εμφανίζει πολλά TX errors και ελάχιστα received, και ό,τι setting και να άλλαζα τα errors παρέμεναν κατά πολύ περισσότερα απο τα received πακέτα. Μετά από τόσες μάταιες προσπάθειες λοιπόν, είπα να καταφύγω εδώ και να ζητήσω την βοηθειά σας. Να σημειωθεί οτι: -Το δίκτυο έχει WPA2-PSK με AES encryption. -Η κάρτα των windows είναι TL-WN722N. -Στο router έχω flashάρει DD-WRT (v24-sp2(10/10/09)std). -Το linux box είναι συνδεδεμένο ενσύρματα. -Στο router μου το φωτάκι του Secure Easy Setup, είναι ακόμα πορτοκαλί. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 με καλωδιο εχεις κανονικα ιντερνετ αν το συνδεσεις?β.ασε το wpa2 και δοκιμασε με ανοιχτο για αρχη και μετα με wpa κτλ.μπορει για καποιο λογο να υπαρχει καποια ασυμβατοτητα μεταξυ τους. με το secure easy δεν θυμαμαι πως παιζει αλλα αμα σου κανει παραξενα μπορεις να το απενεργοποιησεις λογικα( αν παιζει σαν του thomson to wps) μετα τα κλασικα.πιο νεοι drivers, πιο νεοι firmware κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.