Προς το περιεχόμενο

Το PC κρασάρει σε τυχαίες φάσεις και μου δίνει έναν απαίσιο ήχο απο τα ηχεία.

digital_analogic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στον φάκελο υπάρχει ένα μόνο αρχείο με κατάληξη .dmp και τελευταία ημερομηνία τροποποίησης 1/2/2011. Σημαίνει αυτό κάτι?

Σημαίνει ότι σου κόλλησε ο Η/Υ στις 1/2/2011 και αν ανοίξεις το αρχείο .dmp με το notepad θα σου έχει ένα σορό στοιχεία σχετικά με αυτό.

Δυστυχώς το πρόβλημά σου μπορεί να προκαλείτε από οποιαδήποτε κακή επαφή,και ιδίως από τα βύσματα τροφοδοσίας που αν χάσει απότομα κάποιο στοιχείο την τροφοδοσία του (και δεν αρκεί για να σβήσει εντελώς ο Η/Υ) κρεμάει το σύστημα,βασικός ύποπτος η τροφοδοσία του σκληρού σου δίσκου,που μπορεί μεν να λειτουργεί άριστα,αλλά αν το κουνήσεις να διακόψει την τροφοδοσία,αυτός ο έλεγχος καλά είναι να γίνει σε όλα τα καλώδια.

Δημοσ.

παλια το ειχα και γω αυτο το προβ.ετρωγε 2 σφαλιαρες ρεσταρτ και εφτιαχνε για κανα μηνα.κανε οτι σου ειπαν τα παιδια απο πανω και μετα για τα windows ανοιξε αυτο το αρχειακι με .dmp καταληξη και πες εδω περα κωδικους κτλπ.λενε πολλα αυτα τα αρχεια εαν ξερεις να τα μεταφραζεις.αν και για drivers μου κανει.

κατι αλλο ασχετο αλλα μπορει να παιζει ρολο update στα bios εχεις κανει?και εαν ναι το εκανες σωστα?

Δημοσ.

Μπορει να ειναι και ασυμβατοτητα με Windows 7. Εχεις τρεξει το συστημα σου με Vista και αν ναι,ειχες τα ιδια προβληματα?

Δημοσ.

ειχα κι εγω παλαιοτερα προβλημα κατι αναλογο με αυτο.εφταιγε η καρτα wifi η οποια σε 64 bit λειτουργικο και αναλογους drivers μου εβγαζε μπλε οθονες και κολλαγε ο ηχος.η καρτα ηταν μαρκα Ralink!!!!την εβγαλα λοιπον και το πσ δουλεψε ρολοι.γνωμη μου ειναι αν συνεχισει να κανει ετσι να βαλεις 32 bit αν δεν σου χρειαζονταιτα 64...φυσικα μετα θελει μονο 3 gb ram.αυτο το πσ που εχω εγω τωρα εχει 64αρια 7 με 4 γιγα ραμ,με τη διαφορα πως γιαυτην τη μητρικη υπαρχουν drivers στο site της asus.!!!εννοειτε πως εχεις το τελευταιο bios update πριν κανεις ολα αυτα....

• Moderators
Δημοσ.

κατι αλλο ασχετο αλλα μπορει να παιζει ρολο update στα bios εχεις κανει?και εαν ναι το εκανες σωστα?

Υπαρχει περιπτωση να γινει λαθος στο bios update και στη συνεχεια το pc να ειναι bootable?

βασικα και να ανοιξει αρχείο .dmp δεν προκειτε να βγαλει ακρη (ειναι ολα σε δυαδικη μορφη)

Υπαρχει τροπος να βγαλεις ακρη, αλλα προς το παρον δεν παιζει ρολο μια και ο ts ειναι ακομα στο hardware checking σταδιο.

Δημοσ.

Κατ αρχήν ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και αν αργώ να απαντήσω για τα αποτελέσματα είναι επειδή είμαι σχετικά άπειρος και δυσκολεύομαι με τις δοκιμές (aka newbie). Μετά στα επί το PC...

Το BIOS update το κάνω άφοβα; Δηλαδή απλά κατεβάζω τους drivers κι όλα κομπλέ ή θέλει κάτι extra η διαδικασία (σε BIOS δεν έχω ξανακάνει αναβάθμιση);

Απενεργοποίησα τη κάρτα δικτύου και πάλι κολλήματα μετά από λίγο. Με απενεργοποιημένη την κάρτα ήχου δε παρουσίασε κανένα πρόβλημα όπως επίσης με διαδοχική αλλαγή των μνημών, 2Gb τη μία φορά και 2 την άλλη για όση ώρα το δοκίμασα (κάνα τετράωρο δηλαδή) αλλά είναι νωρίς ακόμα να πω πως κατέληξα.

Αύριο θα post-άρω το .dmp (δεν είμαι στο δικό μου PC αυτή τη στιγμή) να μου πείτε τη γνώμη σας.

• Moderators
Δημοσ.

Το .dmp στο notepad δίνει τα κλασικά "κινέζικα" των Windows (h]ΐ ψh]ΐ ψΰΆiI κλπ..).

Περνα απο ενα γενικο ελεγχο το hardware σου και αν βγεις "καθαρος", βλεπεις το .dmp.

• Moderators
Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό: http://support.micro....com/kb/2265716

Ελπίζω να στρώσουν τα πράγματα..

Απλα για ενημερωση, απο το παραπανω link

This issue occurs because of heavy group policy use and the presence of SCOM causing a deadlock condition between the Lsass.exe process, the Redirected Drive Buffering Subsystem (Rdbss.sys) driver, and the Winsock kernel.

κατι το οποιο δεν εχει αναφερει πουθενα ο topic starter και καλο ειναι να μην φορτωνει το συστημα με updates/exes εαν δεν του χρειαζονται.

Just my 2 cents.

Δημοσ.

κατι το οποιο δεν εχει αναφερει πουθενα ο topic starter και καλο ειναι να μην φορτωνει το συστημα με updates/exes εαν δεν του χρειαζονται.

Just my 2 cents.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον digital_analogic και έτσι το έλυσα...

Άλλωστε δεν νομίζω να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι... <_<

• Moderators
Δημοσ.

Είχα παρόμοιο πρόβλημα με τον digital_analogic και έτσι το έλυσα...

Άλλωστε δεν νομίζω να γίνουν χειρότερα τα πράγματα από ότι είναι... <_<

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως αυτα που εβαλα σε bold αφηνουν μεγαλα περιθωρια "μεταφρασης" του ποστ σου.

My 2 cents και παλι,δεν λεω πουθενα πως θα προκυψει καταστροφη αν το βαλει, αλλα αν λειτουργησει σαν λυση θα μιλαμε για καθαρο lucky guess.

Δημοσ.

Ελπιζω να καταλαβαινεις πως αυτα που εβαλα σε bold αφηνουν μεγαλα περιθωρια "μεταφρασης" του ποστ σου.

My 2 cents και παλι,δεν λεω πουθενα πως θα προκυψει καταστροφη αν το βαλει, αλλα αν λειτουργησει σαν λυση θα μιλαμε για καθαρο lucky guess.

Δεν επιμένω σε τίποτα και ούτε θέλω να γίνω σπαστικός αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν θα μάθεις και εφόσον υπάρχει πρόβλημα σε κάτι δοκιμάζεις όλες τις πιθανές λύσεις... Δεν θα ήθελα να συνεχίσει ο διάλογος.. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε ως την τελευταία επιλογή... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...