Προς το περιεχόμενο

Intel pentium E5300 vs core 2 quad q6600

paul7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν την καθαρίζω πάντα, μπορεί να προσθέσω λίγη και να την ξαναπλώσω, αλλά δεν την καθαρίζω και μετά από 5 λεπτά.

Ναι ok τα 5 λεπτά ήταν κυρίως για έμφαση. Το άπλωμα και στρώσιμο ξανά όμως είναι απαραίτητο και σίγουρα το καθάρισμα της βάσης της ψύκτρας πρίν να ξανατοποθετηθεί.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

προσεχε επισης διοτι η ψυκτρες 775 ειναι καπως περιεργες στο κουμπομα και κοιτα να μην εχει σκονη μπιχλα που πιανει αναμεσα στα φυλλα

Δημοσ.

Εγώ να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, δεν την καθαρίζω πάντα, μπορεί να προσθέσω λίγη και να την ξαναπλώσω, αλλά δεν την καθαρίζω και μετά από 5 λεπτά.

Παρομοίως.

Θα πρεπε να αγοράζω μισόκιλο καθε χρόνο αν ήμουν τόσο σχολαστικός.

Μόνο αν γίνει καμιά χοντρή μ... θα αλλάξω πάστα μέχρι και 6μηνου πχ να γλυστρίσει και να σκάσει η cpu με την πάστα σε πάτωμα,(ξέρεις με ηλιόσπορους τσόφλια απο φυστίκια και στάχτες απο τσιγάρα) :-D ή να φυσήξει κανά τζουνάμι απο σκόνη που υπάρχει μέσα στο σπίτι και να καθήσει πάνω στην arctic καμια σκονόμπαλα απο αυτές που μαζεύονται στις γωνίες του σπιτιού. :-D

Δημοσ.

ρε παιδια παλι δν δουλεψε ο q6600 την πρωτη φορα εφτασε ως εκκινηση windows τις αλλες εκλεισε αμεσως.τι στο ...καλο γινεται?

Δημοσ.

ρε παιδια παλι δν δουλεψε ο q6600 την πρωτη φορα εφτασε ως εκκινηση windows τις αλλες εκλεισε αμεσως.τι στο ...καλο γινεται?

Φιλε μου, μπορεις να μας πεις τι τροφοδοτικο εχεις μηπως φταιει αυτο; :-(

Δημοσ.

μαλλον κατι επαθε η ψυκτρα του q6600 εβαλα απο τον αλλο και δουλευει μια χαρα

κανενα προγραμμα για να βλεπω την θερμοκρασια ξερετε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...