Προς το περιεχόμενο

ASUS EAH6870 ebay 160evro

LeoNaXe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Παιδια ο πωλητης ειναι Αμερικα (γι αυτο και στελνει μονο Αμερικα). Θυμιζω οτι Αμερικα δεν υπαρχει καθολου φορος προστιθεμενης αξιας (ΦΠΑ-VAT). Οποτε οι τιμες απο Αμερικη που βλεπετε ειναι χωρις φορο. Αρα σα να λεμε 219+23%=270$, κοντα στα 209 ευρω.

Η τιμη αυτη στο ebay λοιπον δεν λεει και τιποτα αφου ενα απο τα μεγαλυτερα μαγαζια της Αμερικης την εχει 209 δολαρια με την χρηση κουπονιου που δινει το ιδιο στη σελιδα του (10$ φθηνοτερα):

http://www.newegg.co...418&Tpk=EAH6870 ($209.99 after mail-in rebate cardReceive a $20 prepaid card by mail from ASUS! Expires on 3/31/11 (print rebatenone.gif))

Δημοσ.

γενικά εμένα αυτό που λέτε για τον φόρο δεν μου έχει τύχει κάπου.

όταν είναι να μην στέλνει σε ελλαδα που λέει μπορείς να κάνεις ΠΜ στον πολίτη και να κανονίσεις να το στείλει και ελλάδα

• Moderators
Δημοσ.

γενικά εμένα αυτό που λέτε για τον φόρο δεν μου έχει τύχει κάπου.

όταν είναι να μην στέλνει σε ελλαδα που λέει μπορείς να κάνεις ΠΜ στον πολίτη και να κανονίσεις να το στείλει και ελλάδα

Δεν ειπα οτι θα σου βαλει φορο ο πωλητης του ebay. Ο,τι φορος παιζει ειναι μεσα στην τιμη. Επειδη ομως ειναι Αμερικα δεν υπαρχει φορος στην τιμη. Αν σου την στειλει (και με δωρεαν μεταφορικα που εχει μονο για εκει) σφυρα μου! (Ασε που αν την εστελνε και σου καθοταν και κανενα τελωνειο θα μπορουσε να σου ερχοταν πανω απο 300 ευρω συνολο).

Χμμ.. έχεις έναν πόντο..

Πουν' τος; laugh.gif

• Moderators
Δημοσ.

μεσω ebay εχεις ebay buyer protection ομως

Και paypal protection, too. Που κολλαει ομως; Δηλαδη αν βρεις κατι φτηνοτερο στο Πλαισιο της γειτονιας σου φτηνοτερο απο οτι στο ebay, θα το παρεις απο το ebay επειδη θα εχεις buyer protection αν κατι δεν παει καλα;confused.png

You 've got a point ήθελα να πω :Ρ

2 points ειχα. :P Ενα για τον φορο που κανει τις τιμες απο Αμερικα να φαινονται πολυ καλες, και εναν για το newegg - οτι δηλαδη αυτη ειναι η τιμη στην Αμερικη ακομα και στα μεγαλα μαγαζια.

Δημοσ.

you are getting aggravated neo,yes you are :P

για την αναφορα σου στο newegg μιλουσα,οσο για το αν θα δεις τετοια τιμη στο πλαισιο η απαντηση ειναι ναι οταν παγωσει η γη μπορει

οποτε αν ο τυπος εστελνε ελλαδα και καποιος ηθελε να ριψοκινδυνψει τελωνειο και εγγυηση η προσφορα θα ηταν πολυ καλη

ps επιμενω οτι ο leonaxe ανοιξε δρομους και αξιζει +

• Moderators
Δημοσ.

you are getting aggravated neo,yes you are :P

για την αναφορα σου στο newegg μιλουσα,οσο για το αν θα δεις τετοια τιμη στο πλαισιο η απαντηση ειναι ναι οταν παγωσει η γη μπορει

οποτε αν ο τυπος εστελνε ελλαδα και καποιος ηθελε να ριψοκινδυνψει τελωνειο και εγγυηση η προσφορα θα ηταν πολυ καλη

ps επιμενω οτι ο leonaxe ανοιξε δρομους και αξιζει +

Ποια τετοια τιμη στο πλαισιο ρε; Δεν μιλαω για την καρτα αυτη! Επιδεινώνεσαι απιστευτα! Δεν σε ειχα για τοσο αστοχο, να μην αντιλαμβανεσαι τι λεει ο αλλος! tongue.gif

Ο Αμερικανος γιατι να προτιμησει τον πωλητη του ebay απο το newegg; (μονο εκει πουλαει ο τυπος)! Αν βρεις εσυ ο Ελληνας κατι στο Πλαισιο φτηνοτερα απο εναν πωλητη του ebay θα το παρεις απο ebay? Για το buyer protection ηταν η ερωτηση.

Αν για σενα ανοιξε δρομους ο leon, μπραβο του! Να ναι καλα το παιδι! (Νομιζα οτι ειχες ηδη επαφη με ebay)

Δημοσ.

ποιος τον χεζει τον αμερικανο ρε μαν,εμεις εδω για εμας μιλαμε,με τις προυποθεσεις που ανεφερα θα ηταν καλη αγορα το θρεντακι του leonaxe

περα απο αυτο αφου αρκετοι ψαχνομαστε στο ebay και σιγουρα πετυχαινουμε καλες τιμες σε πραγματακια που ισως δεν μας ενδιαφερουν,θα ηταν ωραια να ποσταρουμε εδω ebay ωστε να επωφεληθει καποιος αλλος

Oracle: You're cuter than I thought. I can see why she likes you.

Neo: Who?

Oracle: Not too bright, though. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...