DimAslan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Χαίρε αγαπητό ινσόμνια. Θέλω να βρω ένα Mac για να ξεκινήσω προγραμματισμό για iOS. Ερώτηση. Να βρώ ένα μεταχειρισμένο Mac Book Pro ή απλό, ή να πάω σε Mac Mini και να το συνδέσω με HDMI στην οθόνη μου (έχω μια 24" Samsung) για καλύτερα; Ξέρω ότι γενικεύω πολύ, αλλά τώρα ξεκίνησα να το ψάχνω πρώτον και δεύτερον δεν το θέλω για τίποτα παραπάνω εκτός από τον προγραμματισμό. Κάποιος που ίσως έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο να μου πει αν χρειάζεται για παράδειγμα πιο πολύ η ισχύς, η φορητότητα, η επιφάνεια εργασίας... Ευχαριστώ.
kostastnt Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Από την στιγμή που απλά θα προγραμματίζεις και ένα mac mini μια χαρά θα είναι... ΑΛλά επειδή σίγουρα θα σου αρέσει η εμπειρία mac καλύτερα πήγαινε από την αρχή σε κάποιο macbook ανάλογα με τα χρήματα σου...
DimAslan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ... απλά αυτό ακριβώς είναι το θέμα... Δεν υπάρχουν χρήματα... Κι από ότι βλέπω, μάλλον το mac mini θα μου βγει φτηνότερα, για την ίδια ισχύ... απλά το MacBook είναι πιο ολοκληρωμένο...
Mercyful_Fate Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2011 Και με τα δύο που προτείνεις θα την κάνεις την δουλιά σου.
DimAslan Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το νέο Mac mini... Ελλαδιστάν 700 ευρώ... Αμερική 500 ευρώ... Μήπως να βρω κανέναν που να έρχεται και να του το χώσω σε μια βαλίτσα; Αγγλία είναι στις 630 λίρες, οπότε περίπου στα ίδια... χμμ... Προτάσεις;
Mercyful_Fate Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Το νέο Mac mini... Ελλαδιστάν 700 ευρώ... Αμερική 500 ευρώ... Μήπως να βρω κανέναν που να έρχεται και να του το χώσω σε μια βαλίτσα; Αν βρεις κάποιον εννοείται. Μην το ρωτάς καθόλου.
BlackScorpionX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Αν ήθελα να αγοράσω προϊόν Apple, πλέον, θα το αγόραζα ΜΟΝΟ από κατάστημα του εξωτερικού. Φιλική συμβουλή.
ocelotgr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Αν εχεις καποιο φιλο φοιτητη στην αγγλια, παιζει εκπτωση edu -10% συν ενα ipod touch δωρο νομιζω... Το ιδιο υπαρχει κ ελλαδα βεβαια, αλλα χωρις το ipod (κ παλι, ετσι νομιζω, ψαξτο πρωτα) Αλλιως ebay, η εγγυηση αν εχεις αποδειξη αγορας ειναι παγκοσμια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.