Skeleas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ σε ολους. Εχω ένα iso file 28gb. Πως μπορώ να το διαχειριστώ για να δω την ταινία; Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Καντο mount με το daemon tools (ή καποιο αλλο disc emulation software) και χρησιμοποιησε τον player της αρεσκειας σου για να το παρακολουθησεις. (Υποθετω πως μιλαμε για windows)
TheELF Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μπορεί να το παίξεις και απ'ευθείας με το vlc(και αρκετά άλλα προγράμματα) δες τον οδηγό. http://www.afterdawn.com/guides/archive/how_to_play_iso_or_img_files.cfm
Skeleas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω θα το δοκιμάσω Sent from my iPhone using Insomnia
giogr4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 .iso αρχεία διαχερίζεται και το WinRAR εάν θελήσεις να "αποσυμπιέσεις" το περιεχόμενο του...
TheELF Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 .iso αρχεία διαχερίζεται και το WinRAR εάν θελήσεις να "αποσυμπιέσεις" το περιεχόμενο του... Σε σχεδόν 30Gb αρχείο;όσο θες για να δεις την ταινία θα κάνει για να το αποσυμπιέσει και θα χρειαστείς και άλλα 30gb.
jim_p Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, ξερετε καποια αλλη εφαρμογη αναλογη του daemon tools? Ενδιαφερομαι για αρχεια .iso, .nrg, και .mdf+.mds (σετ πανε αυτα).
varemarious Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 power iso και alchohol 100% ( έχω να το χρησιμοποιήσω αρκετά χρόνια αλλά νομίζω ότι τα υποστηρίζει)
TheELF Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 jim_p ελπίζω να λες για windows Άλλο καλό που εξομοιώνει και προστασίες είναι το Alcohol 52% το ultraiso είναι εξαιρετικό αν θες να κάνεις και αλλαγές. Και το winmount κάνει τα πάντα να φαίνονται σαν δίσκος, από συμπιεσμένο αρχείο μέχρι και σκληρό από virtual(που δεν το βρίσκεις εύκολα αλλού).
pkotzia Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Και εγώ ψάχνω κάποιο αξιοπρεπές free πρόγραμμα για να διαβάζει εικονικά cd/DVD for Windows 7 x 64. Έχετε δοκιμάσει κανένα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Daemon tools lite Εγκατασταση την free εκδοση και απενεργοποιεις στην αρχη της οτι δεν χρειαζεσαι (πχ home page, search provider και διαφορα τετοια που εχει)
dazeman Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Και το Virtual CloneDrive της Slysoft, εντελώς free!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.