Προς το περιεχόμενο

Recovery cd

mihalis19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σε ενα φορητο toshiba δεν υπαρχει recovery cd. Μετα από ιο που εχει διαλυσει το φορητο βλεπω οτι πρεπει να περαστουν παλι τα windows.ομως αφου δεν εχω το cd των windows αφου εχουν σταματησει οι εταιριες να δινουν και σου λενε να κανεις recovery cd τι να κανω??please οσο μπορειτε πιο γρηγορα την βοηθεια σας. ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Παιδια σε ενα φορητο toshiba δεν υπαρχει recovery cd. Μετα από ιο που εχει διαλυσει το φορητο βλεπω οτι πρεπει να περαστουν παλι τα windows.ομως αφου δεν εχω το cd των windows αφου εχουν σταματησει οι εταιριες να δινουν και σου λενε να κανεις recovery cd τι να κανω??please οσο μπορειτε πιο γρηγορα την βοηθεια σας. ευχαριστω πολυ!

Αφού το ξέρεις γιατί δεν το έκανες;

Αν θέλει οπωσδήποτε το cd για να κάνει ανάκτηση τι να σου πούμε εμείς;

Αν ο Η/Υ έχει διαμέρισμα ανάκτησης ίσως μπορέσεις να μπεις σε αυτό με κάποιο τρόπο,αλλά και πάλι θα χρειαστείς το ανάλογο πρόγραμμα για να το τρέξεις.

Με λίγα λόγια νόμιμος τρόπος σχεδόν αποκυλίεται και παράνομος τρόπος απαγορεύεται εδώ μέσα.

Δημοσ.

δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής.για αυτό.. αν εγώ το πάω στο πλαίσιο px. εκείνοι τι θα του κάνουν?? στο δευτερο μερος του σξληρου μαλλον υπαρχει προσβαση εξαρταται τι εννοεις...απο --> ο υπολογιστης μου το βλεπω παντως.

Δημοσ.

Κοίταξε, εγώ συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, μπαίνω με ένα linux livecd ή και διάφορα άλλα εργαλεία καμιά φορά (πάλι συνήθως linux), παίρνω τα δεδομένα που χρειάζονται, και μετά format και πέρασμα νέων windows.

Το κρυφό διαμέρισμα είναι όταν δεν σου λέει να φτιάξεις cd. Θέλω να πω όσα έχω δει, λειτουργούν ή με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

Δημοσ.

δεν είναι δικός μου ο υπολογιστής.για αυτό.. αν εγώ το πάω στο πλαίσιο px. εκείνοι τι θα του κάνουν?? στο δευτερο μερος του σξληρου μαλλον υπαρχει προσβαση εξαρταται τι εννοεις...απο --> ο υπολογιστης μου το βλεπω παντως.

Στο plaisio και σε κάθε τέτοιο μαγαζί έχουν τα recovery cd(μην πω το αρχικό image) από όλα τα laptop και αν δεν τα έχουν μπορούν να τα βρουν.

Θες να πεις ότι μπαίνει ακόμα στα windows;

Δοκίμασε να κάνεις τα cd τώρα.

Πάνε στην σελίδα του κατασκευαστή και δες αν έχει εργαλεία που ενδεχομένως να σε βοηθήσουν.

Το recovery θα είναι (λογικά)σε κρυφό διαμέρισμα,τρέξε κάποιο εργαλείο partition για να το εμφανίσεις.

Δημοσ.

ναι μπαινω κανονικα σε windows απλα εχω τρελες καθυστερησεις.. μα αν κανω cd τωρα δεν θα μεινει στο σημειο που ειναι τωρα ετσι???

Δημοσ.

Διάβασε στο manual (βρες το από http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU, βάλε τα

στοιχεία του μοντέλου) πως γίνεται η επαναφορά από το κρυφό διαμέρισμα, της αρχικής εγκατάστασης του λειτουργικού, των οδηγών

και των προγραμμάτων της toshiba.

Δημοσ.

Φτιάξε οπωσδήποτε το recovery cd και αν σου δίνει δυνατότητα να πάρεις backup ολόκληρο το recovery κάνε και αυτό.

Το «μπαινω κανονικα σε windows απλα εχω τρελες καθυστερησεις» μπορεί να υποδηλώνει σκληρό που παραδίδει πνεύμα,και αν δεν τα έχεις σε δισκάκια θα ψάχνεσαι.

Δημοσ.

πηρα και ενα τηλ στην toshiba και μου ειπε αυτος να πατησω F8 για να ξεκινησει η επιδιορθωση δηλαδη να κανει recovery ..δεν ειναι απαραιτητο να εχω το cd. ομως το θεμα ειναι οτι το εκανα και δεν γινεται τιποτα.εκτος απο αυτο σε καθε restart το pc χειροτερευει...τελικα το μονο που γινεται ειναι να ανοιγει αλλα να μενει σε μαυρη οθονη μονο με το ποντικι..δεν βρισκει windows κατι τετοιο πρεπει να παιζει..δειχνει οτι τα φορτωνει στην αρχη αλλα μετα τιποτα...!

τι λετε να κανω??

Δημοσ.

Φτιάξε οπωσδήποτε το recovery cd και αν σου δίνει δυνατότητα να πάρεις backup ολόκληρο το recovery κάνε και αυτό.

Το «μπαινω κανονικα σε windows απλα εχω τρελες καθυστερησεις» μπορεί να υποδηλώνει σκληρό που παραδίδει πνεύμα,και αν δεν τα έχεις σε δισκάκια θα ψάχνεσαι.

Εμ,τάλεγα εγώ,τώρα δες τη μάρκα σκληρό έχεις και πάνε στην ανάλογη σελίδα(seagate,wd... ) να κατεβάσεις και να τρέξεις το προγραμματάκι ελέγχου του σκληρού,αν και το αποτέλεσμα είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι χαλασμένος δίσκος.

Δημοσ.

αυτοι μου ειπαν οτι θελει format. μου ειπαν 30 ευρω για format ή 50 ευρω για να μου στειλουν recovery cd. σε περιπτωση που το pc ειναι καινουργιο και εχει εγγυηση δεν χρεωνουν format. ετσι μου ειπαν...οποτε αναγκαστικα θα παει στην toshiba..δεν νομιζω οτι τα εφτησε ο σκληρος παντως..! ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...